Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Café med sjæl og charme

Sjældent udbudt

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Ikke flytbar
Ansatte 6-10
Grundlagt 2008

HYGGELIG OG VELBELIGGENDE CAFE MED UDESERVERING!
På Hovedstrøget i denne hyggelige, nordsjællandske by, ligger en af byens absolut mest populære cafeer, der har et godt stamkundegrundlag i vinterperioden - og mange turister om sommeren.
Cafeen har kun haft én ejer og drives på 10. år af det samme værtspar. Vi har siden start KUN haft glade smileys/Elite-smileys, da vi sætter kvalitet og renlighed i højsædet. Indretningen er charmerende og tilpasset de oprindelige lokaler med det originale bindingsværk. Der er ialt 180 m2, hvoraf der, i baglokalerne, forefindes et velfungerende industrikøkken samt lagerfaciliteter.
Forretningen er kåret som både `Årets butik` og `Årets Illy-cafe i Danmark`.

Produktet

Cafeens spidskompetence er kaffe:
Sort kaffe, Café Latte, Cappuccino, Moccacino, Caramello & Espresso - you name it, we got it!
Hertil sælger vi masser af croissanter, cookies, muffins, kager, romkuger, brød m./ost & smør samt et hav af forskelige sandwiches og salater. Vi tilbyder desuden lækre frisk pressede juicer og smoothies.
Meget af brødet (og de fleste kager) bager vi selv i vores store industrikøkken, nede bagest i butikken... noget som især vores stamkunder holder af - og kommer langvejs for at nyde.

Markedsføringskanaler

Velfungerende hjemmeside samt Instagram- og Facebook profil medfølger naturligvis!

Økonomiske nøgletal

Økonomiske nøgletal kan fås ved en evt. fremvisning

Aktiver

Cafeens største aktiv er vores fantastiske personale. Pt. er der 10 ansatte ('efter-skole'-baristaer, 'opvaskere' samt en enkelt 'næsten fuldtidsansat barista'). Antallet af ansatte kan skæres ned, hvis du selv arbejder meget i cafeen - eller hvis der er flere kompagnoner.
Vi eksisterer nu på 11. år - og er én af de cafeer i bybilledet, der har haft samme ejere i længst tid. Det betyder, at vi har opbygget en god stamkundekreds, som elsker at komme i vores hyggelige og charmerende lille café.

Markedet

Cafeen ligger på hovedgaden i en stor nordsjællandsk by, med ca. 55.000 indbyggere. Vi har valgt udelukkende at fokusere på kaffe/juice/smoothies som drikkevarer, men der er et stort potentiale i, at udvide sortimentet med en alkoholbevilling. Således kan der serveres øl og vin til maden.
Cafeen drives pt. som 'frokostrestaurant' og lukker 'allerede' kl. 18.00. Omsætningen kan øges betragteligt ved at åbne for aftenservering - især i sommerperioden, fra april til oktober!

Ideel køber

Den ideele køber er en ildsjæl, der brænder for at levere gode råvarer og god service. Konceptet med sandwich og salater kan nemt udvides, med f.eks. lækre frokostpizza, som der ikke er mange af i forvejen i byen.
Du skal selv være synlig i forretningen, da vores kunder gerne vil 'se giraffen' :-) Det kræver selvfølgelig mange tusinde timers arbejde, at opbygge en god stamkundekreds - og det arbejde HAR vi allerede lavet for dig, så din opgave bliver at vedligeholde og pleje det gode forhold til kunderne.

Opstartshjælp

Ejeren er selvfølgelig villig til at overdrage ALLE forretningsmæssige oplysninger, herunder leverandører, leverandøraftaler, opskrifter og andet der hører sig til.
Ejeren står naturligvis til rådighed for oplæring i forretningen, i en kortere periode - og derefter både telefonisk og på mail.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
600.000 DKK

Finansiering løbetid:
36 måneder

Finansiering renter:
10 %

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1122

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30423

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-09-2018
Udbudspris 1.295.999 DKK