Signe har solgt sin virksomhed via Saxis på KUN 12 dage. Køberne stod i kø for at købe hendes lyserøde rosévogn. 

Rosevogn

Den er da også fin den vogn, ikke? Præcis det samme tænkte Signe, dengang hun selv og 3 venner købte det lyserøde rosékoncept. Og i flere år har de kørt landet rundt og solgt lyserøde bobler til festglade mennesker i deres fritid, som har givet dem skønne minder for livet.

Dette kapitel er dog netop slut, for Signe og vennerne har solgt deres hobbyvirksomhed. Læs deres historie og lær af deres salgsproces. Casen er især relevant for dig, der selv går med drømme om at sælge.


Et travlt familieliv og fuldtidsarbejde satte en stopper for fantastiske minder og fulde mennesker på taget

Signe og vennerne står i dag tilbage med minderne om de mange sjove oplevelser, de har haft med vognen. 

‘’F.eks. har vi engang kommet til at køre fra et arrangement med en fuld gæst på taget. Vi vidste simpelthen ikke, at han var kravlet derop for at sove sine tømmermænd ud. Heldigvis fandt vi hurtigt ud af det, og der skete ham ikke noget’’.

Og det er langtfra den eneste historie, som står skarpt i Signes hukommelse. Men på trods af det, kunne festen ikke blive ved. Familielivet og fuldtidsarbejde kommer i første række, og derfor følte Signe og vennerne sig nødsaget til at sælge konceptet, da de ikke havde nok timer at give af. 


Det blev til 22 seriøse henvendelser på under 12 dage, og køberne stod i kø for at købe hobbyvirksomheden 💪

Det lykkedes dog ikke at sælge rosévognen i første forsøg, som tidligere havde været annonceret på andre medier uden held. 

‘’Vi prøvede både på Facebook, Instagram og en annonce i Den Blå Avis uden succes, inden vi valgte at betale for at sætte den til salg på Saxis.dk. Set i bakspejlet skulle vi bare have brugt Saxis til at starte med – det væltede nemlig ind med henvendelser – men hvor skulle vi dog vide det fra på forhånd’’. 

Og selvom det er ganske vemodigt for Signe, at vognen nu er solgt, så har det alligevel givet hende en ro. Nu kæmper hun ikke længere med dårlig samvittighed over, at hun ikke har tid til at udnytte dens fulde potentiale. 

Til gengæld glæder det hende, at den nye ejer er nøje udvalgt til at køre konceptet videre. 


Indbrudstyve sjal champagnen, som Signe og vennerne havde aftalt at drikke, når virksomheden var solgt

Selve overdragelsen gik godt. 

‘’Vi gik hele vognen igennem med køber, hvor vi fortalte om de skavanker den nu har, hvad han skal være opmærksom på, hvordan anlægget fungerer osv., men det blev desværre uden champagne’’.

Kort tid forinden havde der nemlig været en champagneglad-tyv på spil i vognen, som selvfølgelig havde stjålet den udvalgte flaske, som vennerne skulle fejre salget med.

Det har dog ikke slået benene væk under de super glade sælgere. De har nemlig aftalt at tage ud og spise middag i stedet – på et senere tidspunkt.


Gode råd fra Signe til andre, der overvejer at sælge deres virksomhed 👇

Vi har selvfølgelig også spurgt Signe, om hendes bedste råd til andre, der står i en lignende situation, og hertil svarer hun: 

‘’Følg din mavefornemmelse og sælg til dem, du føler, er de rigtige – ikke nødvendigvis de første! Undersøg din køber inden du takker ja, og sørg for at pengene er på din konto, inden du overdrager og overdrag virksomheden med det samme. Hav styr på dit papirarbejde inden og forventningsafstem med køber om du står til rådighed efter salget. Hvis ja, hvor længe, hvor meget mv.’’. 

Nu hvor virksomheden er solgt, har Signe mere tid til andre interesser, men det betyder ikke, at hun aldrig springer på et nyt projekt. Hvem ved, nu kender hun jo til Saxis, og her er der nok inspiration at hente 👀


Vi ønsker Signe og vennerne rigtig god vind fremover! 


ArtiklerSælgercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Girlpower: En voldsom bilulykke og corona stoppede ikke E... Mette Jeannot 2024-03-18
Køb og salg af virksomheder udenfor Danmark Niels Ryding Olsson 2022-11-14
Hvad bør du være opmærksom på, når du vælger printer til ... Niels Ryding Olsson 2022-09-30
Grafikr om fravalget af en investering Niels Ryding Olsson 2021-02-19
6 Råd: Sådan kommer du i gang med influencer marketing Niels Ryding Olsson 2021-02-09