Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 450.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Virksomhed med en række licenser af kendt dansk møbelarkitekt sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Inkl: Stærk platform, varelager for 300.000 i indkøb, unikke vare, gennemtestet værdikæde.

De seneste 3 år er virksomheden drevet på baggrund af en række licenser, på en kendt dansk møbelarkitekt. Møblerne er tegnet i 50'erne, samt 60'erne, og er kendt for deres klassiske design.

Virksomheden har for nuværende en række udenlandske kunder. En ny ejer af virksomheden vil have mulighed for at sætte sit præg på markedet i Danmark, da møblerne endnu ikke er lanceret i de danske møbelhuse. Virksomheden har grobund i en unik dansk møbelarkitekt, som er kendt på verdensplan. En ny ejer vil kunne drage fordel af varelager, en stærk platform, samt en solid base for at opbygge en spændende virksomhed.

Økonomiske nøgletal

Opstartsfasen med at finde den rette producent har været yderst bekostelig og tidskrævende. Dette bærer nu frugt i for af at kunne producere et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig på pris. Uanset om ny ejer vælger B2B eller B2C er der grundlag for store indtjeningsmuligheder. Overskudsgraden ligger på et sted mellem 200 - 250%, ved B2B.

Overskud før skat: 50.000 DKK

Produktet

Virksomhederne har licenserne til fire klassiske møbeldesigns på verdensplan. Licenserne omfatter to lænestole, en daybed, samt et sæt indskudsborde. Møblerne er fælles kendt for deres unikke og meget klassiske design. Møblerne er relanceret med fokus på håndværk og de bedste materialer. Der er i produktionen anvendt danske tekstiler og certificerede træsorter.

Markedsføringskanaler

Der er i virksomheden fokuseret på udenlandsk netværk, hvilket har resulteret i at ca. 80% af omsætningen er placeret udenlands. Der har været stort fokus på B2B. I Danmark er markedet ikke udforsket, da virksomheden endnu kun har været repræsenteret i ét møbelhus.

Virksomheden er repræsenteret på Facebook og Instagram, med positiv feedback.

Omkostninger

Virksomheden er drevet med et omkostningsniveau på et absolut minimum. Der er i virksomheden ikke brugt midler til fx lønninger, lokaleomkostninger etc.

Aktiver

Virksomheden overtages med et varelager, der indeholder varer for 300.000 kr. i indkøb, fordelt på ca. 60 enheder. Ydermere medfølger licens på fire af Danmarks stærkeste møbelikoner.

Varelager på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden har sin opstart i 2017 fra et familiedrevet møbelfirma med 40 års erfaring. På den baggrund har virksomheden kunne drage fordel af et stort netværk på verdensplan.
Efter en årrække med forhandling om licenser, gav det mulighed for at opstart af produktion.

Virksomheden er familieejet, og har fra start haft fokus på at opbygge en stærk platform, med muligheden for at bygge videre på. Med stærke samarbejdspartnere i produktionsleddet har der været succes med at skabe dette robuste fundament.

Virksomheden sættes til salg, da familiens andre forretninger kræver øget opmærksomhed.

En ny og energisk ejer, kan derfor give virksomheden den opmærksomhed, som den vitterligt fortjener.

Markedet

Både det danske og internationale marked har med blivende trends, indenfor det skandinaviske design, udvist stor interesse for de relancerede møbler. Det har vist sig, at være et friskt pust på et område med ellers store kendte møbeldesigns.

En ny ejer, med en skarp forretningsstrategi, har derfor rig mulighed for at bringe disse klassikere ind i de etablerede møbelhuse.

Svagheder/udfordringer

Med intens indsats på sociale medier, kan der med få midler bringes fokus på produkterne. Denne mulighed har virksomheden indtil nu ikke udnyttet til fulde, grundet fokus på andre forretninger. Produkterne har endnu ikke manifisteret sig i bevidstheden hos den enkelte forbruger.
Med et kendskab til produkterne via de sociale medier og anden markedsføring, kan udfordringen minimeres.

Stærke sider

Licenser på enheder med klassisk design er virksomhedens store force. Dette giver en enestående mulighed for, at kunne tilbyde markedet noget ingen andre kan matche.

Strategi

Virksomhedens strategi samt forretningsplan kan uddybes for potentiel ny ejer.

Ideel køber

Den idéelle køber kan være interesseret i dansk møbelkunst, og have en vision om at drive en virksomhed med unikke produkter.

Opstartshjælp

Det er i familiens interesse at virksomheden bliver båret godt videre. Du vil derfor som ny ejer, have mulighed for at trække på familiens kompetencer i udstrakt grad.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2559

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
31720

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-08-2019
Udbudspris 450.000 DKK