Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Plakat webshop til salg - Fokusér på marketing og salg uden bekymringer om varelager!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Omsætning: 314.000 kr siden 2022. Denne webshop specialiserer sig i salg af plakater, er klar til at finde en ny ejer, og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at bekymre dig om lagerstyring.

Webshoppen har siden 2022 omsat for 314.000 kr.

Denne webshop har et unikt forretningskoncept, hvor leverandøren tager sig af alt relateret til varelageret. Når en kunde afgiver en ordre, printer og sender leverandøren plakaten direkte til kunden. Du skal blot fokusere på marketing og salg, hvilket giver dig mere tid til at skabe værdifulde forbindelser med dine kunder og øge indtjeningen.

Kvalitetsprodukter
Webshoppen har et bredt udvalg af plakater i forskellige temaer og stilarter, der sikrer, at der er noget for enhver smag. Leverandøren har etableret sig som en pålidelig kilde til kvalitetsprodukter, hvilket er afgørende for at opretholde en tilfreds kundebase og sikre gentagne køb.

Brugervenligt interface
Webshoppen er bygget på en brugervenlig platform, der gør det let for dine kunder at udforske og finde deres yndlingsplakater. Den nemme købsproces og hurtige levering sikrer en positiv købsoplevelse og tilfredse kunder.

Marketing og vækstpotentiale
Webshoppen har allerede en stærk tilstedeværelse på sociale medieplatforme og etablerede markedsføringskanaler. Med fokus på marketing og salg kan du udnytte potentialet ved eksisterende kundebase og drive væksten yderligere ved at nå ud til nye målgrupper og markeder.

I løbet af de seneste 6 måneder er der ikke brugt nogen penge på markedsføring, og her er der blevet solgt for 62.000 kr. Dækningsgraden er på ca. 50%. Dette viser, at selv uden markedsføringen kommer der automatisk salg.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har siden 2022 solgt for 314.000.
Undervejs har den holdt nogle måneders pause.
Derfor er der ekstremt mange udvidelsesmuligheder og skalerbarhed. Webshoppen har et solidt fundament og kan nemt udvides til nye markeder og produktkategorier. Med den rette markedsføring og salgsstrategi kan du realisere webshoppens fulde potentiale og skabe en rentabel og bæredygtig virksomhed.

Overskud før skat: 125.000 DKK

Produktet

Partisto er en dansk webshop, som har et bredt udvalg af plakater i forskellige størrelser, farver og designs, der passer til enhver indretning . Partisto’s sortiment af plakater inkluderer alt fra moderne og minimalistiske plakater til plakater med motiver af diverse fodboldspillere og musikere.

Vi går meget op i helhedsoplevelsen, når kunderne besøger webshoppen. Vi har en livechat som har åbent 24/7. Derudover så har vi også enkel og sikker betaling, hurtig levering samt 90 dages fuld returret. Den gode service afspejles også på vores Trustpilot, hvor vi har 4 stjerner fordelt på 30 anmeldelser .

Markedsføringskanaler

Omkostninger

- Varer
- Diverse annonceringsplatforme
- Shopify
- Klaviyo (e-mail marketing)

Shopsystem

Virksomhedens historie

Tidsbesparelse og effektivitet
Ved at slippe for varelagerstyring kan du fokusere på at udvikle din forretningsstrategi, forbedre marketingaktiviteter og sikre en god kundeoplevelse. Dette frigiver tid og ressourcer, så du kan optimere din indsats og maksimere din indtjening.

Fortjeneste fra starten
Da webshoppen allerede er i drift, kan du begynde at generere indtægter fra dag ét. Du behøver ikke vente på at opbygge et varelager eller investere i dyre forsendelses- eller lageromkostninger. Du kan begynde at se en fortjeneste med det samme og hurtigt vækste din indtjening.

Som ejer af denne webshop får du friheden til at arbejde, hvor og hvornår du ønsker det. Du kan skabe din egen tidsplan og tilpasse forretningen efter dine behov og mål. Dette giver dig mulighed for at opnå en ideel work-life balance og nyde fleksibiliteten ved at være din egen chef.

Selvom du ikke behøver at bekymre dig om varelageret, vil sælgeren stadig være tilgængelig for at hjælpe og guide dig i opstartsfasen. Du vil få adgang til deres ekspertise og erfaring inden for e-handel, hvilket kan være afgørende for din succes.

Tag springet ind i e-handelens verden uden bekymringer om varelager! Denne webshop tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fokusere på marketing og salg af plakater, mens leverandøren tager sig af resten. Start din rejse som webshopejer i dag og udnyt potentialet for indtjening og vækst. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information og sikre dig denne unikke mulighed!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1905

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
36256

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-05-2023
Udbudspris 79.999 DKK