Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 0 - 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Affiliate website af mobilabonnementer

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Sammenligningshjemmeside med branchens eneste unikke søgemaskine

En sammenligningshjemmeside af mobilabonnementer med lækkert design, funktionel søgemaskine og mulighed for at have Danmarks eneste sammenligningshjemmeside af mobilabonnementer med en unik søgemaskine. Kunderne kan finde de billigeste abonnementer, men søgemaskinen kan også finde det bedste abonnement ud fra kundes behov og nuværende abonnement! Siden mangler kun markedsføring og de sidste affiliate aftaler til alle mobilselskaberne, så omsætningen bliver mere realistisk. Derudover er der lavet et stort arbejde på nye forretningsmuligheder for sitet, som vil indebære salg og konsultation, og disse vil også være med i pakken og vil være en del af fremtiden.

Økonomiske nøgletal

Ingen indtjening på denne hjemmeside, da fokus udelukket har været på udvikling af hjemmeside samt søgemaskine.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

VI er en online tjeneste, der hjælper dig med at finde de bedste løsninger til de vigtigste ting i hverdagen. Vores mission er at skabe en online tjeneste, der giver dig mulighed for at finde de billigeste samt bedste løsninger til dit behov på en simpel og overskuelig måde.
Vores system finder den bedste løsning til dine behov ud fra dine indtastet oplysninger omkring dit forbrug. Hos os kan du både finde de billigeste løsninger, men vores unikke sytem giver dig også mulighed for at priotere på andet end pris, så du kan få dækket dine behov.

Markedsføringskanaler

SEO, Sociale medier, netværk og direkte markedsføring ved relevante målgrupper.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet af to unge iværksættere, der til dagligt på det pågældende tidspunkt hvor virksomheden blevet lavet arbejde som telefonsælger og tilbød folk nyt telefoni. Idéen opstod på baggrund af vores erfaringer med kunders forhold til telefonsælgere, og vi satte os for at lave en hjemmeside, hvor kundens ønsker og behov kom i fokus. Derfor er vi også, som de eneste på markedet, der kan tilbyde en sammenligning af mobilabonnementer på baggrund af kundens behov. Alt vores blod, sved og tåre er blevet lagt i udviklingen af søgemaskinen, design og funktion af hjemmesiden, og derfor har vi ikke kunne gøre meget ved vores markedsføring og salg.

Markedet

En samlet omsætning på omkring 10 millioner om året. Markedet er i stigende udvikling, men konkurrenterne kæmper den samme kamp, og de viser kun de billigeste abonnementer. dette site kan få en fordel i dét man sammenligner ud fra behov, og dermed vil de forskellige resultater være forskellige fra søgning til søgning.

Svagheder/udfordringer

Virksomheden mangler strategier for markedsføring og salg. Grunden til vi også sælger virksomheden er manglende tid og resourcer til at udføre disse punkter, og dermed få skudt hjemmesiden ud over rampen.

Stærke sider

Behovbaseret søgemaskine, der skræddersyer løsninger til kundens behov. Det betyder, at man også får fat i den målgruppe, der ikke udelukkende vil have det billigeste abonnement, men det bedste abonnement til deres behov!

Strategi

På nuværende tidspunkt er hjemmesiden rettet mod B2C. Men der er lavet et stort arbejde i, at kunne implementere en B2B version, der giver virksomheder mulighed for at sammenligne deres erhvervsløsninger. De vil også få deres egen profil med statistik over hvad de har sparet og de vil også modtage nye tilbud når markedet ændrer sig, og de igen kan spare penge på at skifte.

Vision

At blive Danmarks førende sammenligningsportal af mobilabonnementer både til private og erhverv. I fremtiden skal der også kunne sammenlignes tv og bredbåndsabonnementer, og hjemmesiden er også sat op til dette.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være en eller flere, der ser stor mulighed i at lave den rigtige strategi til en ny og spændende hjemmeside, der har potentialet til at differentiere sig fra konkurrenterne og dermed få en stabil andel af markedet. En eller flere, der gerne vil slippe for det hårde arbejde det har været, at skulle designe og konfigurere en behovsbaseret søgemaskine og en hjemmeside, men som har sine styrker i marketing og salg.

Opstartshjælp

Vi vil stå til rådighed ved overdragelsen af virksomheden, og der vil også følge en oplæring af vores system med i handlen. Vi vil også tilbyde, at vi kan sørge for at få lavet erhvervssiden samt små ændringer for et senere aftalt beløb.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1235

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29292

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-01-2018
Udbudspris 0 - 50.000 DKK