Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Indbygningsreolen.dk sælges - Salg af radiatorskjulere og indbygningsreoler udefra kundens ønske

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Indbygningsreolen.dk er en kompetent spiller på det stigende marked inden for speciel fremstillet indbygningsreoler, Indbygningsreolen.dk skiller sig und fra andre konkurrenter ved ikke at have nogle ekstra tillæg, men tilbyde præcis den løsning, kunden vil have og i den farve kunden ønsker, intet er standard, Indbygningsreolen.dk er kendt for at der er kræset for detaljer og kvalitet samt afslutninger når reolerne monteres, der gåes ikke på kompromis med noget gennem hele processen.
Mange af kunderne på Indbygningsreolen.dk er kunder der er blevet os anbefalet men der kommer også en del kunder via den realative høje placering på Google.

Et gennemsnit salg er på ca. 48.000 kr men salgene spænder mellem 22.000 kr og opefter.

Økonomiske nøgletal

Da Indbygningsreolen.dk er under mit tømrer og snedkerfirma er det svært at komme med nogle nøgle tal for Indbygningsreolen.dk

Der kan gives et afslag på prisen, hvis den rigtige køber der vil kunne bringe indbygningsreolen.dk god videre kommer.

Produktet

Indbygningsreolen.dk sælger primært kun radiatorskjulere og indbygningsreoler udefra kundens ønske, de bliver produceret på vores snedkeri af faguddannet snedkere som også står for montage.
Jeg vælger at sælge Indbygningsreolen.dk, da jeg ejer nogle forskelle niche sidder som generer arbejde til min snedkervirksomhed som et supplement til vores værksted, men da min har et mellem stort snedkeri og derved mange Jern i ilden og fyldte ordre bøger, har jeg valgt at holde fokus på tømrer og snedker virksomheden og skille mig af med Indbygningsreolen.dk.
Bemærk her sælges kun Indbygningsreolen.dk og hele konceptet bag det , men ingen aktiver af nogen art.

Sitet er aktiv og der er løbende forespørgsler, hvor der bliver afgivet bud på kundes ønsker, så der vil være en real mulighed for at tjene penge fra dag 1 af.

Markedsføringskanaler

Virksomheden kører på anbefalinger fra tidligere kunder, og fra Facebook og instagram.
Også er der de kunder som kommer fra google, da sitet har en okay placering på google

Omkostninger

Indbygningsreolen.dk er under mit tømrer og snedker firma , så omkostninger er svære at sige .

Aktiver

Der er ingen aktiver i Indbygningsreolen.dk

Markedet

Indbygningsreolen.dk står stærkt i markedet, og ligger man kræfter og passion i det og holder den høje kvalitet , og samtidigt ofre adwords på Indbygningsreolen.dk, så kan man virkelig skabe en særdeles god forretning, bedre end den er i forvejen.

Svagheder/udfordringer

Jeg vil ikke mene der er nogle svage sider.

Stærke sider

Sitet styrker er den ultra høje kvalitet på produkterne, den ekstra mil vi går for kunderne, og at der ingen begrænsninger er i designet kunden ønsker, og så den hurtige leveringstid vi har.

Ideel køber

Den ideelle køber er en med kendskab maskiner og brug af disse, eventuelt en med et værksted der er klar med at udvide sit værksted med en niche forretning.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2595

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
34669

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-02-2022
Udbudspris 25.000 DKK