24-årig marketingkonsulent køber webshop: Det er fedt at kunne prøve skøre idéer af

Kan du forklare lidt om dig selv?

“Jeg er en 24 årig ivrig iværksætter, som er ekspert i digital markedsføring. Jeg kommer fra Århus, nærmere Risskov og arbejder til dagligt med digital markedsføring i et dansk konsulenthus.  Jeg har tidligere drevet virksomhed og forskellige organisationer. Derfor har jeg og to partnere besluttet os for at investere i en webshop.”

Læs også: Erik solgte som 19 årig sin første webshop igennem Saxis – kapitalen brugte han til at starte sit næste erhverseventyr

Hvilken virksomhed købte du, og hvorfor?

“Jeg købte Gamercity.dk. Webshoppen sælger primært PC og Mac spil, men har også enkle Xbox One titler. Spillene bliver solgt i form af en CD key (produktnøgle), hvilket gør at man modtager spillet kort efter købet, på email. Man skal derfor ikke vente dage på leveringstid, og man behøves faktisk ikke engang løfte sig fra stolen. Produktet er noget jeg selv synes er fedt, og derudover var prisen også overkommelig.”

Hvad betyder det for dig personligt at du er blevet virksomhedsejer?

“Det giver mig mulighed for at eksperimentere med nye tiltag, som ikke er muligt i mit daglige arbejde. Formålet med webshoppen er faktisk, som en slags læringsprojekt.

Jeg beskæftiger mig dagligt med digital markedsføring og derfor er det utroligt fedt at have en ”prøvedukke” som man kan øve sig på og prøve skøre idéer af på. Mange gange kan man få gode resultater ved at prøve nye ting af og det kan man bruge sådan en webshop til.”

Hvorfor blev det gennem Saxis Virksomhedsbørs, at investeringen skete?

“Saxis, er nok den letteste og største virksomhedsbørs i landet, så valget faldt naturligt.”

Kan du fortælle om de første tiltag du måtte gøre lige efter købet?

“Det første der skulle på plads var naturligvis hele overleveringen af diverse login-informationer, og ændringer af konto profiler osv. Dette foregik hovedsageligt med mails fra sælger og jeg.

Efter alt det praktiske var på plads, var det så tid til at analysere webshoppens daværende aktiviteter og lave en plan for hvilke ændringer jeg gerne vil lave. Det er en plan der stadig er on-going, grundet de mange ændringer som skal foretages.”

Læs også: To unge studerende fra Odense køber virksomhed

Hvad er fremtidsplanerne for din nye virksomhed?

“For de næste 6 måneder, vil jeg rigtig gerne nå i mål med de ændringer, som jeg har lagt planer for, men jeg sidder alene med projektet og der er oceaner af opgaver, derfor ved jeg godt at ”de skøre idéer” først kan implementeres et stykke tid ude i fremtiden.

Det vigtigste er at få en præsentabel webshop, som Google også gerne skulle kunne lide, og det tager tid! Jeg har ikke lagt langtidsplaner for projektet. Jeg tror mest på at se hvad tiden bringer. Men jeg synes helt klart at hele idéen om at øve sig på en ”prøvedukke webshop” er en sjov tanke, for at kunne lave fejl og blive klogere.

Saxis giver kæmpe muligheder for folk, som rigtigt gerne vil prøve kræfter som selvstændig, men måske ikke vil bruge sure timer på at starte det op. Det synes jeg er super fedt og jeg anbefaler klart andre at gøre det samme.”

Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03