Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Gennemført brunch/frokost- restaurant og tapas/vinbar

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Sjældent udbudt og til feinschmeckeren

Super trendy og gennemført brunch/frokost- restaurant og tapas/vinbar ved skønne Amager Strandpark leder muligvis efter nye ejere. Er du selv en gennemført feinschmecker, og leder du efter en rigtig lækker perle, så kig lige nærmere her.

Stedet er forholdsvist nyt, men har på kort tid bevist sit meget store potentiale. Vi er stadig på starten af en rejse, men alt det tunge arbejde er allerede overstået, og gæsterne/kunderne har fundet vej frem til stedet. Vi har på kort tid formået at skabe noget ekstraordinært og noget ud over det sædvanlige. Tilbagemeldingerne fra gæsterne er 4.9 point ud af 5 på Facebook, og 5.5 point ud af 6 på DinnerBooking.

Med et kompromisløst fokus på kvalitet, formår vi at overraske kunderne med en oplevelse for alle sanserne.

Stedet er bygget op fra 0% og alt interiør samt byggearbejde er udført med kærlighed og øje for hver enkelt lille detalje.

Økonomiske nøgletal

De økonomiske nøgletal afspejler selvfølgelig en virksomhed, der fortsat er i sin spæde start, og hvor der fortsat investeres i dens fremtidige udvikling. Kort fortalt kan nøgletallene opsummeres til følgende;

Omsætning pr. uge er i skrivende stund ca. 35.000,- til 40.000
Den månedlige vækst i omsætningen er ca. 5-10%

Den årlige omsætning er i skrivende stund estimeret til 2.000.000 til 2.500.000 baseret på nuværende brunchforretning samt tapas/vinbar som blot har været i luften et par måneder.

Den gennemsnitlige omsætning pr. kunde er ca. 150,- til 200,- med en avance på ca. 300 til 400% for brunch/frokost - og ca. 300,- til 500,- for tapas/vinbar gæsten.

Produktet

Stedet drives som en eksklusiv brunch/frokost- restaurant om dagen, og om aftenen dækkes der op til lækker tapas og store vinoplevelser. Strategien er ret klar; gæsterne leder efter gode oplevelser og god kundeservice. Fra øjeblikket gæsterne træder ind i butikken, har vi fokus på deres oplevelse, og vi er tilstedeværende i hele deres ophold.

Brunch/frokost- restauranten består af 25 lækre retter, hvor gæsten selv vælger og sammensætter deres måltid. Alt er hjemmelavet med fokus på kvalitetsprodukter og en stor del økologi.

Tapas og Vinbar består af ambitiøst vinkort med masser af Robert Parker point - hvide, røde og lækre champagnebobler, inkl. Dom P for de ultra kræsne gæster. Alle vine tilbydes helt ekstraordinært på glas, da vi anvender Coravin. Menuen består af mindre snacks, oste, charcuteri, tapasbræt samt varme retter i form af jordskokkesuppe med sprøde chips af rodfrugter - samt risotto med kantareller og urteolie. Der bliver tilføjet yderligere varme retter i nærmeste fremtid, så menuen kommer til at fremstå mere komplet for den sultne/spisende gæst.

Markedsføringskanaler

Vi har på kort tid formået at skabe en ret stærk digital profil, og i skrivende stund har stedet små 2000 følgere på Facebook og 650 følgere på Instagram.

Stedet har også en ekstrem høj brugertilfredshed, og er på Facebook rated 4.9 ud af 5 mulige. På DinnerBooking er stedet vurderet til 5.5 ud af 6

Stedets kunder er ofte henvist af andre kunder, og "Word of Mouth" er et effektivt værktøj, så længe man leverer produkter samt service af høj kvalitet.

Fra 1. juli vil stedet være at finde i ny City Guide, som kan findes på mange hoteller rundt omkring i byen. Vi er blevet anbefalet og er den eneste forretning ved Amager Strandpark som er med i denne guide.

Tilhørende hjemmeside og denne er SEO opdateret ned til mindste detalje, og trafikken er flot stigende.

Vi har været kontaktet af flere medier, herunder blandt andet Berlingske Medier som gerne vil have os med i diverse indslag.

Målet for 2019 er klart; vi skal som et absolut minimum blive nomineret til Byens Bedste i kategorien Brunch- og frokost restaurant. Markedsføringen er allerede påbegyndt, og foregår både via Instagram og Facebook.

Omkostninger

Husleje er ca. 12.800,- pr. måned for ca. 100 m2 (inde + ude)
Fællesomkostninger ca. 2.000,- pr. måned
Lønninger er samlet set ca. 50.000,- inkl. skat. Lønninger er baseret på timeansatte samt én fuldtidskok + en timeansat tjener til tapas/vinbar om aftenen.

Hertil kommer forsikring, Internet, mv.

Aktiver

Alt inventar er købt og betalt kontant, herunder espressomaskine, køl, frost, ovne, køkkenudstyr, køledisk, flaskeskab og meget mere. Alt er købt og rekvireret som nyt. Stedet består af stort salgslokale med plads til 27-28 spisende/siddende gæster. Udeområdet har plads til potentielt 35-50 spisende/siddende gæster.

Køkkenet er godt indrettet med god plads, og der er adgang til nyt og flot toilet.

Varelager på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 650.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Ejerne bag denne café/restaurant kommer fra mere traditionel business, og har pålagt stedet en stærk identitet, med fokus på rigtig god kundeservice, personlig og imødekommende. Stedet bærer stærkt præg af, at det er drevet af en lille familie, som har lyst til dialog med kunderne.

Vi er ret opmærksomme på, at alle kunder skal have en fantastisk oplevelse, fra det øjeblik de træder ind af døren. Derfor har vi helt bevist brugt meget tid, og mange penge på at stimulere alle sanserne. Der er tænkt over det generelle interiør, møblerne, håndværket, musikken, akustikken, madoplevelserne, præsentationen og kundeservicen. Der er egentlig ikke de helt store tilfældigheder, og alt er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Markedet

Området omkring Amager Strandpark er i rivende udvikling, og her er ikke mange attraktive lejemål. Områdets beboere er købestærke, og størstedelen prioriterer og værdsætter kvalitet frem for kvantitet.

Potentialet er enormt - både med hensyn til eksisterende brunch- frokost restaurant - men absolut også med hensyn til tapas/vinbar. Området er utroligt attraktivt og stærkt velbesøgt i foråret og sommeren. I denne periode kommer mange hundredetusinde mennesker lige forbi.

Samtidig bliver der fortsat opført og bygget nye bolligere, så antallet af naboer og potentielle gæster er i voldsom vækst de kommende år.

Omsætningen forventes helt realistisk af blive 15.000,- til 20.000,- i hverdagene og 18.000,- til 25.000,- i weekenderne/pr. dag.

Svagheder/udfordringer

Virksomheden er som skrevet tidligere stadig forholdsvis nyetableret, og derfor opleves der visse mindre udsving. Dette er dog helt forventet, da stedet ikke har etableret en stabil og fast kundekreds. Hver eneste dag byder dog på flere nye kunder, som kommer fra hele byen. Så noget gør man altså rigtigt, og det bliver man bekræftet i hver eneste dag via kundernes reaktioner og tilbagemeldinger.

Stærke sider

Man er virkelig stærke på den samlede kundeoplevelse. Fra det øjeblik kunderne træder ind over døren, der starter en uventet men meget positiv oplevelse. Man leverer ganske enkelt varen hver eneste gang, og det bekræftes af de mange 5 stjerners reviews som kan læses på Facebook.

Områdets beliggenhed og samlede potentiale. Området er ikke overrendt af lignende butikker/restauranter, og man ligger derfor på en yderst attraktiv lokation med tiden.

Vision

At skabe en restaurant, som leverer personlige og fantastiske kundeoplevelser hver gang. Ved at give noget af os selv, får man tifold tilbage, og man skaber stærke alliancer til nye stamkunder.

At blive nomineret til Byens Bedste i kategorien brunch.

Ideel køber

Den perfekte køber, er personen som virkelig sætter pris på et feinschmecker sted. Som person sætter du pris på, at alt det tunge arbejde allerede er udført, og du har evnerne til at drive stedet videre med den nuværende passion og kærlighed. Der er kastet blod, sved og tårer i stedet fra den oprindelige begyndelse, og vi sender kun vores lille "baby" videre til dig, hvis du har samme entusiasme og øje for de små detaljer som vi selv har.

Dette er ikke bare en almindelig "burger joint". Dette er en lille perle som bestemt ikke hænger på træerne.

Opstartshjælp

Vi står selvfølgelig til rådighed i forbindelse med en overtagelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3545

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
30031

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-05-2018
Udbudspris 1.500.000 DKK