Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 900.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Rejsebureau med god vækst og tilbagevendende kunder sælges - Brutto fortjeneste 350.000 kr. 2018

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Veldrevet bureau der fokuserer på salg af studierejser men med mulighed for salg af individuelle rejser m.m..

Rejsebureauet er stiftet i marts 2017 og er medlem af rejsegarantifonden.

Rejsebureauet fokuserer på salg af studierejser til gymnasier, højskoler, efterskoler og 10. klasser.

I 2017 var der en omsætning på kr. 257.000 med en bruttofortjeneste på kr. 86.000, i 2018 på kr. 2,7 mio med en bruttofortjeneste på kr. 350.000. I 2019 er der foreløbig faktureret for kr. 1,05 mio mens der ligger en yderligere ordrebeholdning (som endnu ikke er faktureret) på kr. 650.000 - altså i alt 1,7 mio de første 6 måneder af 2019.

Rejsebureauets regnskaber er udarbejdet af statsautoriseret revisor ligesom der foreligger revisorerklæring.

Økonomiske nøgletal

Seneste regnskabstal:
2018 2017
Brutto omsætning 2.700.000 kr. 257.000 kr.
Brutto fortjeneste 350.000 kr. 86.000 kr.


Foreløbig fakturering og ordrebeholdning for 1. halvår 2019 = 1.700.000 kr.

Overskud før skat: 120.000 DKK

Produktet

Rejsebureauet har en professionel hjemmeside som også er tilpasset til mobiltelefoner og tablets ligesom der er forberedt en facebookside. Rejsebureauet har også et effektivt fakturasystem og en central kontor adresse i eftertragtet kontorfællesskab i centrum af Århus, men kan drives fra hjemmet overalt i landet, da al salg foregår gennem e-mail marketing og telefonkontakt.

Rejsebureauet har kontaktpersoner og numre på alle gymnasier, højskoler og efterskoler i Danmark som alle er blevet kontaktet personligt for tilladelse til at måtte kontakte og sende katalog ud til samtlige pr e-mail. Rejsebureauet har endvidere aftale med busselskab samt er oprettet som agent for flyselskaberne Norwegian og Brussels Airlines, Rejseportalen Expedia, krydstogtsselskaberne MSC Cruises samt DFDS, sprogskolen Proyecto i Alicante, Gouda rejseforsikring samt mange øvrige samarbejdspartnere.

Rejsebureauet har tilbagevendende kunder/lærere og kan let udvides til også at servicere individuelle kunder. Kundekartotek medfølger ved salg.

Det største salg af studierejser til det efterfølgende år foregår fra august til november så for en køber vil det være en perfekt tid at overtage rejsebureauet på da man kan komme i gang med salgsarbejdet fra dag 1.

Rejsebureauet er startet som et "studiejob" og der er i gennemsnit brugt max. 10 timer om ugen så for den rigtige person som kan og er villig til at lægge timerne er der et stort udviklingspotentiale.

Rejsebureauet sælges da jeg ønsker at koncentrere mig om mit jurastudie og relevante studiejobs til min fremtid som jurist. Ved overtagelse tilbydes naturligvis hjælp til opstart m.m...

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsføres gennem professionel hjemmeside som også er tilegnet mobil og tablets.

Hvert år kontaktes alle potentielle kunder (gymnasier, højskoler, efterskoler og 10. klasser) personligt over telefonen for tilldelse til at fremsende vores katalog og løbende nyhedsbreve.

Tidligere kunder kontaktes ligeledes personligt ligesom der tilbydes et personligt møde med lærerne på de enkelte uddannelsessteder

Omkostninger

Virksomheden er drevet af 1 person og kan drives fra hjemme adresse. Eneste faste udgifter i dette tilfælde vil være:

Webservice til hjemmesiden: 1200 kr. per år
Bidrag til Rejsegarantifonden: 5000 kr. per år
Udvidede ansvarsforsikring for rejsebureauer: 10.000 kr. per år (frivillig forsikring)
Revisor (årsregnskab, revisorerklæring samt bogføring: 10.000 kr. per år.

Aktiver

Kontorplads i attraktivt kontorfællesskab på strøget i Århus - men virksomheden har været og kan drives fra hjemmet - dog føler jeg at det signalerer professionalisme til kunderne at vi har en central kontor adresse.

Virksomhedens historie

Efter at jeg flyttede tilbage til Danmark i efteråret 2017 skulle jeg færdiggøre min bachelor uddannelse men havde et ønske om at lave mit eget lille studiejob. Da jeg altid har været interesseret i rejser og følt at de studierejser jeg har været på har været dyre i forhold til kvalitet tænkte jeg der kunne være et marked hvor man tilbyder personlig service til lærerne så de skal tænke på mindst muligt når de arrangerer en studierejse samtidig med at de får en rimelig pris på en god rejse med ordentlige overnatningsforhold.

Indledningsvis tænkte jeg også at sælge individuelle personlige rejser, hvilket jeg også gjorde i begyndelsen, men fandt ud af at hvis det skulle fungere som et studiejob for mig så var der nok arbejde i at tilbyde og arrangere studierejser. Det gode ved studierejser er også at arbejdsbyrden ligger i perioden Februar --April og August - November - det gav mig god tid til eksamensforberedelse m.m.. Jeg har i snit brugt max. 10 timer om ugen (da det jo skulle være et studiejob) ligesom jeg stort set har kunnet holde fri i månederne december, januar, maj, juni og juli.

Jeg er nu begyndt mit jurastudie og kan mærke at gamle og nye kunder henvender sig i stigende antal og at jeg ikke længere vil kunne begrænse arbejdstiden til et "studiejob". Da min fremtidige karriere vil være som jurist har jeg derfor besluttet at sælge virksomheden. Forhåbentlig til en person som vil gøre den til sit fuldtidsjob med det store potentiale der ligger i den.

Markedet

Der findes over 1000 potentiale uddannelsesinstitutioner som hver år har flere klasser ude at rejse. Min force har udover den personlige betjening og kontakt været at agere hurtigt på telefoniske såvel som skriftlige henvendelser via min hjemmeside og give en service de helt store spillere på markedet ikke kan.

Markedet vurderer jeg er i fortsat udvikling da flere og flere rejser og der er mulighed for også at sælge individuelle rejser som jeg indledningsvis gjorde men som kræver at du har forretningen som fuldtidsarbejde.

Svagheder/udfordringer

Jeg har ikke gjort noget ved at udbrede virksomheden via de sociale medier, men er ikke i tvivl om at man ved en indsats herpå kan skabe betydelig yderligere vækst ikke mindst indenfor studierejser med også sprogrejser hvor jeg er agent for en sprogskole i Spanien som kan lave sprogrejser - både grupper og individuelt - til aldeles konkurrencedygtige priser.

Stærke sider

Personlig kontakt og service samt hurtig og effektiv ageren på forespørgsler samt en villighed til at hjælpe med udflugtsprogrammer og gå den ekstra mil har gjort at jeg har fået fodfæste på markedet.

Strategi

Strategien er gennem den bedste service til kunderne at få dem til at vende tilbage år efter år og at sprede kendskabet til virksomheden gennem mund til mund metoden til deres kolleger. Dette betyder at jeg løbende får flere og flere henvendelser.

Vision

Visionen for virksomheden har været - og er - at tilbyde studierejser til rimelige priser og med ophold på rimelige overnatningssteder. Vi skal væk fra ideen om at studierejser er dyre rejser på dårlige overnatningssteder. Med andre ord så vil jeg tilbyde den bedste rejse til de billigste penge og med en personlig service hvor man går den ekstra mil.

Ideel køber

Den perfekte køber til denne virksomhed vil være en serviceminded person der har interesse i at sælge rejser og har lysten og muligheden for at gøre det til et fuldtidsjob og til en virksomhed med flere ansatte. P.t. er der en omsætning der gør at man fra dag 1 vil kunne tage en rimelig løn ud af virksomheden på trods af at jeg kun har investeret 10 timer i snit om ugen. For personen der investerer 37 timer vil der hurtigt kunne tages en høj løn ud eller give mulighed for ansættelse af yderligere personale.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder naturligvis at være til hjælp i opstartsperioden og stå til rådighed på telefon og mail samt bruge nogle dage sammen med dig indtil du føler dig fortrolig. Jeg tilbyder også at hjælpe med at afvikle de ture der allerede er solgt ind. Alt dette er inkluderet i købesummen.

Alternativt kan der laves en aftale om at indgå 50% partneraftale hvor vi sammen driver virksomheden 1 år frem hvor jeg så vil udtræde helt af virksomheden efter aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4328

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31610

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-07-2019
Udbudspris 900.000 DKK