Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Omsættende dropshipping skønhedsvirksomhed - Omsætning: 22.013,78 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
Niche virksomhed med overskud, der sælger populært skønhedsprodukt til kvinder, der er blevet promoveret af en influencer. Der hører video, billeder og Instagram konto med.

En dropshipping webshop med et populært skønhedsprodukt, hvor der er mulighed for at udvide med nye produkter til sortimentet. Da det er en dropshipping webshop er der intet lager at skulle holde styr på og alt det administrative er sat op, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med at tjene penge.

Produktet, som der er blevet solgt flest af, er hudplejeproduktet The Skin Lifter som ved hjælp af EMS teknologi løfter og opstrammer huden. Det er typisk kvinder i alderen 40+, der er købere af produktet, men der har også været yngre kunder på webshoppen.

Butikken har omsatte for 22.013,78 på kort tid uden at vi har brugt meget tid på at skulle få salg. Det er altså en nem måde at tjene ekstra penge på og der er god mulighed for skalering.

Vi har haft en enkelt influencer til at promovere produktet på Instagram, som gav en del trafik til hjemmesiden, og ellers har vi haft en rigtig god kundeservice, som har medført stor kundetilfredshed.

Det er blot selve webshoppen, der sælges og ikke hele virksomheden. Dertil vil høre alt content med i form af videoer, billeder, sociale medier og naturligvis vil annoncekontoen til Facebook annoncerne blive overdraget.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 22.013,78 kr.
Gennemsnitlig ordreværdi: 567,67 kr.
Webshoppen har haft tilbagevendende kunder

Produktet

Vi startede webshoppen med i alt to produkter, men da vi kunne se størst interesse for det ene produkt, så valgte vi at fokusere på at markedsføre dette.

Hele brandet fokuserer på at give et naturligt ansigtsløft og reducere rynker hos kvinder. Produktet er baseret på EMS teknologien, som bliver brugt i mange ansigtsbehandlinger, hvor formålet er at opstramme ansigtet. Det er en lille mængde elektricitet, som bliver skudt ind i huden og dette skaber muskelsammentrækninger. Det resulterer i en stærkere kæbe, løftet kinder og løftet bryn uden at rynke huden på nogen måde.

Markedsføringskanaler

Vi har markedsført virksomheden via Instagram og PPC annoncer. Derudover er nogle af kunderne kommet via Google søgninger og nogle er kommet via influencerkampagne på Instagram.

Vi har også anvendt nyhedsbrev i en lille grad, hvor der lige nu er 20+ abonnenter.

Omkostninger

Shopify abonnement: 29 USD pr. måned
+ omkostninger til Facebook Ads

Shopsystem

Stærke sider

Det er en stærk fordel, at vi har valgt at fokusere på et niche produkt. Det gør, at der er stor tiltro til vores produkt fra kundernes side, da vi kun er specialiseret inden for ét enkelt produkt og teknologi.

Opstartshjælp

Vi hjælper køber med at komme ind i hele dropshipping systemet og Shopify. Vi står også til rådighed efterfølgende, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1653

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34847

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
30-03-2022
Udbudspris 25.000 DKK