Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Enjoycopenhagen.dk - Turismeportal med udviklingspotentiale og gode samarbejdespartnere

Tuborgvej, København NV
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Gennemført turismeportal med gode kontrakter samt skatteaktiv til salg

Enjoycopenhagen.dk er en turismeportal primært henvendt turister i København. Markedet for turisme i København er i milliardklassen og i hastig vækst. På portalen kan turister hjemmefra planlægge og booke deres aktiviteter, sightseeings mv. online, så de ikke skal bøvle med det ved ankomst. Portalen har en høj grad af troværdighed, idet lokale personer står bag, og fordi vi kun samarbejder med de bedste udbydere på markedet.

Kunden køber vouchers på vores hjemmeside, som automatisk genereres og udsendes på e-mail, så der er ikke meget administrativt arbejde i at drive virksomheden, og den kan styres fra hele verden. Vouchers genereres først ved købet, så vi ligger ikke inde med et stort varelager af billetter.

Eftersom virksomheden har haft underskud i det første regnskabsår ifm. udvikling og etablering, følger et skatteaktiv med ved købet. Værdien af skatteaktivet andrager ca. 25.000 kroner.

Økonomiske nøgletal

Årsregnskabet for det første år er endnu ikke afsluttet, men pga. opstart forventes et underskud på lidt over 100.000 kroner, som primært består af udviklingsomkostninger. Således har virksomheden pt. også et skatteaktiv.

Produktet

Virksomheden har en række samarbejdsaftaler med førende aktører på turismemarkedet i København. Således kan man booke et bredt udbud af forskellige dagsture, kanalrundfart, GoBoat mv. på vores portal. Vi får en kommission fra vores samarbejdspartnere, når vi sælger deres produkter.

Websitet er bygget op fra bunden af en full-stack developer og designet af en professionel. Det kan nemt tilpasses, hvis køber har et ønske om at lave ændringer. Vi har billederettigheder mv. til alt materiale på sitet.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har konti på Facebook på omkring 400 følgere, Instagram, Twitter samt Google Ads.

Omkostninger

Der har været engangsomkostninger forbundet med udviklingen af websitet. De løbende omkostninger nu er meget lave - omkring 1.000-2.000 kr. årligt.

Aktiver

Virksomhedens primære aktiv er portalen.

Strategi

Virksomheden har en færdigudviklet portal, der er klar til brug, samt gode kontrakter med centrale aktører på turismemarkedet i København.

Det næste skridt er en markedsføringsinvestering, som kan sparke gang i salget og dermed få en bid af kagen på det lukrative turismemarked.

Opstartshjælp

Sælgerne står til rådighed på telefon og mail og er også klar til oplæringsmøder uden ekstra særskilt beregning.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2292

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
31197

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-03-2019
Udbudspris 75.000 DKK