Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Deleøkonomisk platform indenfor entreprenørbranchen

Platform for udlejning af entreprenørmateriel med stort potentiale

Omsætning Ikke oplyst
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Ikke oplyst
Grundlagt 2017

Deleøkonomisite med stort potentiale. Nem og brugervenlig platform med fokus på udlejning af entreprenørmateriel, som nemt kan ændres til andre brancher.

Hjemmesiden er af samme princip som GoMore og Airbnb, bare henvendt til entreprenørbranchen. Det er en nichevirksomhed, som er firstmover på marked mht. deleøkonomi i entreprenørbranchen. Der er et stort marked, og et stort uudnyttet potentiale af entreprenørmateriel, som er en mulighed med denne platform. De første produkter er på og platformen er køreklar, den mangler bare at bliver skubbet i gang.

Produktet

Dette er den første officielle virksomhed til at gøre brug af deleøkonomi i entreprenørbranchen.

Konceptet går ud på at entreprenører skal kunne hjælpe hinanden til at opnå en bedre konkurrenceevne. Hjemmesiden skal hjælpe branchen til at få større nytte ud af virksomhedernes entreprenørmateriel & maskiner.
Små og mellemstore virksomheder har mulighed for at udleje entreprenørmateriel & maskiner ud, til privatpersoner og virksomheder som står og skal bruge lige præcis dette produkt i en given periode.

Økonomiske nøgletal

Det er udelukkende hjemmesiden der sælges. Virksomheden har ikke været startet op da jeg har fået et job der har gjort at ikke må videreføre ideen.

Omkostninger

Virksomheden har meget lave omkostninger da det er en webportal uden ejendomme eller andre aktiver.

Aktiver

Virksomheden har ingen aktiver

Virksomhedens historie

Ideen kom da jeg så GoMore og hvor mange brugere der er kommet på denne portal. Jeg fik derfor ideen at videreføre dette til entreprenørbranchen, hvor der er mange entreprenører og ligende der har materiel stående som de kun bruger til projekter og derfor til tider står stille over længere perioder. Denne branche har mange store udlejningsvirksomheder der står for en stor del af markedet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
882

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
29249

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-01-2018
Udbudspris 9.500 DKK