Veletableret webshop med franske specialiteter - Omsætning 2021: 367.000 kr.

Bjergvangen, Espergærde
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Loyale kunder med høj kundetilfredshed

Mon ikke de fleste - min familie og mig selv inkluderet - jævnligt er stødt på franske varer, som vi af en eller anden grund ikke fik købt, da vi var på ferie i Frankrig. Og det ærgrer vi os over senere. Måske havde vi ikke plads til at tage dem med hjem, måske tænkte vi ikke lige over, at det var noget, vi havde brug for, måske var der ikke tid til at gå på opdagelse. Alt dette er årsagen til, at vi i 2011 etablerede en webshop med franske varer. Webshoppen har været en god investering ikke blot økonomisk set men også for vores egen livskvalitet. Det har gennem tiden givet os et godt indblik i den franske verden og hverdag samt kontakt med masser af spændende franske virksomheder.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er en del af firmaets samlede aktiviteter og har ikke et selvstændigt regnskab.
Omsætningen i webshoppen de seneste tre år er 2019: 280.000, 2020: 418.000 og 2021: 367.000.

Webshoppen har et stort potentiale, som vi ikke har været i stand til at udnytte på grund af for få mandskabstimer i forhold til firmaets andre aktiviteter.

Produktet

Vi har et pænt udvalg af franske varer: Olie, eddike, småkager, tapenader, fiskekonserves, terriner, sæber, cremer, køkkenudstyr, porcelæn, vin, spiritus med meget mere.
Vi importerer varer fra franske leverandører og benytter også danske grossister.
Vi yder personlig kundeservice og rådgiver gerne på både telefon og mail.
Webshoppen ligger hos Dandomain.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os ved:
Omtale og annoncer i eget magasin La France (ca. 25.000 læsere) I hvert nummer af La France annoncerer vi løbende med spændende og nye varer - og det vil vi fortsat gøre med en ny køber af webshoppen.
Nyhedsbreve med ca. 2500 modtagere
Facebook (ca. 850 følgere)
Instagram
Trustpilot (4,7 / over 500 anmeldelser)

Varelager på 40.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Webshoppen åbnede vi i 2011 med baggrund i vores egen passion for franske varer. I forvejen havde vi et stort kendskab til området, idet vi allerede i 1999 etablerede magasinet La France - det danske magasin om Frankrig.
Vi har drevet webshoppen som en lille familievirksomhed, men nu er der brug for et generationsskifte, idet der stadig er et uudnyttet potentiale for webshoppen.
Vi har skabt et fransk univers, hvor vi både fortæller de gode historier om Frankrig, fransk luksus og fransk livsstil samtidig med at vi sælger den gode franske smag.
I hvert nummer af La France annoncerer og omtaler vi løbende de spændende og nye varer - og det vil vi fortsat gøre med en ny køber af webshoppen.

Markedet

Umiddelbart er der ingen større konkurrence fra andre websider med franske varer. Vores kunder er generelt købestærke med sans for god kvalitet. Der er potentiale til at udvide varesortimentet til andre lande.

Svagheder/udfordringer

Tid og ressourcer har været den største mangelvare for os. Med fuldt fokus på webshoppen er der rigtig gode udviklingsmuligheder, idet vi har mange glade og tilfredse kunder.

Stærke sider

Vi er gode til at give god og personlig kundeservice, som kunderne sætter meget stor pris på. Vores kunder er generelt købestærke med sans for god kvalitet.

Ideel køber

Den ideelle køber af webshoppen har muligvis allerede en webshop og påtænker en udvidelse af varesortimentet. Det kan også være, at du har en butik og drømmer om at supplere med en webshop, eller måske har du en drøm om at starte en webshop - under alle omstændigheder kan du her starte med en allerede etableret og loyal kundekreds.

Opstartshjælp

Vi vil gerne stå til rådighed på telefon og mails, så køber kan komme godt i gang.

Mangler du kapital, lån eller en investor til dit firma eller projekt
På Capino.dk kan du søge til alt fra 10.000 kr. til 100 mio kr. via kapitalindskud, lån eller aktiv investor. Søg kapital via investorer Vi har over 340 investorer som samlet råder over 1.182.880.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Beliggenhed

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
390

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35444

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
12-09-2022
Udbudspris 75.000 DKK