Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping webshop sælges - Traceful.dk - EU leverandør med 2-4 dages levering

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Ønsker du at blive en del af den spændende verden af e-handel? Nu har du chancen for at erhverve dig en fuldt operationel og trendskabende online webshop - Traceful.dk

Webshoppen er dropshipping fra en pålidelig EU-leverandør, der tilbyder lynhurtig levering på 2-4 arbejdsdage. Du får adgang til en bred vifte af produkter inden for elektronik, skønhed, sport og meget mere.

Grib chancen for at tage kontrol over din egen online forretning og drage fordel af de seneste trends og efterspørgsel. Vi er klar til at overdrage hele webshoppen til dig, inklusive hjemmeside, brand og alt, hvad der hører til.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har ikke omsat for noget endnu, da jeg har valgt at fokusere på et andet projekt, og derfor ikke har tiden til at få gang i salget.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Et Trending Udvalg: Vores webshop er bygget omkring de seneste trends og efterspørgsler. Du vil have mulighed for at tilbyde kunderne de nyeste og mest populære produkter på markedet.

Dropshipping med EU-leverandør: Vores stærke partnerskab med en pålidelig EU-leverandør sikrer, at du kan tilbyde hurtig levering (2-4 dage) og høj kvalitet til dine kunder.

Stort Potentiale: Med en bred vifte af produkter og mulighed for at udvide sortimentet, har du en fantastisk chance for at opbygge din egen webshop.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

0

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1603

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
36555

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-08-2023
Udbudspris 5.000 DKK