Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

NEDSAT pris kun i januar 2023 - Børnetasker.dk, Skoletasker, rygsække, madkasser, børnetøj, ventetøj mm fra USA

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Forhandler af bl.a. tasker fra Beatrix New York

Godt domænenavn, varelager og flot hjemmeside til overtagelse. Børnetasker.dk har været familiedrevet siden 2009. Hos os finder du primært lækre tasker til børnene. Særligt skoletasker, rygsække, madkasser, kufferter mv. fra Beatrix New York (www.beatrixny.com) med flotte designs til både pige og dreng, af høj kvalitet og fri for pvc og phthalater. Vi har stor fokus på den gode kundeoplevelse og har kun fået positiv kunde-feedback gennem årene. Virksomheden kan være interessant at overtage både for den helt nystartende som for eksisterende virksomhed.

Økonomiske nøgletal

Der er begrænset salgsfremmende aktiviteter og salg som primært skyldes fokus på andre forretninger.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Forhandler af tasker, børnetøj og ventetøj primært fra USA. Se hjemmeside for mere (www.børnetasker.dk). Vi har et godt varelager til overtagelse, herunder (alle Beatrix NY): 188 rygsække, 95 madkasser, 61 skoletasker, 59 iPad covers, 9 kufferter (udråbt af Oprah Magazine som noget af det bedste til børn), 258 nøgleringe og 2 penalhuse. Derudover børnetøj fra New York, bl.a. mærket EGG, samt lidt ventetøj fra bl.a. Funmum (Irland) og fra USA (Florida). Der er mulighed for at realisere varelageret til ca. 128.000 kr. (excl. moms). Varelageret er indkøbt til fordelagtige priser, som er opnået gennem forretningsforbindelser til bl.a. Beatrix NY og forhandler i Schweiz.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har tidligere brugt professionel søgeoptimering (SEO) samt Facebook. Instagram er brugt i mindre omfang.

Facebook: https://www.facebook.com/kasparmaternity

Omkostninger

Virksomheden er webbaseret og uden større faste omkostninger. Køber kan overtage hjemmeside og domæne, som er hosted af Dandomain.

Aktiver

Webshop.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden har været familiedrevet siden 2009. Tidligere har vi været butiksansatte, herunder i tøjbutikker, og webshoppen blev startet med fokus på ventetøj. Med tiden blev fokus mere rettet på produkter til børn (fra USA), som der ikke kunne findes andre steder i Danmark. I en periode var virksomheden distributør for Beatrix New York, hvor vi solgte tasker til butikker i Danmark og Sverige.

Markedet

Der er et stort marked for kvalitetsprodukter til børn. Vores produkter er i flot design, meget robuste/funktionelle og uden hormonforstyrrende stoffer. Madkasserne er meget rummelige med plads til kølelegemer. Det har under corona-perioden været en stor fordel, da køleskabe på flere skoler/institutioner er eller har været lukket ned.

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne har bestået i at få kunder til at finde virksomheden på internettet.

Stærke sider

Rigtig gode kvalitetsprodukter fra USA. Mulighed for at overtage et godt varelager med internationale produkter uden de dyre transportomkostninger.

Ideel køber

Virksomheden er interessant for eksisterende virksomhed, hvori varelageret kan indgå. Men virksomheden kan også været relevant for nystartende, som ønsker et godt afsæt for opbygning af virksomhed med fokus på salg af børne-/taskeprodukter.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne med forklaring til brug af hjemmeside m.v. (uden ekstra omkostning) og med levering af produkter (på sjælland uden ekstra omkostninger og ellers efter aftale).

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
891

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35411

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-09-2022
Udbudspris 40.000 DKK