Byggegrund med 11 byggeretter

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

På grunden er et hus som nok oprindeligt skulle tjene som prøvehus, men da firmaet gik konkurs kom de ikke videre. Huset er i dag udlejet på en 2 års lejekontrakt til en husleje på kr. 60.000,- der er flere årsager til at lejen er sat så lavt.

Grunden blev købt med 11 byggeretter inkl det ene hus der allerede er bygget, efterfølgende var det planen at udnytte grunden og bebygge den. Det viste sig dog, at det ikke var en del af vores ekspertise, hvorfor vi stoppede op.

Planerne er dog ret langt fremme, den nødvendige kommunale opbakning er opnået, og tegninger samt indretning af området på plads.

Det er besluttet at sælge området med det der allerede er udført. Herunder det færdige hus, den af den tidligere ejer udførte kloakering, som vi dog ikke ved om passer til det projekt vi arbejdede med, ligesom vi heller ikke kender selve tilstanden.

Pris 2.800.000,- + 150.000,- der er indbetalt til kommunen som sikkerhed for vejetablering, penge som må formodes tilbagebetalt når vejen etableres.

Vi kan tilbyde selve betalingen som kr. 950.000,- kontant ved overdragelse, samt et pantebrev på kr. 2.000.000,- med en forrentning på 4.2 % p.a. hvor renter betales halvårligt. Selve hovedstolen forfalder til betaling, når byggeprojektet sættes i gang.

Gå evt.ind på google earth og se kildebjervænget 2c skallebølle, det giver et indtryk af området.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
800.000 DKK
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
9048

Sælger kontaktet:
33

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
25896

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
23-04-2016
Udbudspris 800.000 DKK