Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 5.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Produkt til ammende kvinder - Aftaler med landets apoteker - Har omsat 5-10.000 kr. i år.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
God mulighed for direkte salg til private via webshop

Sælger du i forvejen produkter til gravide og ammende kvinder, så kunne Ammeskaller.dk være en mulighed for at udvide din forretning. Med lidt arbejde og en lille webshop, så kan de også hurtigt blive en fin bibeskæftigelse...

Der følger aftaler om levering til apoteker med og der har tidligere være et fint salg direkte til private. Kendskabet til produkter trænger til lidt fokus, men i disse online-tider kan man hurtigt ramme målgruppen.

Et spændende projekt, for en med den rette interesse og et nicheprodukt hvor du ved du kan hjælpe og gøre en forskel for den ammende!

Økonomiske nøgletal

Omsætning pt. er lille, da markedsføringen er minimal. Produktet har tidligere omsat meget bedre og et fornyet fokus kan sagtens løfte det et højere niveau end for år tilbage.

Produktet

Ammeskaller er et produkt til kvinder, der har problemer med rifter og ømme brystvorter i forbindelse med amning. Som oftest opstår problemet i de første uger efter fødslen. Ammeskaller er et 100% naturprodukt og derfor helt uskadelige for mor og barn.

Produktet leveres 'råt' fra naturen og skal bearbejdes, pakkes og sælges. Der er altså lidt fysisk arbejde forbundet med 'produktionen' af Ammeskallerne.

Vi vise dig hvordan det hele kører og står til rådighed i en periode efter overtagelse.

Markedsføringskanaler

Som nævnt er der stort set ingen markedsføring af produktet. Målgruppen er nem at spore på de sociale medier og der ligger et større potentiale der.
En webshop som ville kunne være i luften på mindre end en time, vil også øge muligheden for øget salg og online markedsføring. Fagpersonale rundt om i landet vil også kunne bearbejdes og evt. påvirkes til at anbefale produktet.

Omkostninger

Relativ lav indkøbspris og minimale udgifter til forarbejdning og emballage.

Aktiver

Minimalt varelager. En del emballage, så der hurtigt kan laves nye pakninger.
Køber overtager alle aftaler vedr. indkøb og salg til apoteker.
Website og Facebook, samt filer mv. til emballage, logo osv.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede på en studietur til Færøerne, hvor brugen af ammeskaller er et gammelt husråd, der er gået i arv gennem generationer.
Det blev starten på et lille eventyr og en virksomhed der voksede støt i årene efter.

I Danmark har Ammeskaller været brugt til at behandling af sårede brystvorter, været brugt nu i over 15 år. Den er, takket være Ammeskaller.dk, blevet meget udbredt og har været særdeles populær.

Kendskabet til Ammeskaller skal holdes vedlige, da der hele tiden kommer og forsvinder kvinder i målgruppen. Med en indsats og interesse for det, så vil der helt sikkert komme gang i salget igen - og tiden for naturlige (økologiske) løsninger/alternativer, er bestemt ikke blevet mindre.

Markedet

Ingen konkurrenter, du har med andre ord dette produkt og markedet for det, helt for dig selv. Så du bestemmer næsten også selv hvad det skal føre til.

Svagheder/udfordringer

Kræver fornyet fokus og markedsføring af produktet.
Fysisk arbejde med forarbejdning af skallerne, men vi har fundet en nem og god løsning, der passer sig selv...

Stærke sider

Ingen konkurrenter! Lige til at overtage. Hjælp til opstart.
Du får et produkt der hjælper kvinder i, for nogen, en svær situation. Du kan gøre en forskel og kunderne er i forvejen ude og investere i ting det kommende barn.

Opstartshjælp

Vi hjælper dig igang med indkøb, salgsaftaler og bearbejdning af produktet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1953

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33226

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-12-2020
Udbudspris 5.000 DKK