Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 349.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Perfekt nystartet bogføringsvirksomhed til den der arbejder hjemmefra!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Virksomheden er opsat med mest digitalisering og automatisering som muligt, så du har tid til flere kunder eller mere fritid.

Automatiseret og digitaliseret bogførings virksomhed til salg!
Virksomheden kan drives hvorfra i landet du ønsker det, og er perfekt til den nyepstartede iværksætter eller bogholder, der kan sit kram indenfor bogholderi, men blot mangler de kunder, der giver den sikre månedlige indtægt.

Kunderne er alle mindre virksomheder, som alle er meget venlige og lige til at gå til. Så har du erfaringen indenfor bogholderi, så har jeg en færdiglavet, automatiseret, digitaliseret og overskuelig virksomhed fyldt med kunder til DIG!

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er stiftet jan-2019 og var igang med første kunde marts 2019. På de (første) 8 måneder omsætte virksomheden for kr. 135.000.
Første år er som sagt uden udarbejdelse af årsrapporter mm. hvorfor der er rig mulighed for øget omsætning fremover, hvis du ønsker det.
Derudover er der nu langt flere kunder i virksomheden, hvilket i allerhøjeste grad betyder ekstra omsætning.

Produktet

Regnskabsassistance samt rådgivning indenfor generel bogføring mm.

Markedsføringskanaler

Facebook, mund til mund, personligt opsøgende salg i virksomhederne, deltagelse i lokale iværksætter netværk og møder, koldt kanvas salg via telefon.

Omkostninger

Virksomheden har ganske få omkostninger idet der ingen varelager er, ansatte eller behov for lokaler.
Den kan helt simpelt drives alle steder, hvor der er adgang til computer og internet.

De eneste omkostninger der er, er abonnement til Economic (regnskabsprogram) samt nogle få andre digitale løsninger, hvor omkostningerne er meget små.

Aktiver

Gode ry og omtale i lokal miljøet.

Virksomhedens historie

Jeg har altid haft en stor passion for økonomi.
Det startede som lille skoledreng med interesse for at tjene penge og lave små forretninger. Efter nogle år fandt jeg ud af, at en ting er, hvordan man tjener sine penge, men en ligeså vigtig del, som mange ofte overser er, hvordan man sikrer og forvalter sit overskud bedst muligt.

Herefter fik jeg øje for hvor stor en hjælp og sikkerhed, jeg kunne give til virksomheder uden eget bogholderi. Det stod hurtigt klart, at det tilfører virksomheden værdifuldt overblik og økonomisk stabilitet at have styr på alle detaljer regnskabet.

Derfor stiftede jeg Valentin Bogføring, der hjælper små og nystartede virksomheder med at få mest ud af pengene, holde styr på diverse deadlines så som moms, årsregnskab, skat mv.

Sidst, men ikke mindst, sørger jeg gennem direkte dialog og tæt samarbejde for, at mine kunders bogføring sker på deres præmisser. Min stolthed er at sikrer, at reglerne for bogføring bliver overholdt, så mine kunder kan koncentrerer sig om deres virksomhed med tryghed i maven og rolig søvn.

Markedet

Der er stor efterspørgsel på dygtige og pålidelige bogholdere, så der er massere af kunder endnu. Selvom de måske har anden bogholder i øjeblikket, oplever jeg, at de gerne skifter, når de blive imødekommet af mere forståelse, overblik, evne til at formidle det til tider indviklede stof.

Svagheder/udfordringer

For at undgå trusler/konkurrenter:
Yd høj kvalitet og empati for dine kunder samt forståelse og evne til at formidle indviklet stof.

Stærke sider

Vi brander os selv på "Dit personlige bogholderi" hvilket falder i MEGET god jord hos vores kunder. De kan lide den ekstra nærhed og kontakt, som vi yder imodsætningen til måske andre lignende virksomheder, hvor kunderne "bare" bliver endnu en på produktionsbåndet.

Ideel køber

Ideel køber vil være en med erfaring som bogholder, som ønsker at starte sin egen virksomhed måske hjemmefra, men mangler kundegrundlaget til at kunne leve af det endnu.
Her er dette en kæmpe mulighed for at for et STORT forspring med mange muligheder for at tage flere kunder ind i dit eget tempo!

Opstartshjælp

Jeg står gerne til rådighed både pr. telefon og mail efter overdragelse. Er køber i mit lokalområde (midtjylland, Århus) så kan der også blive tale om fysisk assistance, hvis dette er efterspurgt.

Omfanget af assistancen samt pris aftales i forbindelse med overdragelse. Prisen vil indgå i den endelige salgspris.

Jeg ønsker at køberen af min virksomhed får en god og tryg start med din nye virksomhed. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig med en fantastisk start, så du har ro i maven og glæde ved din nye virksomhed.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3314

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
32627

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-06-2020
Udbudspris 349.000 DKK