Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Partner søges til plastikfri maling (miljøvenlig) virksomhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Normal maling er fyldt med mikroplastik og hver eneste måned ryger 60.000 tons mikroplastik fra maling ud i havene.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Derfor søger jeg nu en partner med kendskab indenfor virksomhedsopstart og/eller markedsføring, så vi kan få bredt et nyt og sundere produkt ud på markedet.

Vores dagligdags maling er fyldt med mikroplastik og usunde kemikalier.

Hver eneste måned ryger 60.000 tons mikroplastik fra maling ud i havene. Derfor søger jeg nu en partner med kendskab indenfor virksomhedsopstart og/eller markedsføring, så vi kan få bredt et nyt og sundere produkt ud på markedet.

Produktet er lavet, og er 100% naturligt derfor er det meget sundere for børn, gravide og alle andre. Normal maling indeholder opløsningsmidler som kan give øjenirritation, hovedpine, svimmelhed, træthed, muskelsvækkelse, sløvhed, allergiske reaktioner og forgiftning kan medføre bevidstløshed.

Derfor er Plasticfreepaint et nødvendigt produkt, fordi det er ekstremt bæredygtigt på alle punkter.

Jeg søger en partner der kan få Plasticfreepaint til at ekspandere så meget som muligt og derfor har jeg brug for en der brænder for en bedre verden ligesom jeg selv gør. Jeg håber vi kan sparre med hinanden og deles om de forskellige opgaver der vil komme. Jeg drømmer om at ekspandere til hele Danmark samt udlandet. Så hvis du også har store målsætninger, så er det mig du skal tage fat i.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke den store omsætning ligenu, da jeg venter med at markedføre produktet når hjemmesiden er færdig. (Hvilket den vil være ca. d. 22 December)

Produktet

Malingen er 100% naturlig og er derfor er det, det sundeste maling på markedet.
Selve navnet Plasticfreepaint er så oplagt at det er vildt at ingen havde købt domænet før jeg gjorde.
Logoet er også lavet og er super flot. hele produktet er klar til at blive sat ud på markedet.
Jeg har både lavet en FB side, IG side og hjemmesiden er igang med at blive lavet af uddannede designere.
Malingen sælges for 100 kr pr. 100 ml. Derfor er det konkurrence dygtigt fordi det sælges for den samme pris som normal maling.

Markedsføringskanaler

Plasticfreepaint vil markedsføre sig selv via. Instagram, Facebook og Amazon.

Omkostninger

Virksomheden har ikke de store omkostninger. Et glas fyldt med maling koster 50 kr at producere og bliver solgt for det dobbelte. Søger en der er god til at lave nogle gode deals så vi evt. kunne tjene endnu mere på produktet.

Shopsystem

Aktiver

Dette vil end til videre laves hjemmefra end til virksomheden er vokset.

Varelager på 5.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg er selv kunstner og eftersom jeg fandt ud af at der er mikroplastik i alt maling, ledte jeg desperat efter et nyt alternativ. Hver eneste gang jeg vaskede mine pensler fik jeg dårlig samvittighed over at malingen røg ud i havet. (Mikroplastik er så småt at det ikke kan filtreres væk desværre). Jeg brugte derefter lang tid på at finde på en måde at lave noget maling der er billigt at producere, 100% miljøvenligt og som er virkelig godt at arbejde med som kunstmaler. Hermed kom jeg frem til Plasticfreepaint. :D

Markedet

Min vision omkring produktet er at omsætte for omkring ligeså meget som Weston and Newton. De omsætter ligenu for 6,5 millioner dollers. om året og det er efter alt er betalt.
Visionen er stor, men jeg tror på at forbrugeren gerne vil vælge et produkt der er mere pigmenteret, billigere og bedre for miljøet.

Opstartshjælp

En person der prioritere et billigere, bedre og mere bæredygtigt produkt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1280

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34155

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-09-2021
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 3.000 DKK