Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Walletform.com - Affiliate sammenligning site med stærkt domæne med internationalt fokus

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Affiliate "multisite" inden for lån, a-kasser, bredbånd og mobilabonnement

Sammenligningstjeneste med internationalt fokus. Hjemmesiden er købt som et .com-domæne, hvor det er struktureret som et multisite.

Årsagen til dette var internationalisering af hjemmesiden på sigt.

Fundamentet for siden er lagt og for de SEO-kyndige, så besidder sitet en DR35, hvorfor den blot mangler det sidste skub før den genererer penge.

Siden er udviklet i Wordpress, hvilket gør det nemt at navigere rundt. Herudover anvender sitet "PRO"-theme, som har samlet CSS, Java mv. i færre filer, hvilket alt sammen er med til at få sitet til at loade hurtigt.

Økonomiske nøgletal

Hjemmesiden har som den står nu ingen afkastningsgrad, overskudsgrad eller dækningsgrad. Derfor er det ikke muligt at oplyse herom.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Tjenesten benytter sig af en ganske enkelt procedure. Træk besøgende ind på siden gennem SEO, få dem til at sammenligne et valgt produkt og henvis til udbyderen. Når brugeren har besluttet sig for et produkt og optaget/købt dette, modtager hjemmesiden provision fra den pågældende udbyder.

Der er allerede aftaler på plads fx. med Fullrate, Oister, Lånlet m.fl. kan uddybe ved videre dialog

Markedsføringskanaler

Siden er bygget op omkring et stærkt SEO-fundament.
Der er ikke lagt op til PPC. På sigt vil det give god mening at lave noget PR eller Outreach i forhold til at tiltrække flere links til sitet.

Omkostninger

Pt. er det omkostninger for 100kr. ekskl. moms/måned til hosting.

Aktiver

Det du køber her er et stærkt domæne, som har en masse content og en god portion links, der peger ind på siden. Der medfølger hverken fysiske rammer, eget kontor eller lign. med i handlen.

Markedet

Markedet inden for lån er svært. Det kræver at man holder tungen lige i munden, har mod på at bruge tid og energi på at sætte sig ind i, hvilke faldgruber konkurrenterne har og hvordan man bedst muligt udnytter disse svagheder. Hvis man formår dette, er der rigtig mange penge at hente på markedet.

Svagheder/udfordringer

Konkurrence, der er rigtig meget konkurrence på Google om topplaceringerne. Dette er derfor ikke et tilbud til enhver, men mere målrettet mod de individer, der har mod på at give den en skalde og elsker konkurrence.

Stærke sider

Virksomheden har den fordel, at man kan samle alle lande under ét domæne og derved gøre brug af de individuelle lande hver for sig. Man køber et overordnet domæne (.com) og herunder finder man .com/da, .com/se, .com/no osv. Alle disse er med til at styrke det overall domæne, som på sigt kan vokse sig rigtig stort og autoritært.

Ideel køber

Konkurrencemennesket, der har flair for digital markedsføring. En person, der kan se mulighederne i markedet og ikke lader sig begrænse af normerne.

Opstartshjælp

Der kan aftales en kort samtale om, hvordan man får fat i aftalerne, hvordan man opdaterer feedet og hvordan man styrer funktionerne på hjemmesiden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1866

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30589

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-11-2018
Udbudspris 50.000 DKK