Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Velbeliggende grillbar på torvet i Svendborg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Lækker grillmad, sandwiches og diverse retter. Placeret centralt på Svendborgs gågade lige ved siden af scenen på torvet.

Torvegrillen har beliggenhed centralt på Svendborgs gågade lige ved siden af scenen på torvet. Inde og udendørs stole og borde er inkluderet i handlen. Om sommeren vil der være plads til ca. 70 siddepladser ude foran forretningen.

I løbet af året vil der være forskellige arrangementer på torvet, såsom gamle torvedag, blackfriday, forskelligt musik og optrædener på torvet og i Svendborg by, som tiltrækker en masse kunder til grillen. Forretningen har også nogle inventarer som også er inkluderet i handlen, såsom kølerum, fryser, frituregryde, ovn mm. Vi har også køkken, toiletter og opbevaringsrum.

Vi er friske på at lave en hurtig handel, så hvis vi har vækket noget interesse i dig, så skriv endelig. Så kan vi aftale en rundvisning og finde ud af en fælles pris sammen.

I er velkommen til at ringe eller skrive til os på 52822975, læg gerne en sms hvis vi ikke tager den, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Økonomiske nøgletal

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores omsætning mm.

Du kan kontakte os på telefon: 52822975

Produktet

Grillbaren sælger diverse grillmad f.eks burgere, pomfritter, hotdogs, drikkevarer mm, men der sælges også sandwiches, som er populære blandt vores kunder.

Markedsføringskanaler

Inventar på 80.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1718

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30738

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
13-12-2018
Udbudspris 450.000 DKK