Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar Nakke Massage webshop med stort potentiale

Monradsgade, Herning
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Unik mulighed for at skalere og skabe dit eget brand med massageprodukter. Webshoppen er 100% klar til den rette salgsstrategi

Dansk webshop med dropshipping koncept. Udenlandsk leverandør fra Europa, så ingen told.
Unik dropshipping side med salg af nakke massager af høj kvalitet. Hvis ønsket kan man købe ind i bulk til et lagerhotel hvorledes leveringstid nedsættes fra 3-7 dage til 1-3 dage. Man får altså en køreklar shop, som er optimeret til salg, der står klar til at tage i mod en glad og ihærdig ejer, som vil drive shoppen videre.
Webshoppen er helt ny uden omsætning men med stort potentiale. Har du tid til overs i din hverdag og ønsker du at arbejde med dit eget som du kan skalere og gøre til en stor forretning, så er denne shop en god mulighed. Kvalitetsbilleder af produktet udover dem som ses på siden medfølger.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny uden omsætning. Har man dog viljen til at arbejde med projektet så kan dette hurtigt blive en rigtig sund forretning. Alt er sat op korrekt, så med den rette salgsstrategi vil det være muligt at lave en god profitabel forretning.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Kvalitets nakke massager med 3 forskellige indstillinger og 15 niveauer samt varmefunktion. Lille, let og transportabel. Let at bruge. Nakke massagen erstatter dyre terapeutbesøg med behagelig massage i sit eget hjem. Produktet er relevant fordi ekstremt mange sidder foroverbøjet over sin tlf. eller computer idag, hvilket fører til nakkeproblemer, som kan løses med produktet. Dermed er målgruppen også bred.

I forhold til avancen ses det her:

Køb ved leverandør: 200 kr.
Til salg for 650 på hjemmeside.
Minus eks. 10% rabat = 585 kr.

I takt med at man får skaleret siden kan man stille og roligt hæve prisen til ca. 1000 kr. med flere og lidt større rabatkoder hvorved man vil få en endnu større avance.
Når avancen er så god giver det også bedre mulighed ift. annoncering da man vil have mere space at bruge når man skal få kunder ind i butikken. Den gode avance betyder også at volumen på salgene ikke skal være enorm før man se en rigtig fin forretning.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Domæne: ca. 150 kr. pr. år.

Shopify: ca. 190 kr. pr. måned.

Virksomhedsmail: 72 kr. om måneden.

Shopify Plan: 2000 kr. om året. (Holder til sommer 2022)

Shopsystem

Aktiver

Grundet at dette er et dropshipping koncept så slipper man for fragtomkostninger og andre udgifter som følger med, når man har et varelager.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1869

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
34282

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-10-2021
Udbudspris 13.000 DKK