Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

FreshFlosser | Dropshipping | EU leverandør med 2-4 dages levering

Møllevangs Allé, Aarhus N
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
4000kr

FreshFlosser er din nøgle til en lukrativ investering. Vi skiller os ud ved at tilbyde førsteklasses flosser til priser, der appellerer til kunderne. Vores fokus på kvalitet sikrer tilfredse kunder, der vender tilbage. Med en stigende opmærksomhed på oral sundhed er markedet på vej opad. Vores loyale kundebase og engagerende platform giver en solid basis for fremtidig vækst. Investering i FreshFlosser er investering i kvalitet, loyalitet og potentiel profitabilitet.


Der medfølger gratis videoer til content

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal


Salgsstigning: Målt som den procentvise ændring i salget i forhold til tidligere perioder eller år.

Kundeengagement: Målt ved at analysere antallet af aktive kunder, gentagne køb og gennemsnitlig tid brugt på webstedet eller appen.

Overskudsgrad: Målt som forholdet mellem overskuddet og omsætningen for at vurdere virksomhedens rentabilitet.

Kundetilfredshed: Evalueret gennem kundeundersøgelser eller feedback for at måle kundens tilfredshed med produkter og tjenester.

Konverteringsrate: Måler forholdet mellem besøgende og faktiske købere eller abonnenter på webstedet eller appen.

Churn Rate: Måler det gennemsnitlige antal kunder, der stopper med at bruge tjenesten eller produktet over en given tidsperiode.

Net Promoter Score (NPS): Evaluerer kundernes vilje til at anbefale FreshFlosser til andre som en indikator for kundetilfredshed og loyalitet.

Bruttomargin: Måler forskellen mellem salgsprisen og produktionsomkostningerne for at vurdere virksomhedens lønsomhed.

Kundelivstidsværdi (CLV): Beregner den forventede indtjening, en virksomhed kan generere fra en enkelt kunde i løbet af deres levetid som kunde.

Markedsandelsvækst: Evaluerer ændringer i FreshFlosser's markedsandel i forhold til konkurrenter i branchen.

Disse KPI'er kan give FreshFlosser indsigt i forskellige aspekter af deres forretning, hvilket kan hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger for at opnå vækst og succes.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

FreshFlosser opfylder det afgørende behov for nem og overkommelig tandpleje. Vi tilbyder en bred vifte af førsteklasses flosser, der gør det muligt for vores kunder at opretholde en optimal oral sundhed. Vores sortiment af kvalitetsprodukter giver en bekvem og effektiv måde at pleje tænderne på, hvilket hjælper med at forebygge potentielle tandproblemer. Gennem vores produkter gør vi det lettere for folk at inkorporere sunde tandplejevaner i deres daglige rutiner. Vores mission er at levere pålidelige og overkommelige tandplejeprodukter uden at gå på kompromis med kvaliteten, og dermed hjælpe vores kunder med at opnå en strålende smil og vedvarende oral sundhed.

Markedsføringskanaler

Med stolthed kan vi annoncere, at vi allerede har over 200 dedikerede følgere på Instagram. Denne måned sigter vi mod at nå nye højder med forventningen om at nå 500 følgere. Vores salgskanaler bruger en kombination af brugergenereret indhold, influencer-samarbejder og tilstedeværelse på Facebook og Instagram for at maksimere vores rækkevidde og engagement. 📣📈

Omkostninger

Shopify Abonnement ($39 pr. måned): Dette er den faste månedlige omkostning for at bruge Shopify-platformen som din e-handelsplatform. Shopify giver dig værktøjer til at oprette og administrere din online butik, håndtere produktlister, betalingsbehandling og mere.

Facebook-annoncer: Dette er en variabel omkostning, da det afhænger af, hvor meget du vælger at investere i markedsføring. Annoncer på Face

Shopsystem

Inventar på 2.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

FreshFlosser blev grundlagt med en vision om at forandre mundplejebranchen ved at tilbyde produkter, der gør det lettere at vedligeholde sunde mundhygiejnevaner og samtidig bringer smil på folks ansigter.

Siden begyndelsen har FreshFlosser arbejdet målrettet på at opfylde denne vision. Vi har fortsat investeret i forskning og udvikling for at levere produkter og tjenester, der går ud over forventningerne for vores kunder. Vi er stolte af at være en del af et fællesskab af mennesker, der ønsker at forbedre deres sundhed og livskvalitet gennem innovation.

I dag fortsætter FreshFlosser sin mission om at forandre mundplejebranchen og hjælpe mennesker med at opnå sundere og mere smilende liv. Tak fordi du er en del af vores historie, og fordi du vælger FreshFlosser som din partner i sund mundhygiejne. Sammen gør vi hverdagens udfordringer lettere at håndtere.

Markedet


Vi befinder os i en gunstig position på et marked med stigende vækst og øget efterspørgsel efter tandplejeprodukter. Befolkningens stigende bevidsthed om vigtigheden af oral sundhed skaber en konstant stigning i efterspørgslen efter produkter som vores. Dette øger mulighederne for salg og vækst i branchen. Med vores konkurrencedygtige priser og kvalitetsprodukter er vi godt positioneret til at drage fordel af dette markedspotentiale og sikre en positiv fremtid for vores projekt. 🦷📈

Svagheder/udfordringer

Svagheder/Udfordringer for FreshFlosser:

Konkurrence: Mundhygiejnebranchen er konkurrencepræget med et stort antal etablerede og nye aktører. Konkurrence kan gøre det vanskeligt at vinde markedsandele og opretholde priserne.

Teknologisk udvikling: Konstant teknologisk udvikling kræver, at FreshFlosser fortsat investerer i forskning og udvikling for at forblive konkurrencedygtig og levere innovative produkter.

Markedsføring og kundefangst: Annoncering og tiltrækning af kunder kan være dyrt og udfordrende, især i en digital markedsplads. At differentiere sig og nå ud til den rette målgruppe er afgørende.

Kundefastholdelse: At bevare eksisterende kunder og sikre, at de forbliver loyale, kan være en udfordring. Det kræver god kundeservice og vedvarende værditilføjelse.

Kvalitetskontrol: At opretholde en høj kvalitetsstandard for produkterne er afgørende for succes og omdømme. Enhver fejl i produktkvalitet kan have negative konsekvenser.

Regulering: Sundheds- og hygiejnereguleringer kan variere fra sted til sted og kan påvirke produktudvikling og distribution. At overholde disse reguleringer er essentielt.

Logistik og levering: Effektiv håndtering af lager og levering af produkter til kunder kan være en udfordring, især når virksomheden vokser.

Finansiering: At sikre tilstrækkelig finansiering til at understøtte vækst og innovation kan være en udfordring, især for nystartede virksomheder som FreshFlosser.

Stærke sider

Stærke Sider for FreshFlosser:

Produktinnovation: FreshFlosser er kendt for at tilbyde innovative mundplejeprodukter, der gør det lettere og mere motiverende for kunderne at opretholde en sund mundhygiejne.

Høj Produktkvalitet: Virksomheden fokuserer på at opretholde høj kvalitet i alle sine produkter, hvilket opbygger tillid og kundeloyalitet.

Målrettet Markedsføring: FreshFlosser har en stærk markedsføringsstrategi, der effektivt når ud til sin målgruppe og skaber bevidsthed om sine produkter.

Kundetilfredshed: Virksomheden prioriterer kundetilfredshed og er kendt for god kundeservice og support.

Forsknings- og udviklingskapacitet: FreshFlosser investerer i forskning og udvikling for at forblive på forkant med teknologiske fremskridt og trends inden for mundpleje.

Innovativt Design: Virksomhedens produkter har et æstetisk tiltalende design, der tilføjer en ekstra dimension af brugervenlighed og fornøjelse.

Online Præsens: FreshFlosser har en stærk online tilstedeværelse og udnytter e-handelskanaler effektivt.

Brandtillid: Gennem konsistent kvalitet og et stærkt omdømme har FreshFlosser opbygget tillid blandt sine kunder.

Fokus på Sundhed: Mundhygiejne er en voksende sundhedstrend, og FreshFlosser drager fordel af stigende opmærksomhed omkring dette emne.

Bæredygtighed: FreshFlosser tager skridt til at reducere sit miljømæssige fodspor og tilbyde bæredygtige produkter, hvilket appellerer til miljøbevidste forbrugere.

Disse stærke sider giver FreshFlosser en solid position på markedet og mulighed for at fortsætte med at vokse og levere værdi til sine kunder.

Strategi

Influencer-Markedsføringsstrategi for FreshFlosser:

FreshFlosser har implementeret en effektiv influencer-markedsføringsstrategi for at øge bevidstheden om vores produkter og opbygge tillid blandt vores målgruppe. Denne strategi indebærer samarbejde med nøje udvalgte influencere, der deler vores værdier og mål.

1. Identifikation af relevante influencere: Vi har identificeret influencere, der har en stærk tilstedeværelse inden for mundpleje- og sundhedsområdet. Disse influencere har en autentisk interesse for mundhygiejne og kan kommunikere vores budskaber troværdigt til deres følgere.

2. Opbygning af relationer: Vi har arbejdet tæt sammen med vores influencere for at opbygge et tillidsfuldt samarbejde. Dette involverer regelmæssig kommunikation, feedback og gensidig respekt.

3. Indholdsudvikling: Vores influencere deler dagligt produktet på deres sociale medier, især i deres daglige storys. Dette skaber kontinuerlig eksponering for FreshFlosser-produkterne og giver følgerne en autentisk indblik i influencernes brug af vores produkter.

4. Brug af ægte erfaringer: Vores influencere bruger og oplever faktisk FreshFlosser-produkterne og deler ærlige og autentiske anmeldelser og meninger om dem. Dette skaber tillid og troværdighed blandt følgerne.

5. Oprettelse af annonceringsvideoer: Ud over daglige opdateringer i storys har vi også samarbejdet med influencere for at oprette dedikerede annonceringsvideoer. Disse videoer bruger influencernes ansigter og meninger til at fremhæve FreshFlosser-produkterne og deres fordele.

6. Måling og evaluering: Vi kontinuerligt overvåger ydeevnen af influencer-markedsføringen ved hjælp af målinger som engagement, følgerforøgelse og salgsstigninger. Dette hjælper os med at evaluere effektiviteten af vores strategi og foretage justeringer efter behov.

Ved at arbejde sammen med nøje udvalgte influencere, der deler vores mission om at forbedre mundhygiejne, har FreshFlosser formået at nå ud til en bredere målgruppe og bygge et stærkere omdømme. Vores influencer-markedsføringsstrategi er en vigtig del af vores markedsføringsindsats og hjælper med at skabe tillid og bevidsthed om vores produkter.

Ideel køber

Den ideelle køber af FreshFlosser er en person, der værdsætter både kvalitet og økonomi. Dette er en enkeltperson eller en husstand, der prioriterer deres mundhygiejne og søger produkter af høj kvalitet til overkommelige priser. De er sandsynligvis opmærksomme på vigtigheden af regelmæssig tandpleje og forebyggelse af tandproblemer. Den ideelle køber er åben for moderne online shoppingoplevelser og interesseret i at opretholde en sund livsstil. Ved at vælge FreshFlosser vil de gøre en bevidst indsats for at investere i deres sundhed uden at gå på kompromis med kvaliteten. 🦷💰

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1140

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36548

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-08-2023
Udbudspris 4.000 DKK