Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Website til formidling af eventyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Unikt udviklet hjemmeside og brand med mange muligheder

Virksomheden er etableret med en målsætning om at formidle eventyr til både virksomheder og private.
Hjemmesiden er i dag bygget op omkring foredrag og workshops, hvor forretningsmodellen er baseret på formidlingsprovision og samarbejde med profiler indenfor genren.

Der er tale om et unikt brand med et fængende navn og logo, som foruden eksisterende opsætning også kan være startskuddet til en rejsevirksomhed, teambuilding i naturen, et træningskoncept, en blog eller lignende - så længe eventyret er i centrum er mulighederne mange!

Økonomiske nøgletal

Der er endnu ingen omsætning i virksomheden, da det første års tid primært er brugt på udvikling. Der er dog heller ingen gæld i virksomheden, idet alle omkostninger til udvikling og begyndende drift er indskudt af sælger.

Alt aktivitet er registreret i regnskabsprogram, hvor der også er klargjort skabeloner til tilbud og faktura.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Formålet med virksomheden er at inspirere andre gennem formidling og fortællinger om eventyr. Hjemmesiden præsenterer brugere og mulige kunder for en række profiler, der hver især har en unik historie, som formidles via workshops og foredrag. Der er således etableret aftaler med samarbejdspartnere, hvor omsætningen på nuværende tidspunkt vil bestå i formidlingsprovision. Kundegrundlaget er bredt og består af offentlige og private virksomheder, skoler, institutioner, foreninger og private aktører.

Hjemmesiden er opbygget i Wordpress og er designet af et anerkendt webbureau. Der er lagt særlig vægt på den visuelle identitet og sammenhænget med "eventyret" i både farver, udtryk og opsætning. Logoet er designet sammen med den øvrige visuelle identitet, som giver en rød tråd hele vejen igennem.

Der er etableret aktive konti på facebook, Instagram og LinkedIn. Sammen med hjemmesiden skabes det unikke univers omkring brandet således også via aktivitet på sociale medier.

Markedsføringskanaler

Primær online markedsføring:

- Hjemmeside (klargjort til SEO)
- Facebook, Instagram og LinkedIn
- Google AdWords
- Nyhedsbrev (klargjort med modul på hjemmeside)

Øvrigt markedsføring:

- Der er trykt 4000 specialdesignede flyers (A5)
- Der er skrevet skabeloner til salgsbreve målrettet forskellige målgrupper
- Der er produceret Hoodie og T-shirt med logo

- Sælger er i besiddelse af udførlige lead-lister til opsøgende salg indenfor området, som også overdrages ved køb. Sælger bistår også gerne med yderligere lead generering, hvis køber ønsker dette.

- Domæner for virksomhedsnavnet i Norge og Sverige ejes også, og kan overdrages med henblik på senere international udvidelse af virksomheden.

Omkostninger

De fleste faste omkostninger er allerede afholdt af sælger for 2018. Derfor vil der i 2018 være meget få udgifter til betaling af kommende ejer.

Fast omkostninger dækker:

- Hosting og Service
- SSL certifikat
- Domæner
- Forsikring
- Regnskabsprogram

Ideel køber

Den ideelle køber har et brændende ønske om at arbejde med formidling af eventyr. Dette kan gøres på mange måder, og derfor er hjemmesiden allerede fra start gjort særdeles tilpasningsdygtig. Eksempelvis er der allerede udviklet et modul for sponsorer, som endnu ikke er aktiveret.

Køberen kan ønske, at drive virksomheden og branded videre med samme fokus på foredrag og workshops.

Andre muligheder kan inkludere:

- Rejsevirksomhed
- Teambuilding i naturen
- Sport og træningskoncept
- Bookingportal
- Blog

Ved købet spares de utrolig mange timers arbejde og udgifter til udvikling og etablering og køberen kan på den måde komme "hurtigt igang". Derfor er virksomheden både oplagt til den nye iværksætter og den etablerede virksomhed der gerne vil lidt mere.

Kendskab til WordPress er en fordel (men ikke en nødvendighed) - og så gør det ikke noget, at have en sælger gemt i maven!

Opstartshjælp

Det er meget vigtigt for sælger, at virksomheden gives godt videre til rette køber.

Derfor indgår opstartshjælp selvfølgelig en naturlig del af handlen. Det gælder både fysiske møder (hvis geografien tillader det) og hjælp pr. telefon og mail.

Derudover deler sælger gerne sine strategiske overvejelser og visioner med virksomheden til inspiration.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1389

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29961

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-05-2018
Udbudspris 85.000 DKK