Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Cafe med 180 kvm og udeservering i Nordsjælland med sjæl og charme - NEDSAT

Sjældent udbudt

Ansatte
6-10
Grundlagt
2008
Flytbarhed
Ikke flytbar
Adresse
Ved henvendelse

HYGGELIG OG VELBELIGGENDE CAFE MED UDESERVERING!

På hovedgaden, i en hyggelig nordsjællandsk by, ligger byens absolutte mest populære cafeer, der har et godt stamkundegrundlag i vinterperioden og mange turister om sommeren.

Cafeen har kun haft én ejer og drives på 11. år af det samme værtspar. De har, siden start, KUN haft glade smileys fordi kvalitet og renlighed er i højsædet.

Indretningen er charmerende og tilpasset de oprindelige lokaler med det originale bindingsværk. Der er ialt 180 m2, hvoraf der, i baglokalerne, forefindes et velfungerende industrikøkken samt lagerfaciliteter.

Forretningen er kåret som både `Årets butik` og `Årets Illy-cafe i Danmark`.

Økonomiske nøgletal

Økonomiske nøgletal kan fås ved en evt. fremvisning

Produktet

Cafeens spidskompetence er kaffe:
Sort kaffe, Café Latte, Cappuccino, Moccacino, Caramello & Espresso - you name it, we got it!

Hertil sælges masser af croissanter, cookies, muffins, kager, romkuger, brød samt et hav af forskelige sandwiches og salater. Der tilbydes desuden lækre frisk pressede juicer og smoothies.
Meget af brødet (og de fleste kager) bager man selv i det store industrikøkken, bagerst i butikken... noget som især stamkunderne holder af - og kommer langvejs for at nyde.

Markedsføringskanaler

Velfungerende hjemmeside samt Instagram- og Facebook profil medfølger naturligvis!

Aktiver

Cafeens største aktiv er det fantastiske personale. Pt. er der to fuldtidsansatte samt 8-9 'efter-skole'-baristaer og opvaskere. Antallet af ansatte kan skæres ned, hvis du selv arbejder meget i cafeen - eller hvis der er flere kompagnoner.
Cafeen eksisterer nu på 11. år - og er én af de cafeer i bybilledet, der har haft samme ejere i længst tid. Det betyder, at der er opbygget en god, solid stamkundekreds, som elsker at komme i den lille hyggelige og charmerende café.

Varelager på 35.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Cafeen ligger på hovedgaden i en stor nordsjællandsk by, med ca. 65.000 indbyggere. Man har valgt udelukkende at fokusere på kaffe/juice/smoothies som drikkevarer, men der er et stort potentiale i, at udvide sortimentet med en alkoholbevilling, så der kan der serveres øl og vin til maden.
Cafeen drives pt. som 'frokostrestaurant' og lukker kl. 18.00. Omsætningen kan øges betragteligt ved at åbne for aftenservering - især i sommerperioden, fra april til oktober.

Ideel køber

Den ideele køber er en ildsjæl, der brænder for at levere GODE råvarer og GOD service. Konceptet med sandwich og salater kan nemt udvides, med f.eks. lækre frokostpizza, som der ikke er mange af, i byen i forvejen.
Du skal selv være synlig i forretningen, da kunderne gerne vil 'se giraffen' :-) Det kræver selvfølgelig mange tusinde timers arbejde at opbygge en god stamkundekreds - og det arbejde ER allerede gjort for dig, så din opgave bliver at vedligeholde og pleje det gode forhold til kunderne.

Opstartshjælp

Ejeren er selvfølgelig villig til at overdrage ALLE forretningsmæssige oplysninger, herunder leverandører, leverandøraftaler, opskrifter og andet der hører sig til.
Ejeren står naturligvis til rådighed for oplæring i forretningen, i en kortere periode - og derefter både telefonisk og på mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1829

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
30423

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-09-2018
Udbudspris 995.000 DKK