Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Gastro Foodtruck sælges - Står ved Sluseholmen og kører ud til festivaler

Ved Stigbordene, København SV
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
En af Danmarks bedst udstyrede foodtrucks er nu til salg


Gastro Foodtruck sælges
Bilen er en Renault Master flatbed med automatgear, aircondition, fartpilot, navigation og i det hele taget den største udstyrspakke man kan få - en fantastisk luksusbil, som det vil være en fornøjelse at køre langt i hvis man vil turnere rundt i landet, på diverse festivaler.


Det er også den størst tilladte foodtruck udgave, man kan få i Danmark – selve kassen har en ekstra bredde på 20 cm og er altså 240 cm bred i stedet for standardmålet på 220 cm – det giver meget mere gulvplads så det er nemt at være 3 kokke i bilen (noget vi har brugt til store arrangementer, f.eks. ved SKVULP festival på Holbæk havn og DM i Københavns Flugtskytte Klub hvor bilen har stået for mad til 250 personer over få timer, men i flere dage). Bilen er desuden udstyret med specialbygget godkendt anhængertræk, så vi kan have vores trailer med – bilen må trække 2.500 kg.

Traileren er en lukket specialtrailer, som har indbygget reoler til emballage, sodavand, husholdnings maskiner, gryder og konserves – traileren har ligeledes 4 ekstra gasflasker med til at supplere de 2 som er fast serieforbundet i foodtrucken. Traileren følger med i købet. Bilen er bygget i meget høj kvalitet her i Danmark af firmaet DKT-Auto i Stenløse – de er professionelle til opbygning af specialkøretøjer til industri og håndværk.

Foodtrucken står fast på Sluseholmen, hvor vores hovedaktivitet ligger – vi kører kun med bilen når vi skal på et stævne eller festival – bilen har kørt mindre end 1.000 km og er altså spritny, selv om den nu er et år gammel – vores kunder er omkringliggende store virksomheder som benytter os til frokost, samt de 10.000 mennesker som bor her på Sluseholmen og Teglholmen – til dem har vi Take-away om aftenen 5 dage om ugen frem til kl 20.00.

Der er ikke ret mange begrænsninger i hvad man kan lave i bilen, da den er en af Danmarks bedst udstyrede foodtrucks, med det bredeste udvalg af køkkenudstyr, man kan ønske sig i en salgs-/produktionsvogn – bilen er selvfølgelig godkendt af Fødevarestyrelsen og har den bedste Smiley man kan få og som alle andre foodtrucks, må den køres med lille kørekort.

Bilen er udstyret med stort professionelt køleskab af mærket Gastrocool – 400L. - med glaslåge i fuld højde og har selvfølgelig gastromål indvendig – dobbelt håndvask med 30 liter vandvarmer og blandingsbatteri. Trykvandssystem med Parmax 4 pumpe som yder et tryk på 4 bar – nok til at spule gulve m.m. fra egen vandforsyning – vægge i gavl og 1 langside er beklædt med rustrit stål fra gulv til loft, det samme gælder alle bordplader og serveringsklappen hvor folk tager imod deres mad.

• Udstyret omfatter også en stor Fiamma Panini klapgrill, som kører på el/240 volt.
• Rotisseri til 12/15 kyllinger med tre roterende grillspyd og belysning – mærke er franske Roller - gas
• 60 cm fladsteger med 2 zoner – bordmodel af mærket Wery – gas
• 15 liter friture – bordmodel af mørket ôsti – gas
• 40 cm lavastens grill med justerbar grillrist og justerbar varme – mærket Wery – gas
• 2 X 4,5 KW gasblus indbygget i stålbordpladen - med tilbehør i form af wokring – mærke Smegg – gas
• Kølebord med 2 låger 220V – mærket Vibocold
• Saladette med 2 låger 220V mærket Vibocold
• Indbygnings / varmluftovn med Pyrolyse – 220 V
• Stor kummefryser i Trailer til lager af fødevarer – 220V

Kølebord og saladette er bygget ind under den store stålbordplade ved serveringslugen, som i øvrigt går i hele bilens længde – i midtsektionen, hvor vi producerer vores madvarer, er der masser af hyldeplads under bordpladen – her opbevarer vi emballage og diverse krydderier og produktionsmidler.

2 store skråtstillede udsugninger – en som dækker hele gavlen af bilen og en som dækker fladsteger og Rotisseri på langsiden – begge med justering og lys – 220V.

Alt køl kan kobles over Inverter når bilen kører, således at køleprocessen ikke stopper bare fordi man skal på tur – bilen har ligeledes ekstern indgang til ”landstrøm” og er bygget op til at kunne drives af én stor generator eller 2 mindre, som så kan være af Whisper udgaven (de larmer ikke og kan hver især trække de forskellige grupper som bilen er adskilt i.

Ekstraudstyr - medfølger:
• Ekstra Fiamma Panini klapgrill – reserve så produktion ikke behøver at stoppe ved service
• Helt ny professionel italiensk pålægsmaskine m. 30 cm klinge
• Ekstra 15 liter friture – gas – så produktion ikke skal stoppe ved service
• Ekstra varmluftovn til indbygning og erstatning af eksisterende hvis denne skal til service
• Et hav af gastrobakker, emballage og rengøringsmidler.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke årsregnskab endnu da dette er første år - vi regner ikke med stort overskud da bilen ikke har kørt til festivaler og heller ikke kører rundt i Københavns gader, men står fast på en lidt dårlig eksponeret plads

Produktet

Foodtrucken laver mad til beboere og arbejdere på Sluseholmen og Teglholmen - Bilen har et bredt koncept med fast menukort og skiftende retter hen over ugen - Bilen laver selvfølgelig burgere og flæskesteg samt alt andet i fastfoodklassen, men har også avancerede retter på menuen som Braiserede svinekæber, Gulhash, Osso Boco og meget mere - Foodtrucken er lige nu mere en avanceret gastro takeaway forretning end en kørende foodtruck, men er udstyret til at kunne lave alle koncepter - det er kun din fantasi som sætter grænsen her.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Økonomi
Bilen er leaset gennem Ikano Finans og har efter endt leasingperiode en restværdi på kr. 150.000 ekskl. moms.
Månedlig leasing afgift er kr. 5.460 ekskl. moms – kun bilen og selve opbygningen er leaset – alt interiør i bilen er købt og betalt af selskabet.
Der er ydet en udbetaling på kr. 150.000 ekskl. moms.

Bilens pris med opbygning er kr. 605.000 ekskl. moms heri er ekstra udgift til anhængertræk som er speciel fremstillet.
Renten på leasing er 3,8 procent.

Trailer med udstyr og opbygning er købt og betalt af selskabet.
Jeg ønsker at sælge bilen nu da min ægtefælle har fået job i udlandet og vi flytter derfor fra Danmark.
Tanken er at en ny glad foodtruck ejer skal overtage leasingkontrakten og derudover betale selskabet for den erlagte udbetaling samt foodtruckens udstyr/indretning og trailer. Dette beløber sig til kr. 130.000 + kr. 155.000 = kr. 285.000 ekskl. moms.

Aktiver

Der medfølger café borde og stole til udendørs servering

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Ejendomme inkluderet 650.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Inventar på 130.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8472

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31480

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
29-05-2019
Udbudspris 299.000 DKK