Selvkørende møbel produktion + webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
100% selvkørende produktion, international potentiale

Med produktion i eget værksted, webshop og unikke udstillingsmuligheder.
Du køber et dansk designbrand, hvor det gennemsnitlige salg ligger på +20.000 kr. (ex. moms) med en avance på 70% pr. bord.
Virksomheden har en webshop og aktive salgskanaler, og medarbejderne er helt selvkørende. Vi råder over faciliteter kan håndtere den nuværende produktion, men der er absolut mulighed for at nye og spændende produkter, som kan tilføjes til porteføljen. Det er en virksomhed, der kræver minimalt arbejde.

Økonomiske nøgletal

Sidste 6 mdr. har NorthWood produceret >50 borde som har generet værdi for > 1 mio. kr. ex. moms (dvs. 165.000 kr./mdr.).

Ønsker man ikke selv at indgå i produktionen er der lønudgifter på 25 - 30.000 kr. til den nuværende selvkørende møbelsnedker (som ønsker at fortsætte i jobbet).

Overskud på ca. 25.000 kr./mdr.

* Alle tal, tegninger og leverandørkontakter mv. er gennemarbejdede, og findes i en veldokumenteret forretningsplan, som gør due diligence let at tilgå.

Overskud før skat: 100.000 DKK

Produktet

Produktet er runde sildebensborde, som produceres fra vores værksted i Søborg. Bordene er populære, og er det oplagte samlingspunkt for familien i hverdagen. Og når der inviteres gæster giver tillægsplader plads til at alle samles.
Vores USP er, at tillægspladen har "usynlige" samlinger, hvorfor vores borde bevarer æstetikken og fremstår som helstøbte - både med- og uden tillægsplader.
NorthWood producerer tailor-made i størrelse, form og farve efter kundens ønsker.

Virksomheden har en webshop og aktive salgskanaler, og medarbejderne er helt selvkørende. Vi råder over faciliteter kan håndtere den nuværende produktion, men der er absolut mulighed for at nye produkter, som kan tilføjes til porteføljen. Det er en virksomhed, der kræver minimalt arbejde fra den passive ejer - alternativt en ejer, der ønsker at indgå i produktionen med lidt oplæring.
Dette følger med i handlen:

Et praktisk indrettet værksted i industriområde i Søborg. I samme område findes også en del af leverandørerne, hvilket giver store fordele for produktionen.

En eksklusiv aftale med en grossist inden for boligindretning og interiør, hvor NorthWood har adgang til eksponering i flere af deres fysiske butikker: Glostrup, (kommende også centralt i Jylland) i deres B2B-afdeling samt deres B2C Flagshipstore i en sidegade til Strøget i indre København. Helt unikt for et snedkerbrand, og noget der adskiller os radikalt fra vores konkurrenter på markedet, der kun sælger via en webshop. Da en del af vores kunder ønsker at se det færdige produkt, inden de foretager et køb.

Gennemarbejdet webshop, med flotte produktbilleder og et stilrent design, som skaber troværdighed og signalerer professionalisme. Webshoppen er bygget i Wordpress/ Elementor og WooCommerce som e-commerce platform. og intergration med e-conomic.

Shoppen er fuldt integreret med SparXpres, som tilbyder delbetaling/afdragsordning. Hvad er attraktivt for en del af NorthWoods segment.

Instagram profil med >1500 følgere, og en Facebook side med næsten 900 følgere.

Pinterest business hub profil med omkring 75.000 views/mdr., og en gennemsnitlig CPM på under 8 kr.

Meta business Suite med historik over foreløbige kampagner. Fine benchmarks, og en gennemsnitlig pris på 1.09 kr pr visning af landing page.

Google analytics med fuld historik samt opsætning og monitorering på Hotjar til heat mapping af bruger sessions.

Intereget CRM-system med Monday.com hvorfra salg fra shoppen automatisk overføres til produktionen. Det giver et realtime overblik over hvert enkelt bord i produktionen uden at man har behov for at befinde sig på værkstedet.

Leverandør, forhandler og fragtaftaler, regnskabsfunktion mv.

Virksomheden kan flyttes til anden lokation hvis ønskes.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Faste mdr. udgifter til produktionen:
Husleje 10.000 kr.
Variable udgifter (strøm/transport/div) 5-10.000 kr.
Materialeudgifter 23% af bordets salgspris

Shopsystem

Aktiver

Et velindrettet værksted, i et industriområde i Søborg. I samme område findes også en del af leverandørerne, hvilket giver store fordele for produktionen.

Virksomheden har en webshop og aktive salgskanaler, og medarbejderne er helt selvkørende. Det er en virksomhed, der kræver minimalt arbejde fra den passive ejer - alternativt en ejer, der ønsker at indgå i produktionen med lidt oplæring.

Varelager på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi ønsker at afhænde virksomheden, da ejeren har fået et job som kræver hans fulde opmærksomhed.

Den rigtige profil, kan være en kreativ iværksætter som kan se mulighederne i at opdyrke det uudnyttede potentiale, både nationalt, men også i Tyskland, Norge og Sverige.

Eller en håndværker som selv ønsker at producere.

Ideel køber

Den rigtige profil, kan være en kreativ iværksætter som kan se mulighederne i at opdyrke det uudnyttede potentiale, både nationalt, men også i Tyskland, Norge og Sverige.

Eller en håndværker som selv ønsker at producere, men vil overlade markedsføringen til eksterne.

Det er ikke afgørende, om man kommer fra branchen. Det vigtigste er, at man forstår at drive forretning. Kan du forestille dig at være afsender på et håndlavet kvalitetsprodukt og kommunikere effektivt med kunderne? Her har du muligheden for at overtage en selvkørende virksomhed med eksisterende produktion og en ordrebog. Så uanset om du er håndværker, SoMe-personlighed eller noget derimellem, har du mulighed for at springe opstarts fasen over, og etablere dig som møbelproducent med egen produktion og udstillinger på Strøget (Gråbrødre torve), Oslo, Viborg og Vejle.

Opstartshjælp

Den nødvendig opstart vil naturligvis blevet givet.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
150.000 DKK
Finansiering løbetid:
10 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
400

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
38267

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-04-2024
Udbudspris 284.000 DKK