Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Hoods app - App med opslag og udnyttelse af lokale ressourcer fra dit nabolag.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Skab kontakt til dit lokalmiljø og udnyt de lokale ressourcer som er tilstede i dit nabolag.

Danmarks Craigslist

Vi har vi udviklet en unik super lækker iOS app, formålet er udnytte lokale ressourcer og øge kommunikationen naboerne imellem. App'en gik i luften nov. 2016, har mange brugere indenfor lokale boliger, jobs, events m.m. En digital opslagstavle (som den i Brugsen eller Fakta), hvor det er meningen du skal kunne finde ting som har lokal relevans for dig.

Det kan være alt fra koordinering af naboværn til f.eks ting som er til salg, til oplysning om lokale events, jobs osv. altså med andre ord sammenlignelige med datidens lokale rubrikannoncer i lokalavisen eller netop den lokale opslagstavle. App'en bliver primært brugt til at fine lokale events og tilbud. App'en har en aktiv Facebook side og Instagram side.

Økonomiske nøgletal

App'en har kostet 250.000 i produktion, dertil har vi brugt udgifter på markedsføring og promovering af app'en.

Produktet

Med app'en kan du finde og dele informationer med og i dit lokale nabolag. App'en er åben for alle og du kan lave og finde opslag indenfor 6 simple kategorier: Events, Jobs, Boliger, Marked, Matchmaking og Blandet.

Du kan filtrere dit feed, både på radius af, hvor du befinder dig og ud fra hvilke kategorier du vil se i dit feed. Skab kontakt til dit lokalmiljø og udnyt de lokale ressourcer som er tilstede i dit nabolag.

App'en er din direkte adgang til dit nabolag! Ved at udnytte de ressourcer og muligheder, der er tilgængelige i dit eget nabolag, vil vi revolutionere den måde et lokalsamfund deler viden. Hvorfor købe en stol i Rødovre, hvis den samme stol er til salg på Nørrebro, hvor du bor? Hvor går du hen, hvis du finder en cykel for enden af din vej, men ikke ved hvem den tilhører? Hvor finder du en som kan gå med din hund hver eftermiddag?

Markedsføringskanaler

App'en er tilgængelig og kan overtages med det samme. Hoods har også en Facebook side, en Instagram side samt et nyhedsbrev i Mailchimp.

Omkostninger

De nuværende omkostninger er udgifter til serveren amazon (ca. 3-4.000 kr) om året.

Virksomhedens historie

Et venindepar har udviklet en app efter samme opskrift som den populære amerikanske side Craigslist. Appen Hoods er en digital opslagstavle, og stifteren af Craigslist har sagt god for den.
Efter 12 år i USA kom Susanne tilbage til Danmark. Det var selvfølgelig lidt af en omvæltning, når man har været bosat i Los Angeles og San Francisco, og mange ting havde i år ændret sig i Danmark. En af tingene var naboskabet. Det var som om, danskerne var blevet mere tilbageholdende med at opsøge sine naboer for hjælp.

Susanne selv kunne også godt finde det grænseoverskridende at banke på døren ved siden af, men i USA havde hun brugt Craigslist meget. En side, hvor amerikanerne kan finde alt fra dates og brugte madrasser til biler, roommates og småting, man lige mangler i hverdagen. En slags digital opslagstavle, som dem, man havde i overflod i Brugsen, inden internettet tog over.

“Jeg manglede en tjeneste, hvor man kan finde både barnepiger og låne ting af hinanden. Og når man har fået børn og fast job, og drømmen om noget større stadig er der, så tænker man her i starten af 40erne, at skal det være, så skal der til at ske noget nu,” fortæller Susanne. Sammen med sin veninde, Louise, som Susanne kendte tilbage fra dengang de læste til eksportingeniør, brainstormede hun på at lave en dansk version af Craigslist. Det blev til appen Hoods, som blev lanceret tilbage i november 2016.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3349

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
31571

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-06-2019
Udbudspris 60.000 DKK