Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar webshop med eget varelager til salg - salg af transportable isbade

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
DET FÅR DU: Toptunet hjemmeside solgt for 11.000 kr. de seneste 3 mdr. med et minimalt adspend, 173 følgere på Facebook, 112 følgere på Instagram samt en masse content.

Hvad er Gys & Gus?
Gys & Gus er en virksomhed dedikeret til at fremme fysisk og mentalt velvære gennem isbade af høj kvalitet. Vi har et dybtfølt ønske om at give mennesker muligheden for at opleve de sundhedsmæssige fordele ved isbadning.

Vi har solgt for 11.000 kr. i løbet af de seneste 3 måneder med et minimalt adspend og opnået en masse følgere på relativt kort tid på både Facebook og Instagram. Der er blevet brugt en del penge på at udvikle webshoppens design og optimere den.

Derfor er dette en unik og billig mulighed for at skalere denne webshop hurtigt, da alt forarbejdet allerede er lavet. Så hvis du er god til markedsføring og salg, så er dette en oplagt mulighed for dig.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har i løbet af de seneste 3-4 måneder fra 01/09/2023 - 31/12/2023 solgt for 11.000 kr. med et minimalt adspend.

Produktet

Produkter:
Gys & Gus tilbyder transportable isbade, hvilket gør det nemt for folk at inkludere isbadning i deres daglige rutiner hjemme. Produkterne er designet til at være inkluderende for alle aldersgrupper og livsstilarter.

Fremtiden:
Det vil være oplagt at udvide sortimentet med fx. saunatæpper, infrarødtlys og andre wellness og recovery relaterede produkter.

Markedsføringskanaler

Google, TV (sponsor af Klubben på Discovery), Facebook, Instagram, mund-mund

Omkostninger

- Shopify

Shopsystem

Virksomhedens historie

Jeg startede Gys & Gus, da jeg selv bruger isbad dagligt og synes det er enormt givende. Derfor vil jeg brede det budskab ud og få flere til at starte med at gå i isbad, da det har mange forskellige sundhedsmæssige fordele.

Jeg nået lige at gøre webshoppen færdig og klar til at tage imod salg, da jeg fik et ny job, hvor jeg ikke må drive en virksomhed ved siden af.

Derfor er jeg nødt til at sælge Gys & Gus, og håber der er en derude som kan køre den videre og opnå en masse succes.

Opstartshjælp

Jeg vil stå til rådighed på telefon og mail og svare på alle spørgsmål den potentielle køber måtte have.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2424

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36545

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-08-2023
Udbudspris 24.999 DKK