Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 49.000 DKK

Søg lignende virksomheder

DanskLogoVand.dk - Organisk salg fra Google og dropshipping aftale

Geddevænget, Hårlev Ovdr
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
BtB salg - Godt besøgt hjemmeside med stort potentiale og faste kunder

SYNLIGHED OG SIGNALVÆRDI, DanskLogovand.dk tilbyder rent dansk kildevand på flaske med eget logo - effektiv branding, stærk medarbejderpleje og perfekt til messer, events og kundebesøg.
Hjemmesiden er godt besøgt allerede, og der kommer automatisk henvendelser via udfyldt formular på hjemmesiden.
Hvert salg har et DB på kr. 1.000+, vi har også haft salg til DB på kr. 6.000+
Gennemsnits DB per salg er ca. kr. 1.350 excl. moms
Antal besøgende på hjemmesiden kan med lethed øges, siger de der har analyseret på det.
Da jeg(indehaver og søn) hele tiden har haft ansættelses i anden virksomhed og derfor ikke haft mulighed for at øge aktiviteten, men kun kunne bruge 10-30 minutter per uge.
Men DanskLogoVand.dk har langt større potentiale, hvis der optimeres på hjemmesidens besøgsantal.
Vi har det bedste LOGO, og navn, i branchen, hver handel giver DB på kr. 1.000+, een ordre kan også give kr. 6.000+, og kunderne vender stort set altid tilbage.
DLV lægger ordre videre til en af de 3 producenter/samarbejdspartnere vi har aftaler med. Sælges kun pga. job, som helt fra starten af DLV, har betydet at potentialet aldrig er blevet udnyttet.
Bare hjemmeside og design af vores flotte logo har kostet mere, end vi nu sælger virksomheden for, til en heldig køber.

Regnskab

Afkastningsgrad
16%
Soliditetsgrad
17%
Likviditetsgrad
121%

Økonomiske nøgletal

DG er 20-25%
Alle ordre er på DB kr. 1.000+, vi har oplevet op til DB på over kr. 6.000 på een handel.
Du har intet lager
Du kan vælge forudbetaling fra dine kunder som vi har gjort, så ingen risiko og intet behov for likviditet
Leverandøren giver typisk 14 dages kredit fra der er leveret

Produktet

Når en kunde har udfyldt formular via hjemmesiden, fremsender vi faktura, vi har kørt med forudbetaling, når der er indbetalt bestiller vi den ønskede flasketype/mængde hos producenten, som leverer direkte til vores kunder, og efterfølgende fakturer os.
Vi har et DB på gennemsnitlig ca. kr. 1.350 excl. moms per ordre.


Markedsføringskanaler

Vi har hidtil kun haft salg via hjemmesiden, uden sociale medier, eller anden form for optimering.
Derfor stort potentiale for en køber.

Vi ligger nr 1 på Google på følgende søgeord:
- logovand
- logo vand

Omkostninger

Der er kun omkostning til drift af hjemmeside.

Aktiver

Hjemmeside, domæne og logo
Og naturligvis eksisterende trofaste kunder, herunder en god håndfuld eksisterende ordrer til det kommende år.

Virksomhedens historie

Jeg startede virksomheden med planer om at gøre det stort med DanskLogoVand.dk, fordi alle kan have stor gavn af deres egen Logovand, men samtidig med at hjemmesiden kom online, blev jeg tilbudt et job i byggebranchen, som jeg ikke kunne sige nej til, da jeg kendte denne branche gennem 20 år, og da vi samtidig ramte Corona, følte jeg at jeg måtte holde mig til det sikre.
Vi der fremtræder på hjemmesiden er således ansat hos 3.-mand, og er derfor desværre nødt til at erkende, at vi skal lade Dansk Logovand komme videre hos den der har muligheden for at optimere trafikken på hjemmesiden og udnytte det klare potentiale.

Markedet

Der er flere udbydere af Logovand, men nogle er papir-lagre, eller leverer kontorartikler, mens andre også sælger bannere mv.
Der er et stort marked, stort set alle landstækkende trælaster, bilforhandlere, maskinforretninger og meget ander har fast logovand. Kunderne er også finansielle koncerner, revisorer, advokater, større og mindre industrivirksomheder, håndværksmestre, klinikker, teatre, sportsforeninger, efterskoler og event-arrangører.

Svagheder/udfordringer

Det at jeg/vi har været ansat i en anden virksomhed mens Dansk Logovand har eksisteret, har betydet at jeg ikke har haft mulighed for focus på virksomhedens drift og muligheder, som jeg naturligvis har kunne se, men ikke kunne på grund af andet ansættelsesforhold.

Stærke sider

Vi kan se på henvendelserne som kommer via google-søgning, at vi har et super navn, det bedste i branchen, som i modsætning til stort set alle konkurrenter, fortæller helt præcist hvad vi kan, og vores logo understreger dette.

Strategi

Strategien for en køber skal være at udnytte potentialet ved at få flere potentielle købere til at finde hjemmesiden, hvilket vil være simpelt for den rette. Dette har vi været hæmmet i grundet job i anden virksomhed.

Vision

Det er helt op til køber hvor stor Dansk Logovand skal blive, potentialer et der, og kundemængden vokser, for langt hovedparten af kunderne kommer til os igen, næste gang de skal bruge paller med deres allerede eksisterende etiket/label.

Ideel køber

Virksomheden kan drives i en størrelse ud fra købers eget valg, alt fra et par timer per måned. Væksten vil komme automatisk grundet gensalg (genkøb fra eksisterende kunder, genKØB, fordi de selv henvender sig igen og igen).
Men for den rette køber vil focus fra starten være, at optimere trafikken til hjemmesiden, hvilket der intet er gjort for tidligere.

Opstartshjælp

Jeg vil naturligvis overfor køberen af virksomheden, beskrive håndtering af ordrer, informere om eksisterende kunder og udsende information om overdragelse til eksisterende kunder hvis dette ønskes.
Ligeledes informeres om de ordrer der eksisterer for 2023.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1493

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
35857

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-01-2023
Udbudspris 49.000 DKK