Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 10.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af mærkevaretøj - Dropshipping fra en pålidelig leverandør i Italien.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
B-Wear

B-wear er en webshop der sælger 100% ægte mærkevarer via dropshipping fra en pålidelig leverandør i Italien.

Når du modtager en ordre, skal du blot gå ind på leverandørens hjemmeside og betale for den/de pågældende varer og derefter sørger leverandøren for levering af varen direkte hjem til kunden. Vi har indgået en aftale med leverandøren om en leveringstid på 2-3 hverdage.

Der har været professionelle til at udarbejde SEO på hjemmesiden, for at optimere webshoppen på Google med målet om at rangere højere. Den ideelle køber for os er en person, som har en indre iværksætter i sig og et ønske om at videredrive B-Wear i en positiv retning.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har i det foregående regnskabsår ikke formået at levere et overskud grundet startomkostninger og investeringer i SEO, betalingsløsningen Viabill samt annoncer og sociale medier.

SEO er en længerevarende proces, men med tilstrækkelig engagement i annoncering og aktivitet på de sociale medier, kan det forventes at opnå et overskud i indeværende regnskabsår. Omsætning for 2019 var på 40.000 kr.

Overskud før skat: 0 DKK

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Månedlige faste omkostningerne for virksomheden er 740 kr. til leverandøren og 250 kr. til Shopify. Begge abonnementer kan følgelig sættes til en årlig omkostning.

Shopsystem

Shopify
Shopify er et webshop system som er ekstremt godt egnet til dig der har en enkeltmandsvirksomhed eller blot en mindre virksomhed. Løsningen er all-in-one, hvor du både får hosting, CMS, ordresystem og CRM.
Prisen ligger fra 195 kr. pr. måned + et transaktionsgebyr på 2%.

Aktiver

Virksomheden har ingen materielle aktiver.

Virksomhedens historie

Virksomhedens historie

Vi havde en drøm om at starte vores egen webshop og "smage" på iværksætteri. For os var denne webshop en god start, da dropshipping er en nem og overskuelig løsning, da vi dermed ikke selv behøvede et varelager. Da vi begge er studerende, har vi desværre ikke tiden til at drive virksomheden videre og få det optimale udbytte, som er muligt for webshoppen.

Svagheder/udfordringer

Vi har ikke haft et tilstrækkeligt fokus på sociale medier

Stærke sider

- Dropshipping (intet forpligtet varelager)
- Stort udvalg af mærkevaretøj- og accessories hos leverandøren
- Prisniveauet fastsætter du selv
- Der er udarbejdet SEO på webshoppen
- Webshoppen er allerede opsat og skal blot overdrages

Strategi

Vores strategi har været, at være de billigste forhandlere af mærkevaretøj- og accessories i Danmark. Konkurrenterne på markedet fremhæver det eksklusive, hvor vores vision har været, at gøre produkterne lidt billigere, så alle kunder har haft mulighed for at købe mærkevarer.

Ideel køber

Den ideelle køber for os er en person, der ønsker at drive B-Wear videre i en positiv retning. Det kan enten være en førstegangs-iværsætter som har et brændende ønske om iværksætteri, men som blot mangler idéen, eller en iværksætter der ser et stort potentiale i vores webshop.

Opstartshjælp

Vi ønsker, at overføre virksomheden 100% til køberen og vi giver selvfølgelig opstartshjælp i forbindelse med dette. Hjælpen kan aftales indbyrdes mellem os og køber.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1904

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
32933

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-09-2020
Udbudspris 10.000 DKK