Salg af flotte børne plakatdesigns

Børneplakat-brand med stor mulighed for B2C salg via egen webshop og B2B salg. Plakaterne sælges allerede igennem en online forhandler, som har plakater på lager til en værdi på 12.900 kr i salg. Der medfølger en hjemmeside som er lavet igennem Squarespace. Den kan laves om til en webshop. Der medfølger også Instagram og Facebook account. Samt katalog, en forhandler prisliste og miljøbilleder. Der overdrages 76 flotte plakatdesigns, som er blevet designet af en professionel grafisk designer. Vores setup gør det muligt at tilbyde mange forskellige plakater og let at håndtere da der kun skal printes når der kommer ordre på bestemte plakater. Hermed undgås varelager. Plakaterne printes, skæres og pakkes direkte hos en print virksomhed på Sjælland, som også kan sende dem direkte til kunderne. Kontakt os på mathiasmildahl@outlook.com eller skriv en besked hvis du er interesseret.

Varens stand

Der er ikke nogen plakater som skal overdrages til køber. Hos vores online forhandler befinder sig 50 plakater og det er muligt at bestille hos producenten efter behov.

Forsendelse og afhentning

Online forhandleren står selv for forsendelse af plakaterne og producenten kan også sende plakaterne direkte til kunderne.

Udbudspris 20.000,00 kr.