Sommer restaurant ved Anholt Havn. Sjælden udbudt sommervirksomhed sælges.

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Lav din årsløn på 3 mdr.

Sjælden udbudt sommer restaurant, livemusik sted, tilholds sted for de fleste. Her kan du tjene din årsløn på det skønneste sted med de sødeste gæster hele sommeren og holde fri resten af året.

Sommerforretning med primært restaurant, aften spillested og som er beliggende lige ud til havnefronten på Danmarks smukkeste ø Anholt som er en sand naturperle og i højsæsonen et in-sted turisterne vender tilbage til år efter år.

Stort set ingen konkurrence og ingen nødvendighed i reklame da turisterne kommer af sig selv og der ikke er andre restauranter på havnen.

Økonomiske nøgletal

Omsætning ca 4 - 5 mill.
Overskud før skat ca 1300000 kr
Detaljerede tal foreligges ved seriøse henvendelser.

Overskud før skat: 1.300.000 DKK

Produktet

Restaurant med eftermiddags hygge, faste arrangementer med stort kundegrundlag og aften restaurant. Tilholdssted for største delen af havnens besøgende.
Petanque baner med blandt andet Anholt mesterskaberne, faste trænings dage for Øens petanque klub og herudover benyttelse af Øens turister.
Livemusik i restauranten/baren hver aften i Juli måned. Stor ølbar med bredt udvalg af øl fra Ebeltoft Gaardbryggeri.

I restauranten findes alt i inventar.

Personaletoilet og omklædning.

Afslappet indrettet restaurant
Indrettet med bar og hertil musikscene, 100 inde sidde pladser og udsigtsterrasse med yderligere 250 pladser (2018)
Her er kold og varm køkken med grillsteger, stort komfur, 1 stk. 10-stiks ovn, diverse køleskabe Robot, ny Røremaskine (2016). Nyt Opvaskerum med ny opvaskemaskine og isterningsmaskine.
Restaurant med alt inventar, bar med mange køleskabe, expresso kaffemaskine, dankortmaskiner, nyt kassesystem med diverse Ipads og køkken/bar printer så man kan optage ordren direkte ved bordene og sende den til baren og køkkenet. 3 kunde toiletter med håndvask og elektriske håndtørrer, prof. musikanlæg & tv med nye udendørs højtalere (2016).Musikscene med 2 guitar forstærkere, 1 basforstærker, komplet PA anlæg med 5 mikrofoner og monitorer, ældre trommesæt, scenelys, diskokugle m.v.

Der er wi-fi i hele ejendommen.

Omsætningen er ca. 4,0 - 5,0 mio + med pænt overskud HVERT år de sidste 6 år- og det giver en god årsløn til ejeren. Her er kun åben 3 måneder om året.

Samme ejer igennem de sidste 6 år. Sælges kun p.g.a. ønske om at sætte fokus på andre aktiviteter vi har på Anholt. Der er isbutik ved siden af som kan købes seperat til 1,5 mill. Der er igennem de sidste 6 år dokumenteret investeret et stort beløb i virksomheden som idag fremstår som en moderne virksomhed der løbende er bliver vedligeholdt.

Ny hjemmeside i 2018 og mere end 2000 venner på Facebook.

Markedsføringskanaler

Stort set ingen reklame. Vi har hjemmeside og facebook men bruger det for lidt. Vi er eneste restaurant på havnen.

Omkostninger

Omkostninger til lønninger, forsikringer, firma bil/båd, vand, el osv.
Detaljerede oplysninger ved henvendelser fra seriøse interesserede købere.

Aktiver

2 matrikler fordelt på petanque baner og restaurant område med dertilhørende lager, kundetoilet, diverse frysere, stegeflader, fadøls anlæg, Italiensk kaffemaskine, køleskabe, møbler inde og ude, diverse reklameartikler m.m. Restaurant med ALT i udstyr, Italiensk kaffemaskine, køleskabe, kølemontre, isterningsmaskine, fadølsanlæg, opvasker, stativer, kølerum, fryserum, ny udsugning, blæser, ny aircondition, møbler inde og ude. Ekstra matrikel hvor blandt petanque baner er placerede. Nabo isbutik kan evt indgå i samme handel til 1,5 mill.

Ejendomme inkluderet 1.900.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Inventar på 550.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Købekraften er enorm stor. Alle skal have mad/drikke og der ligger ikke andre med denne placering helt ud til kajkanten. Eneste restaurant på havnen. Omsætningen har HVER år været for opadgående. 2020 med Corona har betydet en at vi har lukket kl.24.00 hele sommeren og dermed ingen nattesalg eller live musik. Til trods herfor er vi vækstet og har ikke haft de samme udgifter til personale og musikkere m.m, ingen natteudsalg men samme omsætning.

Svagheder/udfordringer

Ingen

Stærke sider

Kvalitetsvarer er den røde tråd.
Beliggenheden er unik.
Ingen konkurrence.
Der kan meget simpelt optimeres på aften og nat salg ift drikkevarer, da vi helst ikke driver værtshus.

Strategi

Vi oplever en endnu større fremgang end normalt grundet Corona. Der kommer endnu flere turister da de ikke kan rejse udenlands. Danske Øer er populære. I 2020 havde vi økonomisk fremgang som tidligere år til trods for at lukke kl.24.00 og at måtte aflyse alt livemusik og dermed nattesalg.

Vision

Virksomheden er den eneste restaurant på Anholt havn og der er uanede muligheder for at udvide den yderlig, da luksus problemet er at vi har for travlt, da vi har flere virksomheder på Øen der kræver Vores fokus.

Ideel køber

Er i et par eller en der ønsker at arbejde 3 mdr om sommeren og holde fri resten af året er dette den perfekte mulighed..

Et ønske om et familie fortagende.

Venner der ønsker at arbejde sammen.

Mange flere muligheder

Opstartshjælp

Hjælper gerne det at det kræver første sæson eller det det kræver da vi er på Øen og driver andre aktiviteter.

Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
31966

Sælger kontaktet:
30

Følger annoncen:
27

Annonce id-nummer:
30253

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-08-2018
Udbudspris 2.500.000 DKK