Fritidsjob børs

Platform hvor virksomhed og unge mødes

Omsætning Ikke oplyst
Flytbarhed Flytbar
Ansatte None
Grundlagt 2019

Alt for mange fritidsjob annonceres fortsat via "gule lapper" på opslagstavlen i det lokale supermarked. Det vil vi lave om på.

Er det ikke på tide, at Danmark får en moderne platform som taler de unges sprog og hvor det er nemt at finde sig et fritidsjob? Er det ikke på tide, at virksomhederne kan finde arbejdskraft uden at indrykke annoncer i mange forskellige medier?

Det har vi løsningen på men vi savner en dynamisk person, som vil løbe det igang. Hos os får du mulighed for at at blive iværksætter og medejer for en mindre investering med mulighed for at blive majoritetsejer

Økonomiske nøgletal

Platformen er færdig udviklet men er ikke lanceret. Det forventes at den kan lanceres kort tid efter overtagelse.

Produktet

Produktet er udviklet så det på samme tid tager hensyn til jobtagers adfærd, som via app. kan finde, sortere, vurdere og ansøge jobbet. På samme tid tager produktet højde for arbejdsgiverens behov og er nemt at bruge i forhold til at oprette stillinger og indrykke annoncer. Hele universet er tænkt i forhold til de sociale medier, som primær "medspiller".

Virksomhedens historie

Vi har løsningen klar men mangler en dynamisk person, som vil være med til at gøre visionen til virkelighed. Hos os kan du blive iværksætter og komme igang for en lille investering med mulighed for at blive hovedejer i løbet af få år.

Strategi

Målet er i første omgang at blive markedsleder i Danmark. Herefter er mulighederne meget store, både geografisk og branchemæssigt.

Ideel køber

Du drømmer om at blive iværksætter eller har måske før løbet projekter igang. Du forstår de sociale medier og er ikke bange for at kontakte arbejdsgiverne.

Opstartshjælp

Hos os får du al den professionelle sparring du har brug for. Vi har en 3 årig plan klar med hensyn til IT udvikling og support, bestyrelse og ledelsessparring.

Sælger tilbyder finansering

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er annonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
560

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31293

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-04-2019
Udbudspris 50.000 DKK