Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 30.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Danmarks største boligportal for studerende

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Denne portal er Danmarks største boligsøgeportal for studerende, som hjælper studerende med at finde deres nye bolig.

Der har aldrig været en side, der har samlet samtlige kollegier, ungdomsboliger og studieboliger i Danmark, og man har derfor været nødsaget til selv at have et overblik over flere kollegiesider på samme tid, for at sørge for, at man ikke har glemt et kollegie, man kunne bo på.

På sitet har vi samlet over 600 forskellige profilsider for kollegier samt studiebolig- og ungdomsboligafdelinger. Profilsiderne indeholder beskrivelse af det givne kollegie eller ungdoms-/ studieboligafdeling med husleje, depositum, størrelse på boligen og beskrivelse af selve kollegiet/ afdelingen. Derudover kan man fra profilsiden blive sendt direkte videre til den hjemmeside, hvorpå det er muligt at ansøge om en bolig på det f.eks. givne kollegie.

På siden er det muligt at filtrere i de mange kollegier og ungdoms/- studieboligafdelinger ud fra lokation, husleje, størrelse og forskellige faciliteter, så den studerende kun får vist de boliger, som matcher de specifikke boligbehov.

Udover hjemmeside, som har tilknyttet betalingssystem samt blog, medfølger en Email og en Facebookside med 435 likes (+ Instagram, Twitter og Google+ konti)

Vi sælger virksomheden grundet tidsmangel, og vi er derfor også klar til forhandling med prisen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os gennem annoncen.

Markedsføringskanaler

Markedsføring har indtil videre primært fungeret via SoMe og her langt overvejende Facebook.
Vi har dog også haft fokus på SEO på siden, og har optimeret SEO på hver af de 650 profilsider på portalen.

Markedet

Ifølge Danmarks Statistik var der i 2017 ca. 27.500 studerende på videregående uddannelser. Derudover oplever Danmark en nærmest urbanisering, hvilket øger boligpriserne - heriblandt i studiebyerne. Mange studerende er derfor nødsaget til at finde alternativer f.eks. at købe bolig, og kan finde dette alternativ i kollegier og studie-/ ungdomsboliger. Der er altså et stort marked for brugere af boligportalen.

Vi er derudover flere gange blevet kontaktet uopfordret af andre virksomheder og foretagender, som har ønsket samarbejde. Her kan b.la. nævnes fagforeningen IDA.

Svagheder/udfordringer

Virksomheden har kørt med en forretningsmodel med betalende brugere, hvilket kan gøre det svære at generere rigtig mange brugere af siden - især da brugerne er studerende, som oftest ikke har en stor indkomst. Der er dog mulighed for at køre med en forretningsmodel, hvor det er gratis for brugeren, og indtægterne kan stamme fra b.la. reklamer.

Stærke sider

Boligportalen er den eneste, som udbyder næsten alle kollegier og ungdoms-/ studieboligafdelinger på tværs af Danmark. Der er nogle gratis sider, som kun viser et lille af denne boligportals samlede udvalg.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2749

Sælger kontaktet:
25

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
28515

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-09-2017
Udbudspris 30.000 DKK