Velfungerende foodtruck (ombygget trailer) koncept med festivalskontrakter og fast kundebase.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Køberen af denne virksomhed er ikke en person på udkig efter en billig salgsvogn, men derimod en person, som vil viderekøre et succesfuldt taco-setup med mange salgsforespørsler. Foodtruck med udstyr indeni (El-plader, varmebade, Gas monteringer).

Velfungerende ombygget trailer-foodtruck med festivalskontrakter og alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Virksomhedens hjemmeside ligger utroligt højt på Google og gør at der kommer mange leads og bookede job i kalenderen. Samtidig er der en fast kundebase og diverse booking agencies, som sørger for fin omsætninger selv når der ikke er højsæson. Dette medvirkede også til at selve food-trucken betalte sig selv hjem i det første år. Flere måneder om sommeren med +200.000 omsætning.

Virksomheden har ingen lån og ejer både salgsvogn og alt medhørende udstyr (El-plader, varmebade, gas-plader, monteringer osv). Her er kort sagt alt hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme. Jeg vil ønske at den fremtidige køber vil gøre konceptet videre, da denne virksomhed betyder meget for mig og ville gøre ondt at se en køre den i afgrunden. Derfor ville jeg meget gerne have en interim periode, hvor jeg videregiver det der har gjort vores forretning god og giver den nye ejer den hjælp han måske skal have til at kunne køre køre det succesfulde koncept videre.

Jeg ser gerne at den fremtidige køber har erfaring indenfor salgsvogne, da jeg samtidig ville sælge +20 bookede jobs henover sommeren, som i bund og grund ville være associeret med mit navn.

Det største asset i virksomheden er ikke selve den ombyggede trailer food-truck, som med alle medhørende materialer har en værdi på ca 120.000 kr, men derved selve virksomhedens salgs-set via vores kanaler, som sørger for konstante forespørgsler (ca 2-10 om dagen).

En vigtig ting at understrege med virksomheden, er at jeg har haft en fuldtids arbejde igennem hele virksomhedens levetid og det er netop også dette der gør at jeg sælger, da jeg er blevet et drømmejob, som gør at jeg rejse +30 uger om året.

Økonomiske nøgletal

Likviditetsgrad:
(139,00%)

Afkastningsgrad:
Meget god (21,00%)

Soliditetsgrad:
Meget god (48,9%)

Regnskab

  • Omsætning:700.000 DKK
  • Ebitda: 39.000 DKK
  • Resultat før skat: 25.000 DKK
  • Balancesum: 138.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Salg af mad til festivaler, private jobs og firmaarrangementer.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig via SEO og Instagram. Et andet stort kundesegment er folk der tager kort til arrangementer og fortæller det videre til f.eks deres nabo. Udover dette er vi tilknyttet diverse eventbookers og man vil derved få forudbetalte arrangementer fra mange forskellige salgskanaler.

Omkostninger

Lave operationelle omkostninger:
Køkkenleje: 650 ex moms
Forsikring: 350 kr om måneden

Alle andre omkostninger (råvarer og løn til medarbejdere f.eks) er direkte forbundet til at du har et event.

Aktiver

Leje af køkken med tilhørende varelager.
Food Truck
2 El-Plader
2 Gas-Plader
2 Varmebade
Alle køkkenredskaber til konceptet

Varelager på 15.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 120.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Kan desværre ikke finde nøgletal på markedet, men vil estimere at den samlede omsætning må være +300.000 millioner kr.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person, som går med en lille kok i maven og som gerne vil købe et koncept, som allerede er i gang og profitabel.

Opstartshjælp

Jeg vil oplære personen og derved videregive virksomheden til den nye ejer, så han er klar til at køre det selv. Jeg vil estimere at oplæringen vil vare et par uger.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
10801

Sælger kontaktet:
33

Følger annoncen:
22

Annonce id-nummer:
31343

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-05-2019
Udbudspris 245.000 DKK