Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

DanAnneks.dk til salg. - Omsætningen siden 1/6 2022 frem til 30/9 2022 er på 607.000,- ex moms

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Med ordre

Virksomhed med ordrebeholdning på ca. 1.1 mil. + tilbud ude for ca. samme beløb sælges.
Der er stort potentiale for den rette, og der ligger gode ordre samt påbegyndt arbejde der medfølger ved salg.
Virksomheden arbejder med salg og opbygning af træhytter, annekser og mindre træhuse og har kunder fordelt i hele landet. Så har du et tømrerfirma, byggefirma eller andet, hvor du gerne vil arbejde landsdækkende og tilbyde din kunder et stort udvalg af kvalitets hytter, er denne virksomhed lige noget for dig. Der medfølger leverandøraftale og der er mulighed for overtagelse af leasing bil og medarbejdere . jeg tilbyder efter aftale evt. ansættelse deltid i en periode. hvor jeg kan hjælpe med salg o.v.s. Du får en spændende virksomhed, hvor der allerede er travlt både på kontoret og ude i marken. Send en mail for mere information.

Økonomiske nøgletal

Da der er oprettet et nyt selskab til virksomheden, findes der kun en saldobalance fra juni 2022 og frem til nu.
Omsætningen siden 1/6 2022 frem til 30/9 2022 er på 607.000,- ex moms og ordrebeholdningen er på ca. 1,1 mil.

Avancen på selve produkterne ligge på mellem 25 og 30% og herudover kommer din fortjeneste på selve bygge arbejdet samt salg af tilkøb som toilet, køkken, m.m.
VÆR OPMØRKSOM PÅ: de beløb der beskrives kun er for perioden 1/6 2022 til 30/9 2022

Produktet

Vi oplever stor efterspørgsel på vores produkter, selv om krisen kradser i verden. Vores fordel er at det er blevet dyrt at bygge eller bygge til, så rigtig mange vælger alternativer. Vores hytter er et super alternativ, da det er billigere end at bygge men også at hytterne har en værdi når plads behovet ikke længere er til stede. De fleste hytter kan flyttes og derfor sælges når der ikke længere er brug for dem. Det har betydet en positiv efterspørgsel på vores produkter.

Markedsføringskanaler

Via seo opdateres hjemmeside samt annoncering på facebook. Der følger en facebookside med ca. 8000 følgere med til virksomheden.

Omkostninger

Der er grundlæggende kun faste udgifter til hjemmeside. Andre udgifter er omsætningsafhængig og der er ingen husleje el. da vi i dag driver virksomheden fra vores hjem.
Vi producere selve hytterne på fabrikker rundt omkring i EU så der er ingen produktion tilknyttet.

Aktiver

Der er mulighed for at overtage leasing af 1 kassevogne Toyota Proace.
Det kræver minimum lagerplads, da hytter sendes direkte fra fabrikken til kunden.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede i 2017 og har siden været en turbulent tid igennem. I 2021 valgte vi at starte et sideløbende selskab med de nye projekter. Det er den del vi nu sælger. De andre aktiviteter fra det første, er lukket ned så der kun arbejdes med dette selskab der er tilsalg nu. Vi har som de fleste begået mange fejl og kæmpet vildt og blodigt gennem de snart 6 år vi har været igang. Der er nu ryddet op og sat fokus på virksomhedens produkter og hvilken kategori af produkter vi ville fokuserer på. Der har været dyre lærepenge og ikke mindst kræfter, der er langt i rejsen. Men det har været det hele værd. Vi har bare ikke flere kræfter og helbred til at føre det videre herfra, derfor overlader vi nu alt det bedste, der er kommet ud af kampene.

Markedet

Vi henvender og til både private men også institutioner og offentlige kunder. Vi tilbyder et af de største antal produkter inden for området, da vi arbejder med flere fabrikker og leverandører rundt om i EU.

Svagheder/udfordringer

Den største svaghed ligger ikke så meget i produktet eller virksomheden, men mere i at jeg har svært ved at planlægge og strukturerer dagene. Det er det der har givet os de største udfordringer.

Stærke sider

Et godt gennemprøvet produkt, der ligger over kvalitet af de prismæssige sammenlignende produkter på det danske marked. Producenter der har mange års erfaring og moderne produktions metoder. Vores interne motto er, "hvis du skal bruge en sav, har du lavet en fejl". Dvs. de hytter vi får hjem er altid 100% iorden og det hele passer sammen hver gang. Der har aldrig manglet noget eller sendt noget forkert.

Strategi

Vores mange erfaringer om hvordan man ikke skal gøre er en vigtig drivlinje for os.
Vi har minimeret udfordringerne ved at gøre vores produkter mindre komplekse samt fjerne de produkter der var problemer med.

Ideel køber

Forretningsmanden, håndværkeren, tømrerfirmaet eller dig som kan have mange bolde i luften er den ideelle køber af virksomheden.

Opstartshjælp

Jeg vil selvfølgelig hjælpe med alt der har med overtagelsen at gøre og bistå de første uger med i driften.
Herefter vil jeg tilbyde hvis køber ønsker, en form for samarbejde deltid, freelance eller fuldtid, med de opgaver køber finder interesse i at jeg skal varetage i perioden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2358

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35505

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
03-10-2022
Udbudspris 400.000 DKK