Care4lifemedico.com - Nyt unikt koncept indenfor sundhed til salg.

Veletableret dansk virksomhed med 14 års erfaring, ønsker frasalg af eksklusiv klinik koncept til det danske samt nordiske marked

Omsætning 1/2 - 1 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2006

Veletableret dansk virksomhed indenfor Medico branchen har igennem 14 år udviklet samt solgt produktet til private, klinikker og behandlere.

Dette nye tiltag med et NYT UNIKT klinik koncept ønskes etableret i Danmark, Norge, Sverige, Island samt Finland til det eksisterende eller nye klinik ejere, som ønsker at tilbyde denne smertebehandlings form.

Konceptet er udarbejdet og klar til skalering uden økonomiske omkostninger for køber. Vi ønsker at fokuserer på udviklingen af nye produkter fremover.

Produktet

PEMF behandlings anlæg til smerte behandling samt til personer med diagnoser som gigt, psoriasis, hud problemer, søvn problemer samt sidste nye program til B2 patienter.

Alle kan overtage rettighederne til klinik og kommune konceptet, hvis de er interesserede i at optimerer sundhedssektoren i Danmark og de nordiske lande.

Der er behov for at kommunerne og regionerne kigger på en PEMF behandlingsmetode som er godkendt i mange lande både i EU og udenfor. Sundheds efterspørgslen er stigende i takt med at medicin efterhånden er blevet dyr og en stor belastning for regionerne m.m.

Økonomiske nøgletal

Da konceptet er nyt og for første gang lanceres, vil dækningsgrad blive indtjent efter 12 måneders aktivitet.

Der er et overskud på 350.000kr. i 2018 uden klinik og kommune konceptet.

Som nystartet konceptejer vil den nye ejer selv kunne sammen med os, bruge vores erfaring og rådgivning til, at få en kanon start på opgaven.

Et eksempel kan være at kommunerne køber et kursus tilbud på 59.995,00 kr. som afvikles over 3x2 seminarer på 12 mdr. ligeledes vil klinikindehaverne skulle afregne med den nye ejer af konceptet og endelig vil samme person/selskab få en fee pr. Care4life maskine der afsættes fra moderfirmaet.

Omkostninger

Der er ingen omkostninger for køber udover (tid) rettighederne til at etablerer konceptet.

Aktiver

Vi har eget kontor i Vejle.

Varelager værdi 100.000 DKK
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
330

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
30835

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-01-2019
Udbudspris 95.000 DKK