Derfor købte Kasper en etableret webshop frem for at starte en ny – her er 3 overbevisende grunde

Rustikke møbler

Kasper producerer bæredygtige møbler og har indtil for nylig manglet en online salgskanal, som han kan sælge fra. Nu har han købt en etableret webshop via Saxis. Og det er helt bevidst, at han har investeret i en igangværende frem for at starte en ny. Om du bør gøre det samme, kan du få svar på i denne case 👇


Kasper gør det, han er god til

Inden Corona arbejdede Kasper med salg af håndværksydelser, men pandemien gjorde det svært for ham at finde og fastholde gode håndværkere.

Heldigvis begyndte en ny interesse i denne periode at vokse for ham. 

‘’Der tændte en ild i mig for det bæredygtige og det nære. Jeg begyndte at eksperimentere med at skabe møbler af genbrugsmaterialer som paller, nedtaget træ fra bygninger og genanvendt stål. Ud af det fik jeg skabt unikke møbler, der passer perfekt til danske hjem.”

Møblerne, som Kasper producerer, har fået navnet Rustikt og Simpelt. De er bygget med godt håndværk og kan ses på hans nyindkøbte webshop: Scandicliving.dk


Men hvorfor dog købe en eksisterende webshop frem for at starte sin egen?

Kasper kigger løbende på Saxis.dk for at hente inspiration og for at følge trends/tendenser på unge virksomheder til salg. Og ved hans seneste besøg blev han altså en webshop rigere. 

‘’Jeg købte Scandicliving.dk via Saxis, da produkterne passer godt ind i mit eget produktmix, og fordi siden virkede velfungerende og gennemarbejdet. Der er selvfølgelig altid nogle småting, der skal justeres, men udgangspunktet er virkelig godt’’.

Og da vi spurgte Kasper nærmere ind til, hvorfor han ikke bare valgte at få bygget en webshop fra bunden, var hans svar:

‘’Det kræver kompetencer og viden at lave en brugbar webshop, og det er svært at kende den endelige omkostning, hvis det skal udføres eksternt. Jeg ville derfor hellere overtage en eksisterende webshop, som allerede havde vist sit værd’’.

Fordi Kasper har købt en etableret webshop, kan han også starte sin markedsføring op med det samme. Han skal nemlig ikke igennem en længere proces med design, rettelser og fejl. 

Og prisen er han også ret godt tilfreds med. 

‘’At købe en eksisterende webshop har været den bedste- og højst sandsynligt også den billigste fremgangsmåde for mig – jeg er glad og tilfreds’’.


Gode råd fra Kasper til andre, der overvejer at købe en webshop 👇

Vi har selvfølgelig også spurgt Kasper om hans bedste råd til andre, der står i en lignende situation, og hertil svarede han: 

‘’Vær grundig og spørg ind til de ting, du er i tvivl om eller usikker på – der findes ingen dumme spørgsmål. Det kræver flid, håndværk og entusiasme at drive og udvikle en virksomhed. Men husk på, at der er kommet så mange muligheder, der gør det nemmere. F.eks. apps til bogføring, marketing, lagerstyring, analyse og meget mere – så tøv ikke med at springe ud i det, hvis du har lysten.’’

Vi ønsker Kasper rigtig god vind fremover!


ArtiklerIværksætterhistorierKøbercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Signe har solgt sin virksomhed via Saxis på KUN 12 dage. ... Mette Jeannot 2024-05-06
Girlpower: En voldsom bilulykke og corona stoppede ikke E... Mette Jeannot 2024-03-18
Køb og salg af virksomheder udenfor Danmark Niels Ryding Olsson 2022-11-14
Hvad bør du være opmærksom på, når du vælger printer til ... Niels Ryding Olsson 2022-09-30
Grafikr om fravalget af en investering Niels Ryding Olsson 2021-02-19