Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Indsamlingsvirksomhed indenfor brugte dæk - Omsætning 1.700.000 kr. - Ugentligt 4 nye kunder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Læs hvorfor min virksomhed er værd, at overveje hvis du ønsker, at starte en indsamlingsvirksomhed.

Virksomheden er en indsamlingsvirksomhed for brugte dæk til oparbejdning og givet vis eksport som også er godkendt af miljøstyrelsen til, at må indsamle al slags autogummi.

vi indsamler dæk på næsten hele Sjælland samt lolland og enkelte steder i jylland.

vi har pt. en kundekreds på over 500 kunder.

Virksomheden er 4 år gammel til oktober 2017.

Vi er ved, at ligge virksomheden om, så den nu skal drives fra egebjerg sjælland. Her exporteres brugte bildæk til lande som afrika, england, litaun og mange flere.

Årsagen til omlægningen er, at vi skal til, at indlede et samarbejde danmarks nye oparbejdningsfabrik. Et spændende projekt som vi kan blive partnere i.

Vi er allerede flyttet ind hos oparbejdningsvirksomhedens lokaler og derfor sparer vi nu en masse penge på transport af skrotdæk.

har man passion for eksport kan man nå rigtig langt i denne branche og jeg kan også sætte dig/jer i kontakt til mennesker der køber brugte dæk i massevis og vise dig/jer hvor man ellers kan søge disse kontakter.

Vi har i år købt en ny hjemmeside, som var en virksomhed der lukkede ned, men da de havde en god placering på google, så valgte vi at købe den og høste kunder herfra. Der kommer ca. 2 til 3 nye kunder herfra om ugen.Vi har idag 3 indsamlingbiler, 1 sprinter fra 2012 til små kunder i indre kbh og 2 store scania veksellad lastbiler fra 2007 og 2012, fuldt kundekartotek med adresser og priser.

2 af bilerne er på leasing kontrakt og den sidste scania er betalt færdig.

Hver lastbil har kapacitet på ca. 7 til 800 personvognsdæk og den lille sprinter kan ca. Kører med 200 dæk ad gangen, den er dog ikke ude at køre hver dag selvom den.burde.

Før i tiden var vi tilknyttet 2 pladser, den ene var virksomhedens eget lager og den anden en ombytningsplads hvor der om natten blev byttet kasser så lastbilerne kunne være klar med en tomme kasser om morgenen.
Det var før vi flyttede til egebjerg sjælland.

Nu har vi den fordel at vi har lagt virksomheden i samme bygninger som oparbejdsningsvirksomheden, så der er ingen udgifter forbundet med transport af skrotdæk, som der var før.

Virksomheden kan overtages med ansatte som idag er fast lønnet med 28000 om måneden før skat. Med jobbet høre ''frihed under ansvar'' hvor chaufføren stort set selv planlægger sin egen dag. de har hver et minimum de skal levere når dagen er omme. hvor længe de bruger på det er op til dem selv.

Når ikke der bookes fra kunder har vi omkring 42 faste ruter der køres.Hvorfor købe min virksomhed?

virksomheden er stadig i opbygningsfasen, men jeg har gennem tiden sørget for, at finde en fast aftager til ALLE indsamlede dæk. Vi har idag et solidt samarbejde som også betyder, at der er omsætning inkl. indtjening fra samme dag du overtager virksomheden.

Jeg har lagt utrolig meget benarbejde i den her virksomhed og sørget for, at nå personligt ud til vores kunder med et budskab om, at det bedste valg er os. både i forhold til den fleksible service vi levere, men også det, at vi honorere kunden for de dæk vi afhenter hos kunden. Man bør dog se på om prisen bør sænkes over tid.

års regnskaberne har i denne periode ikke været noget, at råbe hurra for, men de bevidner om, at jeg har lagt en masse penge i biler, vedligeholdelse, men i det hele taget også, at få den kundekreds vi har idag og til det skal det lige siges, at jeg har opbygget det her uden på, noget som helst tidspunkt, at være bundet til et lån i banken.

Min virksomhed er værd, at overveje hvis du vil have en virksomhed med stigende omsætning, kundeantal og indtjenning fra dag 1 og samtidig vil have tid til, at fokusere på eksempelvis eksport af dæk.

Samtidig åbner denne virksomheder et hav af muligheder for, at udvide forretningen med indsamling af andre diverse affald fra autobranchen såsom pap og spildolie.

Vi påbegyndte indsamling af tandremme, men pga. omlægningen havde jeg ikke tid til, at forsætte dette projekt. De første tøner er ellers købt hjem til vores kunder.

domainet er valgt med henblik på worldwide eksport.


Produktet

Indtil nu har vi indgået i tæt samarbejde med øksendal dæk og det er planen at forsætte den vej. Exporten af dæk forgår fra Egebjerg ved nykøbing sjælland. Vi er gradvist flyttet eksporten fra jylland til sjælland for igen at minimere udgifter.

Vi får en del kunder ind til eksport som vi invitere og som bor hos i denne periode hvor de inspicere dæk til export.

Ca. 30% eksporteres ud af landet til priser der variere fra 4 eu og op til 10 eu. De resterende 70% forbliver på sjælland som oparbejdningfabrikken modtager.

Vi laver ca. 100.000 kr. pr. container af 3000 dæk til eksempelvis afrika. Afhængig af kvalitet kan prisen være højere.

Vi er endvidere ved, at opbygge lagersalg af brugte dæk til danskere der gerne vil spare lidt hvor de kan og vi har indkøbt helt nye dækmaskiner i marts måned 2018.

Markedsføringskanaler

Vores hjemmeside har en god placering på google når du søger efter export tyres og dertil har vi opkøbt en side som ligger nr 1 på google (organis trafik) når et autoværksted søger på afhentning af dæk.

Vi har pt. Reklame i 5 forskellige sportshaller på storskærme som er aktive i hele 2018.

Vi endvidere stor reklame på vores 3 biler, men lagt størstedelen af vores kunder kommer gennem munn til mund metoden.

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 750.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
7121

Sælger kontaktet:
33

Følger annoncen:
31

Annonce id-nummer:
24523

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-09-2015
Udbudspris 2.000.000 DKK