Sjælden udbudt sommervirksomhed sælges - Overskud før skat År 2018 - 1,5 mill kr, År 2017 - 1,0 mill kr, År 2016 - 800.000 kr.

Lav din årsløn på 3 mdr - Omsætning ca 4 - 5 mill. Isbutik 1.500.000 kr og Restaurant 2.495.000 kr.

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Ikke flytbar
Ansatte 11-25
Grundlagt 2013

Sjælden udbudt sommer restaurant, livemusik sted og isbutik sælges. Her kan du tjene din årsløn på det skønneste sted med de sødeste gæster hele sommeren og holde fri resten af året.

Sommerforretning med primært restaurant, aften spillested og isbutik som er beliggende lige ud til havnefronten på Danmarks smukkeste ø Anholt som er en sand naturperle og i højsæsonen et in-sted turisterne vender tilbage til år efter år.

Handlen kan opdeles så man kun køber restaurant.

Restaurant 2.495.000 kr.

Stort set ingen konkurrence og ingen nødvendighed i reklame da turisterne kommer af sig selv.

Produktet

Restaurant med eftermiddags hygge, faste arrangementer med stort kundegrundlag og aften restaurant. Tilholdssted for største delen af havnens besøgende.
Petanque baner med blandt andet Anholt mesterskaberne, faste trænings dage for Øens petanque klub og herudover benyttelse af Øens turister.
Livemusik i restauranten/baren hver aften i Juli måned. Stor ølbar med bredt udvalg af øl fra Ebeltoft Gaardbryggeri.
Salg af gourmet hotdogs, is , vafler, pandekager , milkshake, kaffe m.m fra nabobygningen.
Her er:
Ny-renoveret Isbutik med alt i udstyr, diverse frysere, soft ice maskine og diverse maskiner.
I restauranten findes alt i inventar, grøntkøler, kød, ost-mælke-pålægs kølere, frostskab, is skabe, øl og vand køleskabe, dankortmaskiner med trådløs funktion. Ny-synet Linde gaffeltruck til afhentning af varer ved færgen.

Personaletoilet og omklædning.


Afslappet indrettet restaurant
Indrettet med bar og hertil musikscene, 100 siddepladser og udsigtsterrasse med yderligere 250 pladser (2018)
Her er kold og varm køkken med grillsteger, kipsteger, stort komfur, 1 stk. 10-stiks ovn, diverse køleskabe Robot, ny Røremaskine (2016) varmeskab (2015) Opvaskerum med ny opvaskemaskine og isterningsmaskine.
Restaurant med alt inventar, bar med mange køleskabe/skuffer, expresso kaffemaskine, slusch ice maskine, dankortmaskine ny kasseterminal (2015) med "ordermann" og køkken/bar printer så man kan optage ordren direkte ved bordene og sende den til baren og køkkenet. 3 kunde toiletter med håndvask og elektriske håndtører, prof. musikanlæg & tv med nye udendørs højtalere (2016).Musikscene med 2 guitar forstærkere, 1 basforstærker, komplet PA anlæg med 5 mikrofoner og monitorer, ældre trommesæt, scenelys, diskokugle m.v.


Diverse campingvogne, skurvogne og annex for overnatning til personale og tilhørende toilet og bad i gården. Der er wi-fi i hele ejendommen.

Omsætningen er ca. 4,5 - 5,0 mio + med pænt overskud HVERT år de sidste 4 år- og det giver en god årsløn til ejeren. Her er kun åben 3 måneder om året.

Samme ejer igennem de sidste 4 år. Sælges kun p.g.a. ønske om at sætte fokus på andre aktiviteter. Der er igennem de sidste 4 år dokumenteret investeret et stort beløb i virksomheden som idag fremstår som en moderne virksomhed der løbende er bliver vedligeholdt.

Ny hjemmeside i 2018 og mere end 2000 venner på Facebook.

Markedsføringskanaler

Stort set ingen reklame. Vi har hjemmeside og facebook men bruger det for lidt. Vi er eneste restaurant og isbutik på havnen.

Økonomiske nøgletal

Omsætning ca 4 - 5 mill.
Overskud før skat ca 1.100.000 - 1.500.000 kr
Detaljerede tal foreligges ved seriøse henvendelser.

Omkostninger

Omkostninger til lønninger, forsikringer, firma bil/båd, vand, el osv.
Detaljerede oplysninger ved henvendelser fra seriøse interesserede købere.

Aktiver

3 matrikler fordelt på isbutik med dertilhørende lager, beboelsesvogne, campingvogn, annex, kundetoilet, ansattes bad og toilet, diverse frysere, stegeflader, fadøls anlæg, sluch ice maskine, soft ice maskine, Italiensk kaffemaskine, køleskabe, møbler inde og ude, diverse reklameartikler, bordfodbold m.m. Restaurant med ALT i udstyr, Italiensk kaffemaskine, køleskabe, kølemontre, isterningsmaskine, fadølsanlæg, opvasker, stativer, kølerum, fryserum, ny udsugning, blæser, ny aircondition, møbler inde og ude. Ekstra matrikel hvor blandt petanque baner er placerede.

Værdi af ejendomme 3.000.000 DKK
Værdi af inventar 950.000 DKK

Markedet

Købekraften er enorm stor. Alle skal have mad/drikke og der ligger ikke andre med denne placering helt ud til kajkanten. Eneste restaurant og isbutik på havnen. Omsætningen har HVER år været for opadgående.

Svagheder/udfordringer

Ingen

Stærke sider

Kvalitetsvarer er den røde tråd.
Beliggenheden er unik.
Ingen konkurrence.
Der kan meget simpelt optimeres på aften og nat salg ift drikkevarer, da vi helst ikke driver værtshus.

Ideel køber


Er i et par eller en der ønsker at arbejde 3 mdr om sommeren og holde fri resten af året er dette den perfekte mulighed..

Et ønske om et familie fortagende.

Venner der ønsker at arbejde sammen.

Mange flere muligheder

Opstartshjælp

Hjælper gerne det at det kræver første sæson da vi er på Øen og driver andre aktiviteter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
25994

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
20

Annonce id-nummer:
30253

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-08-2018
Udbudspris 3.950.000 DKK