Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Sandwich, bagel, burger & Salater Takeaway, Farum - oms. over 2 mio.pr. år - god beliggenhed

Akacietorvet, Farum
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Kvalitet og sundhed i højsædet på byens bedste placering

TAKEAWAY I BEDSTE STIL MED SANDWICH, BAGELS, BURGERS & SALATER.

Vi byder endnu en gang velkommen til en forretning med kvalitet sansen der er i højsædet, hvor alt er gennemrenoveret fra top til tå, og med ny inventar og køkken udstyr. Butikken har oprettet menuen efter det nemme og enkle som der er størst efterspørgsel efter. Hvilket gør menuen og drivelse af forretningen nemmere samt mere enkelt. Kvaliteten vil altid være i top, så længe man beholder konceptet og den energi/kærlighed der ligges i maden.

Det betyder bl.a. mindre omkostninger og hurtigere servering med færre personale. Mindre omkostninger resulterer i højere fortjeneste, bedre kvalitet- kvantitet, konkurrencedygtige priser og langt højere tilfredshed hos kunder som igen får det til at køre rundt i den gode ring. Forretningen kører bevidst på kvalitet og nemhed, og mad til dem som ønsker en nem og hurtig kvalitets måltid. Det er ikke mærkeligt at den er blandt de mest populære i byen og specielt blandt de travle familier.

Beliggenheden er også synbar samt noget af det bedste i byen, er ved indgangen til et mindre indkøbscenter, og har bl.a dagligvarebutikken Netto som nabo. Kan ikke undgå at se forretningen når man ankommer i bil. Der er endvidere udeservering, som gør virksomheden ekstra interessant for sommer perioden, hvor der udover mad også kan nydes varme som kolde drikke. Forretningen skal opleves. Der er ingen Just Eat eller lignende.

Forretningen overtages med de eksisterende leverings og lejeaftaler, og alt hvad der er i forretningen medfølger. Der er varslet lejeforhøjelse 1. Juni 2019 på kr. 2.816,- eks moms. Sælger er også klar til at afgive et lille kursus i forretningens system og gang.

Økonomiske nøgletal

Omsætning pr dag: 7.000,-

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Areal: 45m2
Leje pr. md.: 6.611,56,-
Fællesudgift: 1.200,-
Depositum: 19.838,-

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2742

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
31358

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-05-2019
Udbudspris 399.000 DKK