Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bæredygtig webshop til salg - enormt potentiale for vækst

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Skab en bæredygtig forretning med unikke rengøringsmidler

Bæredygtig investeringsmulighed!

Her får du en unik virksomhed, der kombinerer passion for bæredygtighed med en potentielt indbringende forretningsmodel. Virksomheden er en af pionererne i Danmark inden for udvikling og produktion af miljøvenlige rengøringsmidler til hjemmet. Vi har allerede cementeret vores position som en anerkendt spiller på markedet, og nu giver vi dig muligheden for at føre vores virksomhed videre.

Hvorfor er det en god investering?

Vi har skabt et stærkt brand og opnået en førende position inden for bæredygtige rengøringsmidler.

Vores rengøringsmidler er baseret på opskrifter, som kun vi kender til.

Potentiale for vækst: Selvom det nuværende salg ikke er på sit højdepunkt, er virksomheden klar til at vokse. Med de rigtige ressourcer og strategier kan du udnytte vores markedsposition og øge din indtjening betydeligt.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen har ikke opnået de ønskede resultater hvilket primært har været på grund af interne faktorer, herunder ejerskifte og mangel på tid. Webshoppen har derfor ikke nået til et punkt hvor det har genereret i økonomisk overskud. Vi er dog sikre på, at med den rette person og dedikation kan du vende udviklingen og skabe en succesfuld forretning.

Produktet

Miljøvenlig rengøring bliver hurtig og nemt med nuuii's bæredygtige rengøringsmidler, der udvikles og produceres på vores egne faciliteter i Midtjylland. Vi er dedikerede til at bruge danske og europæiske råvarer for at minimere CO2-udledning i forbindelse med transporten. På den måde støtter vi også lokale producenter, som f.eks. Nyborggaard i Østjylland, der leverer økologisk rapsolie til vores castillasæbe.

Vores hovedprodukt er et innovativt pulver, der gør det muligt for dig at genbruge den samme flaske igen og igen. Her er, hvordan det fungerer:

Hæld pulver i flasken:
Åbn et enkelt brev med pulver og hæld det forsigtigt i din flaske. Hvert brev indeholder nok pulver til at lave 500 ml rengøringsspray. (En pakke nuuii indeholder 3 breve med rengøringsspray).

Tilsæt koldt vand:
Tilføj 500 ml koldt vand til flasken. Sæt sprøjtehovedet på flasken og ryst forsigtigt. Pulveret vil opløses, og din rengøringsspray vil være klar til brug med det samme.

Gør rent som du plejer:
Brug din bæredygtige rengøringsspray til at gøre rent præcis som med andre rengøringssprays. Du kan gemme den resterende rengøringsspray i flasken til senere brug.

Markedsføringskanaler

Primært på Sociale medier. Derudover har vi en stærk placering på Google.

Omkostninger

Hosting: 1687,5 kr. /årligt
Domæne: 70 kr./årligt

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen inkluderer et mindre varelager, der indeholder selve produkterne, emballage og fragtkasser. Det er vigtigt at bemærke, at varelageret ikke er komplet og vil kræve yderligere investering for at være fuldt funktionelt.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Opstartshjælp

Vi står til rådighed på telefon og mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1563

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36379

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-06-2023
Udbudspris 70.000 DKK