Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Stærkt taskebrand sælges - Omsætning april 22 - april 23: 29,500 DKK

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
BLANI BRAND er til salg

BLANI BRAND er et nyt københavnsk taskebrand, der er startede under coronapandemien i 2020. Taskerne er lavet med intentionen om at bringe praktiske og lækre tasker ind i livet hos tidsløse kvinder.

NAVNETS BETYDNING

Det unikke navn har stor betydning for grundlæggerne Mona og Christian, da BLANI er en reference til en unik lille by på den spanske østkyst. Byen har været et fristed, hvor parret har haft mulighed for at bygge på deres fælles liv og drømme.

Normalt bruges ordet BRAND til at beskrive en virksomheds fordele eller måder at differentiere sig på, men i dette tilfælde er ordet brugt som en manifestation på hvad Mona og Christian drømmer om: Deres eget inspirerende taskebrand.

GRUNDLÆGGERNE

BLANI BRAND er grundlagt af det københavnske par, Mona og Christian, som under corona pandemien har haft den fornødne tid til at reflektere over deres fremtid, da Danmark var lukket ned. Under lange gåture begyndte de at bygge på deres fælles drøm, som har resulteret i den første taskemodel BUGGY, der fås i tre forskellige farver.

​​ARBEJDET BAG

Bæredygtighed en stor del af tankegangen og mindset i vores daglige arbejde. Det betyder for eksempel, at hvis du køber en taske over vores webshop, vil den blive leveret i en 100% genanvendt FSC-papkasse. Vi opfordrer til at denne papkasse genbruges eller affaldssorteres korrekt, så den potentielt kan genbruges. Ydermere har vi fundet en papkasse, der passer perfekt i størrelsen til vores tasker, hvilket betyder, at vi ikke behøver bruge unødvendigt fyld under levering.

Ovenstående er blot nogle af de tiltag vi tager for at imødekomme en mere bæredygtig livsstil og virksomhedsdrift.

Regnskab

Afkastningsgrad
-144%
Soliditetsgrad
96%
Likviditetsgrad
2240%

Økonomiske nøgletal

Omsætning april 22 - april 23: 29,500 DKK

.......................................................

Produktet

1 taske i 3 farver: sort, grøn og beige.

"BUGGY er navnet på en ny og multifunktionel taske, der med sin håndsyede kvalitet gør den perfekt som din nye hverdagstaske. Tag BUGGY med dig og oplev hvordan størrelsen opfylder alle dine behov.


BUGGY

Buggy er navnet på den første 99,55 procent veganske taske, som BLANI BRAND har skabt. Tasken har et simpelt design, der gør den perfekt til de fleste outfits, men er samtidig praktisk og kan rumme de ting, man har brug for til hverdagen. Tasken kan b.la. indeholde en standard vandflaske på 0,5 l., hvilket gør den oplagt at have med sig på farten i hverdagen. Den justerbare strop kan gøres lang, så tasken kan bæres som cross body, men kan også gøres kort nok til, at den kan bæres på skulderen. BUGGY har en aftagelig strop, der kan skiftes til en anden eller blot fjernes, hvis den skal bruges uden, f.eks. som clutch eller toilettaske.


MATERIALER

Taske: PU læder (eco leather)

Rød lynlås strop: Læder

Strop: Nylon


DETALJER

Style: BUGGY

Højde: 16 cm.

Bredde: 27 cm.

Dybde: 7,5 cm.

Strop længde: 91-154 cm.

Farver: Sort, Beige, Grøn


PLEJE

Stroppen, det veganske læder og de guldfarvede dele kan blot tørres af med en lunken, opvredet klud, efterfulgt af en tør bomuldsklud, så de ikke efterlades våde. Det røde læderstykke, der sidder i lynlåsen, kan med fordel imprægneres med farveløs læderimprægnering for at vedligeholde den smukke farve. Dette gøres med jævne mellemrum for at vedligeholde struktur og farve bedst muligt. "

Markedsføringskanaler

Hjemmeside: blanibrand.com/dk
Instagram: @Blanibrand

Kunderne kommer primært fra sociale medier.

Omkostninger

Månedlige faste omkostninger: Abonnementer til Shopify, Shipmondo, Reepay og Bamboora/Worldline

Aktiver

Varelager: omkring 25.000 DKK / Værdi: 140.000 DKK

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1520

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36162

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-04-2023
Udbudspris 30.000 DKK