Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 30.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Veldrevet webshop med salg af ure fra små urmærker - Dækningsgrad: 30-32% - Omsætning siden 2017 Ca. 500.000 kr. (ekskl. moms)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Optimeret og gennemarbejdet shop med gode SEO-placeringer & mange tilfredse kunder

Der er de sidste par år blevet brugt en del timer på authentic.dk, men grundet personlige forhold har vi sat webshoppen www.authentic.dk til salg inkl. varelager (varelager er indeholdt i salgsprisen men opgøres naturligvis ved overdragelse - værdi pt. godt 25.000 kroner).

authentic.dk sælger ure fra mikromærker - dvs. små mærker, som ikke er blevet mainstream. Det er primært danske mærker, men der er også et udenlandsk iblandt - og der findes rigtig mange spændende, små mærker - især udenlandske mikromærker.

Der sælges både herreure og dameure samt både mekaniske ure og quartz-ure. Shoppen er både på dansk og engelsk, og der har været en fornuftig omsætning globalt.

Vi har lagt vægt på troværdighed og personlig betjening, hvilket afspejles i anmeldelserne, som i flere tilfælde beskriver en oplevelse udover det forventede.

Der er et lille 'opbrud' i markedet for mikromærker lige nu, så shoppen kan tages i flere forskellige retninger afhængig af dine ønsker.

Shoppen er bygget i Shopify, som er let at administrere. Lettere kodekendskab vil være en fordel, da der er foretaget en del tilpassede elementer i shoppen.

Økonomiske nøgletal

Omsætning marts 2017 - august 2021: Ca. 500.000 kroner (ekskl. moms).

Dækningsgrad: 30-32%
Overskud: Ca. 15-20.000,- pr. år
Overskudsgrad: Ca. 15-16%
Knap 75% af trafikken er organisk
Omkring 16% af salg kommer fra CPC (Google Ads) målt på lineær attribution-model (24% målt på last-click)

Regnskab

  • Omsætning:100.000 DKK
  • Ebitda: 16.500 DKK
  • Resultat før skat: 16.500 DKK
  • Balancesum: 25.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Ure fra små mærker giver ofte større værdi for pengene end ure fra de kendte mærker, da der er en anden passion og fokus på kvalitet bag.

Et ur fra et mindre mærker skiller sig positivt ud fra mainstream-gruppen og er med til at signalere selvstændighed og evnen til at spotte fedt design fra ukendte mærker.

Markedsføringskanaler

Vi har brugt en del energi på at SEO-optimere, og jeg ligger rigtig godt på alle mine mærker.
Vi ligger også godt på diverse guider (hvordan skifter jeg batteri, hvad betyder atm m. fl.).

Vi poster jævnligt på Instagram og Facebook, og så kører vi Google Ads - både i Danmark samt Google Shopping i både Danmark og udvalgte lande i udlandet.

Der er rigtig mange gode anmeldelser på både Trustpilot, Facebook og Google og salg til udlandet har også været stigende siden vi fik shoppen sat op til udlandssalg.

Omkostninger

180 kr. pr. måned til Shopify-abonnement.
180 kr. pr. måned til to Shopify-apps, der håndterer engelsk sprog og globale valutaer
Evt. 49,- til MobilePay-abonnement, hvis du ønsker at tilbyde det.

Hertil kommer markedsføringsomkostninger (meget variable) samt omkostninger til returvarer og reklamationer (som der heldigvis er meget få af - omkring 3-5%).

Aktiver

Varelager på ca. 25.000.

Varelager på 25.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi har brugt mange timer på shoppen.
Rigtig mange timer.

Vi elsker ure - ikke på den nørdede måde, men vi elsker bare et godt design og en høj kvalitet - og at nogen vælger at kaste sig ud i et eventyr og komme på markedet med deres egne, individuelle designs.

For os har den her shop handlet om at lære alle aspekter af at drive en shop og vores fokus har været på at give den allerbedste kundeoplevelse.

Det kræver en masse energi, idéer og lyst til at afprøve ting, når man driver en shop. Vi har prøvet og testet så mange ting, at vi ikke har styr på det, men shoppen er nu på et stadie, hvor der igen skal kigges på den med nye øjne og kastes ny energi ind.

På den private front er der sket en del, hvor afsluttet studie, nyt job og børn er begyndt at fylde en del. Det suger enorme mængder af energi og overskud, og så har vi ikke nok energi tilbage på kontoen, til at give den al den opmærksomhed, den fortjener.

Til gengæld har shoppen haft overskud fra dag 1 under vores ejerskab og den er veldrevet, gennemarbejdet og der er styr på tingene, så vi håber, at vi finder den rette køber, der vil overtage og drive shoppen videre i samme ånd.

Markedet

Der findes 3-4 store ur-shops i Danmark, men alle fokuserer på de kendte brands.

Globalt set er der reelt set kun 3-4 shops, der forhandler mikromærker - heraf 2 i Europa, så her vil man virkelig kunne gå ind og gøre en forskel i markedet.

Selvom mange køber smartwatches i dag, så er der stadig et kæmpe marked for ure, som man bærer som accesory og fordi det er fedt og er med til at fuldende ens stil.

Svagheder/udfordringer

Der ER et kæmpe marked mht. influencere og generelt via annoncering og promovering på de sociale medier. Vi har testet rigtig mange ting men uden den succes, som vi selv forventede.

Influencerdelen har vi aldrig fået taget hul på, men her er uden tvivl et stort potentiale, hvis du ved noget om det.

Stærke sider

Der er prismatch på alle ure (meget få benytter sig af det), Google Ads er sat op og klar, og der ligger adskillige Facebook-kampagner, der også kan tages udgangspunkt i.

SEO er stærk på de forhandlede mærker og på guider/artikler, mens der selvfølgelig er en ekstrem konkurrence på de brede søgeord som herreure, dameure, armbåndsure mv.

Samtidig yder vi en personlig service udover det sædvanlige, og vi driver shoppen med hele fokus på kundens oplevelse - modsat flere af de andre shops, der går op i omsætning og ikke meget andet.

Strategi

Vi har bevidst fokuseret på de mindre urmærker, da der her er en mulighed for at forhandle noget, som ikke alle andre forhandler - og hvor vi samtidig har kunne kommunikere direkte med leverandøren/mærket.

Vi har flere gange overvejet at tage de dyrere og mere kendte mikromærker ind, da man virkelig får meget for pengene (de er dog også dyrere i indkøb naturligvis).

Det er også bevidst, at vi har sat tæring efter næring, så shoppen kører med overskud.

Hvordan strategien skal være herfra - er op til kommende ejer.

Vision

Målet er at blive en af de førende på verdensplan indenfor mikromærker.

Den tætte kunde- og leverandørrelation skal bevares, og så er det afgørende, at vi selv kan stå inde for hele kundeoplevelsen og måden, at shoppen drives på.

Ideel køber

Måske vil du gerne prøve, om det at drive webshop er noget for dig?
Måske er du interesseret i ur, mode eller design?

Det kan også være, at du allerede har andre shops eller har haft det - og gerne vil prøve kræfter med high end-produkter?

Shoppen kan fint drives i fritiden og udvikles den vej, du gerne vil ha' det.

Sålænge du bare har gå-på-mod og ikke er bange for at spørge om hjælp i diverse Facebook-grupper, så kommer du meget langt.

Det er selvfølgelig et plus, hvis du har kompetencer indenfor fx. sociale medier, PPC, PR, indkøb eller andre specifikke områder.

Opstartshjælp

Vi vil så vidt muligt stå til rådighed i perioden efter overdragelsen sålænge der er behov - primært via e-mail.

Vi kan ikke garantere svartider, men det er i vores ånd at få shoppen ført så godt videre som muligt, og vi hjælper gerne med at besvare spørgsmål ang. selve shop-opsætningen i Shopify, da vi har brugt meget energi på at lave en del fede tilpasninger.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1417

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
34749

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-02-2022
Udbudspris 30.000 DKK