Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

One of a kind rekrutterings platform sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webportal med 100% ejerskab af (alt software - frontend & backend)

Jobero er en rekrutteringsplatform der adskiller sig fra konkurrenterne med et unikt koncept og potentiale til at blive noget rigtigt stort både i Danmark og udlandet. Som de eneste i Danmark tilbyder vi både virksomheder og private en moderne, nytænkende og samlet løsning der ved hjælp af unikke værktøjer kan sikre virksomheder de rette kandidater på en hurtigere, smartere og billigere måde. Vi tilbyder også private en transparent jobsøgnings process hvor der er lagt fokus på brug af ens netværk.

Regnskab

Afkastningsgrad
-25%
Soliditetsgrad
-25%
Likviditetsgrad
17%

Økonomiske nøgletal

Økonomiske nøgletal kan fås ved henvendelse

Produktet

For virksomheder:
Vi tilyder en samlet løsning på rekruttering af medarbejdere, hvor man både slipper for at kontakte headhuntere og lægge jobopslag op på flere platforme. Når man laver et stillingsopslag, kommer der ofte uoverskueligt mange ansøgninger ind, hvilket kan være en lang og ressourcekrævende affære at komme igennem. Derfor har vi udviklet vores eget DNA-match tool, der gør sorteringsprocessen langt hurtigere og mere effektiv.

Vores unikke henvisningstool - som vi i øvrigt også har udviklet selv, sikrer, at virksomhed har mulighed for at finde de helt rigtige kandidater mere effektivt.


For private:
Vi tilbyder et unikt koncept hvor man både som jobsøger kan gå på opdagelse i ledige jobs, og som henviser hjælpe andre i jobs ved hjælp af ens netværk. Ved at henvise en person i ens netværk til en opslået stilling - hvoraf vedkommende bliver ansat, har man mulighed for at modtage en belønning i form af en henvisningsbonus.

Markedsføringskanaler

På selve domænet - webportalen, har vi fået lavet SEO ved lanceringen af Jobero. Vi har også en linkedin og facebook side med eksponering.

Omkostninger

Vores omkostinger er minimale da vi som nævnt ejer både webportalen samt alle tools 100% selv.

Hostingsomkostninger inkl. domæne:
525,- eks. moms pr. år

Aktiver

Der er ingen fysiske aktiver i virksomheden. <Vi har dog som ejerskab på vores software>

Virksomhedens historie

I forbindelse med Jobero og det unikke koncept bag virksomehden, blev der udarbejdet en avisartikel der beskriver lidt af vores rejse, følelser og årsag til virksomhedens opstart.

Link til artiklen: https://ugeavisen.dk/billundugeavis/artikel/dado-og-joachim-vil-%C3%A6ndre-vores-m%C3%A5de-at-s%C3%B8ge-arbejde-p%C3%A5-henvis-din-ven-og-f%C3%A5-25-000-kroner-i-bel%C3%B8nning


Markedet

Rekrutteringsmarkedet er jo et enormt område med utrolig meget potentiale - både i DK og i udlandet. Markedet har de sidste mange år været en smule statisk med den klassiske tilgang til rekruttering. De sidste par år har vi dog oplevet en stigende interesse og mere fokus på smarte features, værktøjer og koncepter der optimerer processen både for virksomheder og private. I det vi kommer med et unikt koncept der griber rekrutteringsprocessen på en anderledes måde som både er transparent, tidsbesparende og effektiv for begge parter ser vi en kæmpe potentiale i markedet.

Svagheder/udfordringer

Jobero er et nyt koncept i DK og der findes allerede veletablerede virksomheder der tilbyder rekrutteringsløsninger på hver deres egen måde.

Stærke sider

Vi har et unikt og anderledes koncept der adskiller sig fra konkurrenterne. Vores webløsning er udviklet med fokus på transparenthed, kvalitet og at vi ejer alt vores software selv. Vi har konkurrencedygtige priser og stærke planer for videreudvikling af portalen som vi naturligvis deler gerne i one2one med de potentiale købere.

Opstartshjælp

Vi står til rådighed for at hjælpe, guide, oplære mm. i en aftalt periode. Dette er noget vi naturligvis aftaler nærmere længere i processen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1355

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
33721

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-04-2021
Udbudspris 250.000 DKK