Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Roskildes smukkeste lokaler midt på Roskilde havn søger kreativ restauratør

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Stor udeservering midt på Roskilde havn
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Bliv en del af det kreative fællesskab på Roskildes gamle, fredede gasværk, med skiftende kunstudstillinger, glaspusteri og arbejdende kunstværksteder. Vi søger en lejer, der kan udvikle vores nuværende kaffebar til nye højder. Det store trækplaster er den 110 m2 store, højloftede gasværksal, der kan indrettes til servering samt mulighed for at lave en kæmpe udestilling om sommeren på den skønne gasværksplads. Stedet er oplagt til tapas-, kaffe- og/eller vinbar, men kun fantasien sætter grænser.
I sommerhalvåret er der hver torsdag biltræf på Roskilde havn med tusindevis af motorglade besøgende. Her er der mulighed for at lave meget store omsætningsdage, hvis man aktivere udestillingen (se billede)

Økonomiske nøgletal

Da der er tale om en start-up, er der ingen nøgletal at oplyse. Vi henviser til informationen om husleje mv. herunder.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

RoS Gallery udstiller kunst på hele 5 etager. Vi søger en restauratør, der kan drive- og udvikle vores hyggelige kunstbar, som er integreret i det eksisterende galleri. Med det rette koncept, kan du komme i gang med dine drømme uden store investeringer, en fornuftig husleje og med opbakning fra galleriets digitale marketingsplatforme. Galleriet sørger for kunsten på væggene, der løbende skiftes ud. Vi arbejder i fællesskab for at skabe liv i huset og få kunder i butikken. Den oplagte forpagter er en person, der selv brænder for værtsrollen og er cafeens ansigt ud af til. Til gengæld glæder vi os til at byde dig indenfor i vores smukke hus, med højt til loftet og søde kreative kolleger.

Markedsføringskanaler

God placering midt på havnen med masser af turister, der valgfarter mellem Roskilde Domkirke og Roskilde havn med Vikingskibsmuseet. Herudover er gasværket et attraktivt besøgsmål i sig selv.

Omkostninger

Dine investeringer: udvidelse af eksisterende køkken efter ønsket koncept, service samt borde og stole.
6 måneders husleje betaltes i depositum.
Husleje: 11.000 kr + forbrug

Aktiver

Der er tale om et helt simpelt set-up, hvor forpagter overtager og udvider driften af stedets eksisterende kaffebar. Forpagter råder over galleriets foyer med bar samt et eksternt rum på ca. 20 m2 inkl. personaletoilet og t-køkken, som kan indrettes til lettere produktion.
Servering kan indrettes i den smukke højloftede gasværksal på ca. 110 m2 med dobbelt loftshøjde samt på den store udendørs plads foran galleriet. Herudover er der mulighed for at arrangere eksklusiv-arrangementer rundt omkring i huset efter aftale. Bla. kan man i tårnværelset nyde en 360 grader udsigt over Roskilde fjord og byens tage.

Virksomhedens historie

Virksomheden har været drevet som galleri i mere end 20 år. Men den smukke bygning fortjener at summe af liv og glade dag, og med den helt rigtige forpagter, er her de optimale rammer for at skabe en rigtig fin forretning.
Vores ønske er at skabe et levende hus, hvor vi sammen tilbyde en anderledes oplevelse: Kunst, mad og vin under samme tag. En nyindkøbt akustikløsning i gasværksalen, gør den desuden oplagt til koncerter, foredrag mv.

Markedet

Der er stor købekraft i Roskilde, der har oplevet et boom i restauranter og cafeer de seneste år. Grundet stedets helt unikke karakter, er det svært at tale om konkurrence. Vi oplever en større efterspørgsel efter det unikke og autentiske, og det får man her. Vinkler man den rigtigt, er der her mulighed for at skabe en rigtig perle. Bygningen er over 100 år gammel, industriel og gennemsyret af en rå undergrundsstemning. Går man med stilen, og forstår man at lave det rigtige koncept, får man meget forærende. Stedet ligger desuden midt mellem Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet, så der passerer årligt mange tusinde danske og udenlandske gæster forbi på gåben. Det gør mulighederne store.

Svagheder/udfordringer

Bygningens charme er også dens begrænsning. Her er skævheder, trapper og der skal tænkes i smarte small scale løsninger. Har du erfaring fra en foodtruck, så er du godt hjulpet på vej. Glem 3-retters menu og friture, for det er faciliteterne og stemningen slet ikke til. Tænk småt og godt, let og lækkert og ikke bemandingstungt.
Som forpagter er du forpligtet til men ikke begrænset af at holde åbent tirsdag til fredag fra 12-17 og lørdag og søndag fra 10-17. I dette tidsrum skal foyer og sal være offentligt tilgængeligt, hvorfor der ikke må afholdes lukkede selskaber i dette tidsrum. I vinterhalvåret kan hverdagene være lidt døde, så en strategi bør tænkes ind i forhold til at skabe mere liv i dette tidsrum.

Stærke sider

Charme og autencitet. Stedet hjælpes på vej af det liv glaspusteriet og kunstudstillingerne giver.

Strategi

Da der er tale om en delvis start-up lader vi forpagter stå for strategien.

Vision

At være et kreativt hus, hvor restaurant/kunst/glas udgør en attraktiv helhed for husets besøgende.

Ideel køber

Den perfekte forpagter forstår instinktivt stedets charme, muligheder og begrænsninger. Den perfekte forpagter har selv lyst til at stå på gulvet og være vært, opdyrke stamkunder mv. og kan lave en opstart uden store investering men baseret på stedets autentiske charme og et gennemtænkt, let og lækkert koncept. Den perfekte forpagter er social, venlig, imødekommende og kan se mulighederne i at blive en del af et kreativt fællesskab, hvor vi sammen skaber opmærksomhed om gasværket. Den perfekte forpagter har erfaring fra restaurationsbranchen, har økonomien i orden og er klar til at lægge timer i en opstart.

Opstartshjælp

Vi står klar til at hjælpe dig i gang, og vil fortsat have vores gang i huset med arrangering af udstillinger mv. Vi stiller desuden meget gerne markedsføringskompetencer til rådighed, så du hurtigt kan blive flyvende.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3425

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
34420

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-12-2021
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Udbudspris 1.000 DKK