Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 10.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Elektriske-biler.dk - Alt om elbiler og elkøretøjer med god placering i Google

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
En flot hjemmeside der handler om elbiler, elmotorcykler og elkøretøjer. Den ligger godt i Google og kan bruges til Linkbuilding eller skaffe leads og salg hvis du sælger eller leaser elbiler.

Elektriske-biler.dk er en hjemmeside designet til at hente trafik fra Google, i form af brugere der er interesseret i elbiler, elmotorcykler og andre elkøretøjer. Den ligger godt i Google og har en god trust, og er klar til at få smidt en masse content ud som kan hive endnu mere trafik ind! Sælger eller leaser du elbiler, elmotorcykler eller andre elkøretøjer?

Denne hjemmeside en en god måde at hive relevant trafik ind på din hjemmeside som konvertere godt, eller smide din webshop op på selve domænet! Det er et stærkt domænenavn, fedt design og brugbart indhold som folk interagere med!

Hjemmesiden kan også bruges til linkbuilding og promovering, men den vil være bedst brugt til at starte en elbils leasing firma op med, eller brugt i det sammenhæng! En smule arbejde på den i form af nye guides og nyheder, samt lidt linkbuilding og vedligeholdelse, kan give endnu mere værdi i fremtiden da Google allerede har "sagt godt" for den.

Økonomiske nøgletal

Jeg har ikke smidt reklamer op på denne hjemmeside, eller koblet en webshop til endnu, så den tjener ingen penge i øjeblikket. Dens eneste værdi er dens position, alder og trust i Google samt de timers arbejde det har taget at lave den.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Elektriske-biler.dk hiver ca. 2500 besøgende ind om måneden. Det er et tal der kun har steget siden den blev oprettet og kun vil stige hvis der bliver publiceret mere indhold osv... 2500 lyder ikke af meget, men det er kun trafik fra folk der søger efter elbil og elmotorcykel relateret info, dvs. de er allerede interesseret i de produkter!

Siden har enormt potentiale til at hive meget mere relevant trafik ind, men jeg har ikke tid til at tage mig af det. Du får derfor en rigtigt god "headstart" i Google ved at købe denne hjemmeside, på søgninger som kan drive salg af meget dyre varer (elbiler, elmotorcykler).

Jeg kan også se en stor interesse for elmotorcykler i Danmark, og her har hjemmesiden også godt potentiale. Hvis man er kreativ kan man få utroligt meget værdi ud af denne hjemmeside, noget jeg aldrig vil kunne opnå selv. Jeg er villig til at hjælpe firmaet der vil bruge den, med at formulere en god strategi for at få flere salg eller leads til deres eget firma, eller starte en ny virksomhed op.

Prise afspejler ikke dens fremtidige potentiale værdi, men mere de timer der er blevet lagt i for at lave den og få god organisk trafik fra Google. Det betyder konstruktion og design af selve hjemmesiden og logoet, samt SEO timer og optimering for at få den op i Google. Jeg er dog åben for bud.

Omkostninger

Hosting af webserver og domæne er de eneste omkostinger denne hjemmesider har. Det svarer til ca. 250 kr. om året.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1403

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
32041

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-11-2019
Udbudspris 10.000 DKK