Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Udvikling, production og export af Medico udstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Virksomheden er 100% familie ejet og er hjemmehørende i Midtjylland. Medico udstyret bliver hovedsagelig fremstillet i Danmark. Virksomhedens kunder består af B2B kunder placeret over det meste af Europa med nogle store kunder der er på vej ind i USA.

Virksomhedens produkter er unikke, vi udvikler blandet andet en meget speciel patient trolley til Philips som kommer på markedet om et par måneder, den første bliver leveret til Philips i Indiana USA, hvorefter vi forventer en større eksport til de øvrige stater, samt til Europa.

Produktet

Virksomheden udvikler og producerer røntgen- og hospitals udstyr til eksport til hele verden. og er beliggende i Silkeborg som sammen med samarbejdspartnere har ca. 50 ansatte, samarbejdspartnere fremstiller alle dele, bl.a. maskinbearbejdet komponenter, svejset komponenter både i rustfrit og aluminium komponenter samt overfladebehandling.

Virksomheden har specialiseret sig i røntgen og MRI lejer samt stole og lejer til hjerne scanner undersøgelse samt andet hospitals udstyr. Samling og test foregår i Silkeborg afdelingen og alle komponenter leveres af samarbejdspartnere som samles og testes i montagehallen.

Virksomhedens kunder består af forhandlere over det meste af verden, blandt dem kan nævnes Philips NL (World Wide), Siemens DE (World Wide), York UK (World Wide), Synaptive CA (World Wide), Leoni FR (World Wide) samt kontakter og forhandlere i DK, NO, SW, UK, DE, NL, PO, EE, CH, AT, FIN, IRL, IT, SP, TY, JA, Thai, Viet, osv. samt Rusland.

Alle produkterne er CE mærket og produkter til USA blive FDA registrere, hvor de første produkter går til USA i 2019.

Virksomheden er i en rivende udvikling og på grund af de fire World Wide forhandlere, forventer vi at fordoble omsætningen i år og de følgende 2-3 år og dermed også at skulle udvide virksomhedens kapacitet med ansatte og lokaler.

Varelager på 1.200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8831

Sælger kontaktet:
153

Følger annoncen:
61

Annonce id-nummer:
25498

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
10-02-2016
Udbudspris 1.000.000 - 5.000.000 DKK