Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Afståelse - Meget attraktiv frokost Restaurant på bedste lokation i København

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Meget attraktiv lokation tæt på marmorkirken og Metro.

Vores åbningstider er fra 11 til 16 - vi omsætter dagligt fra 6.000 kr. til 14.000 kr. det kan nemt forøges med aften åbent. Vi er en meget lille restaurant med 30 sidepladser inde og 8 ude stort køkken og stort lager.

Området er meget stort turist præget, grundet omliggende seværdigheder såsom den lille havfrue til Amalienborg videre til marmorkirken og ender på store Kongensgade.
Lokationen gør at vi i perioder fra Maj til september typisk afviser mellem 30 til 100 gæster dagligt, efterspørgslen er meget stor imod det mindre udbud der findes i området.

Vi ligger nr.1 som lokalt køkken på Tripadvisor og samlet som nr. 12 af alle restauranter i Danmark. Der er et stort behov for restauranter om aftenen så man kan med stor fordel holde åbent der.
Prisen er ikke til forhandling og er ren afståelse huslejen er ekstrem lav for dette området, 14.500 kr. alt inkl. Der er intet lejet eller lånt.

Vi har aldrig brugt så meget som 1 krone på reklame eller brugt tid på de sociale medier for at få kunder.

Der er helt nye ibrugtagnings tilladelser, ny udsuger og nyt kunde toilet samt ny fedtudskiller. Vi har brugt 7 år her og har mange andre nye idéer vi skal i gang med.
Til jul og nytår har vi ikke gjort noget så som julefrokost eller nytårs menu. Dette er en forretning som nemt kan være en rigtig god levevej uden de store tiltag. Vi har ikke en hjemmeside eller noget booking system.

Det er et meget trygt område med et meget købestærkt publikum og et godt sammenhold butikker imellem.

Prisen er 1,2 mio. kr. plus 3 mnd. depositum kontant. Vi får ca 8000 tilbage i varme om året.

Vi har lige bygget nyt bar område med køl og ismaskine. Der er parkering lige over på den anden side. Dronningens garder går forbi alle dage.

Der er en tilknyttet gård som føre ind til køkken døren til vareindlevering.

Vi har ikke Wi-Fi da vi ikke tillader pc er med stor fordel vi har heller ikke Espressomaskine da folk ofte sider rigtig længe over en kaffe (Vi fordoblede omsætningen da vi solgte den) vi har kun filter kaffe.


Da vi har meget travlt til daglig ønsker vi kun kontakt via annoncen indtil andet er aftalt - det håber vi bliver respekteret. BH

Økonomiske nøgletal

Vi omsætter for 6.000 kr. til 14.000 kr. dagligt mellem tidspunktet 11 - 16 hvor vi sælger 2 stykker smørebrød 1 øl eller vand for 195,-

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Faste udgifter 14500 kr. husleje alt inkl, strøm 2900 kr. pr . md . Koda 500 pr . mnd. Intet lejet eller lånt

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1526

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32235

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-01-2020
Udbudspris 1.200.000 DKK