Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Webshop og engros handel med eget agentur i EU på unikke produkter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Webshoppen er virksomhedens ansigt, men virksomheden indeholder meget mere end bare webshoppen. Den indeholder muligheden for at overtage agentur for EU på helt unikke hudplejeprodukter.

Et af produkterne blev nomineret ved Danish Beauty Award i 2013, og dette ene produkt sælges i webshoppen, - det er alle højkvalitetsprodukter der virker, økologisk produceret, uden parfume og kunstig tilsætning til meget rimelige priser. Det er en rigtig god mulighed for dig der allerede er etableret med enten en eller flere fysiske butikker, webshops, kosmetolog eller andet som ønsker at blive eneforhandler af vores produkter at få en hurtig ekstra indtægt med en ekstra butik.
Du køber en webshop men det væsentligste er potentialet af at kunne blive eneforhandler/distributør af kvalitetshudplejeprodukter i EU.
En god forretning kan forventes hvis du kan formå at få produkterne ud i detail-handelen, både i Danmark og i andre EU lande. Webshoppen er etableret og der er faste kunder, herudover haves flere kontakter i detailhandlen der skal følges op på.

Mulighed for kontakt til Tysk konsulent der kan hjælpe med at få produkterne ud syd for grænsen.
Jeg vælger at sælge webshoppen og lukke virksomhed da jeg igennem hele forløbet har været fuldtidsbeskæftiget i en hel anden branche, og jeg må indse at man skal være i hudpleje branchen for at vækste og holde fokus her. Jeg vil gerne se forretningen forsætte da jeg selv og mine faste kunder er nærmest afhængige af produkterne. Jeg bruger selv produkterne, -jeg har flere produkter hjemme end jeg sælger i webshoppen og ser gerne mit barn vokse op og blive udbredt i hele Europa. Det kræver at du, der er etableret, adopterer webshoppen og agenturet, -og du kan regne med min opbakning, men jeg kræver intet andet end salgsprisen og så overdrages hele virksomheden til dig. Der er et lille varelager og der er æsker. Herudover haves en række forslag til nye æskedesign, fra erhvervsdesignere.

Kun seriøse henvendelser! Kom gerne med et bud!

Ved henvendelse kan du få en beskrivelse af de øvrige produkter der kan fås igennem agenturet.

Varelager på 80.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3347

Sælger kontaktet:
35

Følger annoncen:
28

Annonce id-nummer:
27637

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
30-03-2017
Udbudspris 200.000 DKK