Care4lifemedico.com - Nyt unikt koncept indenfor sundhed til salg.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Veletableret dansk virksomhed med 14 års erfaring, ønsker frasalg af eksklusiv klinik koncept til det danske samt nordiske marked

Veletableret dansk virksomhed indenfor Medico branchen har igennem 14 år udviklet samt solgt produktet til private, klinikker og behandlere.

Dette nye tiltag med et NYT UNIKT klinik koncept ønskes etableret i Danmark, Norge, Sverige, Island samt Finland til det eksisterende eller nye klinik ejere, som ønsker at tilbyde denne smertebehandlings form.

Konceptet er udarbejdet og klar til skalering uden økonomiske omkostninger for køber. Vi ønsker at fokuserer på udviklingen af nye produkter fremover.

Økonomiske nøgletal

Da konceptet er nyt og for første gang lanceres, vil dækningsgrad blive indtjent efter 12 måneders aktivitet.

Der er et overskud på 350.000kr. i 2018 uden klinik og kommune konceptet.

Som nystartet konceptejer vil den nye ejer selv kunne sammen med os, bruge vores erfaring og rådgivning til, at få en kanon start på opgaven.

Et eksempel kan være at kommunerne køber et kursus tilbud på 59.995,00 kr. som afvikles over 3x2 seminarer på 12 mdr. ligeledes vil klinikindehaverne skulle afregne med den nye ejer af konceptet og endelig vil samme person/selskab få en fee pr. Care4life maskine der afsættes fra moderfirmaet.

Overskud før skat: 350.000 DKK

Produktet

PEMF behandlings anlæg til smerte behandling samt til personer med diagnoser som gigt, psoriasis, hud problemer, søvn problemer samt sidste nye program til B2 patienter.

Alle kan overtage rettighederne til klinik og kommune konceptet, hvis de er interesserede i at optimerer sundhedssektoren i Danmark og de nordiske lande.

Der er behov for at kommunerne og regionerne kigger på en PEMF behandlingsmetode som er godkendt i mange lande både i EU og udenfor. Sundheds efterspørgslen er stigende i takt med at medicin efterhånden er blevet dyr og en stor belastning for regionerne m.m.

Markedsføringskanaler

Det er både on og offline, via medier og via partner skaber. Kunder er både private og virksomheder med cvr. nr.
Virksomheden er repræsenteret i Healthcare regi og organisationer og Medico branchen

Omkostninger

Der er ingen omkostninger for køber udover (tid) rettighederne til at etablerer konceptet.

Aktiver

Vi har eget kontor i Vejle.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Markedet har igennem de sidste år udviklet sig til at om få år, vil både virksomheder såvel som enkelte personer, begynde at forstå hvilken reform for smertelindring og sundhed i kroppen, får når der behandles med Care4life produktet.
Om få år sælgers der tusindvis af produktet til kommuner, private hospitaler og klinikker samt til sports folk og private

Svagheder/udfordringer

Den største udfordring er at få skaleret og udviklet salgs afdelingen til det danske marked
Køber bør være interesseret i at forbedre sundheds tilstanden i kroppen - som en ny behandlings form i Danmark, men som er godkendt i mange lande i EU og i tredje lande.
Der er ingen trusler i markedet, ud over Kina produkter (kopier) som ikke har samme danske kvalitet

Stærke sider

Vi producerer i Danmark og dermed slår vi konkurrenterne på kvalitet og garanti samt betjenings lethed.
Vores kompetencer er udviklet igennem mange års forløb, og derfor den virksomhed der yder en anderledes service i form af viden baseret know how
Fremtiden for PEMF behandlingen er Unik - der findes pt. ingen behandlings form som er så effektiv ( vi mangler lovgivningen og at folketinget tilbyder at alle personer som ønsker denne behandling får det betalt via det gule sygesikringskort). Men det kommer også i Danmark på et tidspunkt, ligesom i Tyskland hvor den tyske "kranken" kasse betaler 80% af behandlingerne

Strategi

Vores strategi som forretning og som producent og udviklende virksomhed, skal i samarbejde med ny investor tilpasses markedet. Vi er i en gunstig position til at blive markedsledere også internationalt.

Vision

Vores vision er at få udbredt kendskabet til PEMF / Care4life behandlingen
Og vores fremtids ønske er, at det danske sundheds system vil betale en del af behandlingerne for de patienter som ønsker at gøre brug af denne unikke behandlings form.
Udsigterne for os er fantastiske, da det internationale marked er åben overfor behandlings formen og efterspørgslen vokser dag for dag

Opstartshjælp

Vi vil naturligvis under og efter aftale være sparrings partner for investor, da know how - kunde cardex m.m. er med i leverancen ved salget. Vi står til rådighed på mail - og vores hotline tlf.
Oplæring er inkl. aftale prisen

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8249

Sælger kontaktet:
28

Følger annoncen:
25

Annonce id-nummer:
30835

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-01-2019
Udbudspris 95.000 DKK