Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Velkørende restaurant med sundt mad - 6000 Kolding

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Populært centralt beliggende spisested med sund drift sælges

Velbesøgt og godt bedømt restaurant, med unikt koncept. Der sælges sundt mad og snacks, samt juice og smoothies. Virksomheden er beliggende centralt i byen og placeret optimalt i midten af byens 3 største træningscentre, og har gennem årene opbygget en stor og loyal kundekreds, samt positiv omtale i medier, og gode bedømmelser på onlineportaler. Der udbydes en række unikke faste retter, samt skiftende dagens ret, for hele tiden at bevare fornyelse, og sikre at kunderne kommer flere gange i ugen.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen er ikke sæsonbetonet, og der opleves stødt stigende vækst siden virksomhedens åbning i 2015. Omsætningen for 2018 forventes at overstige en million kr.

Overskudsgraden er i høj grad afhængig af svingende lønudgifter - grundet en sygdomsperiode har der været meget afløsning i år, hvilket har påvirket denne i negativ grad, omend det stadig har været rentabelt.

Produktet

Virksomheden er opbygget efter et gennemført koncept, den eneste af sin slags i Danmark. Der udbydes en række unikke og meget populære retter og produkter, hvilket har gjort at virksomheden er en uundværlig del af hverdagen for rigtig mange af sine kunder. Virksomheden har stort potentiale og konceptet er skalerbart til andre byer, hvilket adskillige gange er efterspurgt, men ikke noget der har været plads til at forfølge. Ved køb af virksomheden overtages den inklusiv al inventar og lager, lige til at gå til, og med en stor kundetilslutning fra start. Stedets popularitet afspejles af en meget aktiv Facebook-side, med 5.500 organiske følgere, og stor daglig interaktion.

Markedsføringskanaler

Facebook - over 5.000 lokale følgere med stor daglig interaktion
Instagram
Hungry og Just-eat
TooGoodTooGo
Brochurer og menukort i relevante lokale fitnesscentre og lign., samt samarbejdsaftaler med disse

Omkostninger

De faste omkostninger udgøres primært af husleje - denne afhænger af en forhandling med udlejer i forbindelse med overtagelse.
Variable omkostninger udgøres af lønudgifter, el, vand og varme, samt vareforbrug.

Aktiver

Virksomheden er klar til overtagelse inkl. al inventar og aktiver, som bl.a. omfatter:
Fuldt udstyret køkken - industriopvaskemaskine, gaskomfur, industriovn, metalborde, omfattende køle- og fryseskabe, røremaskine, blendere, juicere, samt øvrig køkkeninventar.

Spiseområde med borde/stole, drikkevarekøleskabe, konceptuel udsmykning, skiltning, kasseapparat m.v.

Varelager inkluderer stort drikkevarelager, køle- og frostvarer, stort lager af emballage og engangsservice/glas m.m., krydderier, konserves etc.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 410.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden blev stiftet i 2015, efter et længerevarende ønske om et alternativ til de mange usunde udbud af take-away-spisesteder i byen. Det ønskedes at skabe et sted med stor variation og i en prisklasse hvor alle kan være med - et oplagt udbud for singler, studerende eller blot mennesker der ønskede et nemt alternativ til at stå i køkkenet - uden at være usundt.

Udvalget og indretningen er inspireret af stenalderkost-konceptet, men med et personligt præg - alle retter er nogle vi selv har udviklet, mange af dem baseret på traditionelle retter men med et personligt og sundt twist, hvilket skinner igennem når man oplever stedet og smager maden.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person der, ligesom mig selv, er en ildsjæl der brænder for at lave mad, og være tæt på sine kunder. Der har i virksomheden været stor fokus på at være meget nær med kunderne, da rigtig mange af dem er meget loyale stamkunder, der kommer flere gange ugentligt. Derudover er det en stor fordel at være innovativ og kreativ, i forhold til hele tiden at fornye og udvikle konceptet med nye tiltag. Stort set hele menukortet er tidligere "dagens ret", der efter positiv respons har fundet vej til at blive en fast del af konceptet.

Opstartshjælp

I forbindelse med overtagelse vil der naturligvis være en oplærings-periode, hvor jeg vil stå til fuld rådighed i forhold til at lære jer om konceptet, retterne, kunderne, og flowet i virksomheden, herunder især under "aften-rushet".

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2127

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30739

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
13-12-2018
Udbudspris 1.200.000 DKK